Futbolculara Mektup...

Başlatan cembaba, 09 November 2011, 14:05:17

« önceki - sonraki »

Ayberk

Sercan

Ertuğrul'a da ben yazayım bari :))

Kaya

Fikri ortaya çıkaran genç tayfaya ilk önce helal olsun diyorum..Boş durmuyorsunuz bir şeyler yapmak için mücadele ediyorsunuz tekrar tebrikler. >l< >l< >l<

Herkesin itina ile yazacağından şüphem yok yalnız moral vermek,gaza getirmek amaçlı bu işi,futbolcularımızı demoralize etme olayına çevirmememiz gerek(şu ortamda moralli olmaları beklenemez gerçi).Ben büyük SAMSUNSPOR taraftarının bunu en iyi şekilde yapacağını,dozu en iyi şekilde ayarlayacağını düşünüyorum..Şimdiden herkesin ellerine sağlık..

55__Gurbet__55

10 November 2011, 02:38:22 #33 Son düzenlenme: 11 November 2011, 00:20:08 55__Gurbet__55
Bende Ademe bir mektup yazayim.

Öncelikle gecen seneki emeklerin icin tesekkür ederim. Bizi Süper Lige cikarak cok mutlu etdiniz. Bu sezon malum isler iyi gitmiyor ama bu Taraftar size inaniyor ve Kaliteniz'den süphe etmiyor.Seni hep mücadeleci, hirsli istekli birisi olarak görüyorum saha'da. Bu özeliklerini hic kaybetme.
Yüce Rabbim etdigin tüm dualari kabul etsin.

cgr

kumköylü ahmet

Pal Lazarada ben yazayim mesala söyle :seni futbolcu yapanin :-) seni samsuna getirenin :-) diye baslasam olurmu?
Yada en guzeli bizi birak valizini al git :-)

özkan

10 November 2011, 11:58:46 #36 Son düzenlenme: 10 November 2011, 12:57:09 özkan
    Teknik Direktörümüz,Vlade'ye..

Sezon başında buraya gelmeniz şüphesiz hepimizi heyecanlandırdı.Fenerbahçeyi dize getirmiş,Young Boys gibi  her maç gol şov yapan bir takımın hocası bizimle birlikte neler yapabilecek,neler başaracak umutla,büyük ümitlerle beklentiler içindeydik.Bu heyecanın bir kısmında ise ilk defa isviçre dışında çalışacak olmanızın,lige yeni çıkmış fakat mazisi başarılarla dolu,hemde Türkiye gibi bir yerde yapabileceklerinin ne olacağı hususunda ufak kaygılarımız bulunuyordu..

İşinize karışmak gibi olmasın ama;her ne kadar isviçre gibi kalite değeri düşük bir lig olsa da 36 maçta 65 gol atan bir Young Boys'dan 10 maçta 8 gol atmak canınızı sıkmış olsa gerek.Kaldı ki;sezon başında gol yollarında sıkıntı çekeceğimiz aşikar idi.Hala heiç bir şeyin geç olmadığını belirterek,Türkiye Süper Ligi'nde arka arkaya alınacak iki galibiyetin işin rengini tamamı ile değiştireceğini hatırlatmak isteriz.

Size güvendiğimizi,inandığımızı belirtip,sizinde dediğiniz gibi '' Aslanlar yılmaz,pes etmez.'' Umuyoruz ki; o mücadelemizin sonunda kazanan,biz Samsunspor olacaktır.

Sizden ricamız,zar zor,5 yıllık uzun,yorucu bir serüvenin ardından ait olduğumuz yere Süper Lig'e çıkmış olduğumuz bu senede bu mücadeleyi bize kolay kolay kaybettirmeyecek mücadeleyi vermenizdir.Yılmadan,başarıya ulaşacağınıza şüphemiz olmadığı gibi,güvencimiz tamdır.

Burası her yer değildir,Burası Samsun şehridir.Güneşin doğduğu,Bu toprakların kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün şehri olan bu yere yakışacak başarılar hediye edeceğinizden şüphe duymuyor,size güvenip,destekliyoruz.

Kazanan,elbet biz olacağız,Siz formayı terletin,Golleri biz atarız Vlade !

Samsunspor Taraftarları

cembaba

10 November 2011, 12:54:31 #37 Son düzenlenme: 10 November 2011, 12:58:54 CemBaba
Ahmet Şahin ve Murat Yıldırım çok önemli. İğneleyici ve gaza getirici, kendilerine güven tazeleyici bir mektup yazarsanız çok iyi olur.

Bir de Özkan'ın yazdığı gibi dokunaklı olursa çok iyi olur. İlk sayfada örnek var arkadaşlar.

burakbas

Mektup a gerek yok . Geçen sene mektup mu yazmıştık ?

büyük bir pankart !

BU TAKIM DÜŞERSE HEPİNİZİ DÖVERİZ !

samuray

bence bi mektupta taraftarlara yazılmalı nerde geçen sezon bankasyadaki taraftar nerde bu sezon süper ligteki taraftar ben bankasyadaki taraftarı arıyorum herkes gibi ama bulamıyorum malesef kötü futbol kötü gidiş taraftarı da küstürdü ama untmamak gerekki iyi günde kötü günde hep destek tam destek hayd i büyük samsunspor taraftarları hep beraber dolduralım ondokuzmayısı >l< >l< samsunspor_x >l< >l< samsunspor_x >l< >l< samsunspor_x >l< >l<

Ayberk

10 November 2011, 23:13:07 #40 Son düzenlenme: 10 November 2011, 23:46:33 Ayberk
Merhaba Mustafa Abi;
Abi diyorum çünkü Samsun'a geldiğinizde bu takıma abilik yapacak; hırsıyla, azmiyle, mücadelesiyle gençlere örnek olacak; idmanda hoş geldin dediğimizde "eyvallah" diyecek bir Mustafa Sarp vardı gözümüzde canlanan...
Öyle görmüştük zira yıllarca Mustafa Sarp'ı... Gittiği her takımda, takımın hedefi ne olursa olsun, en çok koşan, savaşan oyuncu olurdu Mustafa Sarp...Hırsını doğru kullanıp performansına pozitif etki ettirebilen bir oyuncuydu gözümüzde...
Transferin son günlerinde "Mustafa Sarp Samsunspor'da" haberlerinin altında İstanbul'dan bizlere öyle böyle diyenler oluyor, biz müdafaa ediyorduk oyuncumuzu. Çünkü bizim her bir oyuncumuz Messi'lerden Ronaldo'lardan değerliydi bizlerin gözünde... Göğsünde Atatürk'ü taşıyordu bizim oyuncularımız çünkü; 19 Mayıs şehrinde, 19 Mayıs Stadında mücadele veriyorlardı her maçlarında Ata'ya selam verircesine... Formalarında bayrağın Kırmızı Beyazıyla matemin Siyahını taşıyorlardı çünkü... Mukaddes bir emanetti o forma Muzafferlerden, Metelerden, Tomiçlerden ve herkese nasip olmazdı... Yani sıradan bir takım değil formasını ıslattığınız takım, sıradan bir şehir değil ekmeğini yediğiniz bu şehir...
Bu taraftar, bu şehir sizlerden ne şampiyonluklar bekliyor ne de Avrupa'da kupalar... Sizden tek beklentimiz Samsunspor'a ve Kurtuluş Meşalesinin yandığı Samsun şehrine yakışır bir mücadele vermeniz. O büyük mücadeleyi başlatan şehre yakışır bir "Kurtuluş Savaşı" başlatmanız. Her maç 5 yeseniz de "bu adamlar savaştı, oynadı ama olmadı" diyebilelim. Yeter ki siz yürekten oynayın, terinize ruhunuzu katın; isterseniz canımızı alın! Mustafa Sarp'ı da böyle tanımadık mı zaten biz? Savaşan, hırslı, yüreğiyle oynayan bir futbolcu değil miydi Mustafa Sarp? İstanbul'dan sonra Anadolu'ya dönmek belki kolay olmadı sizin için, eleştiri oklarından sıyrılmak da zorladı belki... Ama en güzel cevap on binlerce kişinin önündeki o "SUS" işareti değil miydi? Biz işte bunu bekliyoruz sizlerden, ne şartta olursa olsun, sizlere neler söylenirse söylensin... İstanbul medyasına da, taraftarına da, yeri gelince yerel medyaya da en güzel cevap sahada verilendir. Bizim beklediğimiz canını dişine takıp oynayan, sahada hırslanan ama bu hırsla arkadaşlarına ve kendisine zarar vermek yerine takımı yükselten bir Mustafa Sarp ve Samsunspor'dur. Takımın durumu ne olursa olsun bu ligde henüz her şey için çok erken ve henüz her şey için erkenken moralinizi bozmayın, daha çok savaşın! (Örneğin; Manisaspor'un durumu ortada, bir kaç galibiyetle nerelere geldiler.)
Unutmayın ki; her ne şartta olursa olsun siz elinizden geleni yaptığınızı tribünlere yansıtırsanız o tribünler sizin daima arkanızda olacaktır.  Bu şehir için, Atatürklü arma için, kendiniz için, onurunuz için, gururunuz için, bizim için var gücünüzle mücadele edin, yüreğinizle oynayın...

Ayağınıza kuvvet, daha da önemlisi YÜREĞİNİZE KUVVET!

İbrahim Ayberk Yelken-Samsunspor Taraftarı/Üniversite Öğrencisi

cembaba

mehmet yılmaz

Aslında ilgilenmeyecektim ama niyetiniz o kadar temiz ki, belki çoğunda işe yaramayacak olsa bile denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Şu ana kadar hangi futbolculara, kimler mektup yazdı?
Cem, genel bir toplamı yazarsan sevinirim.

Hepsinin çıktısı alınıp, futbolculara uygun bir ortamda tek tek takdim edilebilir.
Zenke'ye benim okulda 2. sınıf öğrencisi var, o yazabilir...
Çevrenizden farklı özellikleri olan ( ev hanımı, emekli, gurbetçi gibi ) kişilerden de seçeceğiniz bir oyuncuya mektup yazdırabilirsiniz bence.
Yalnız kadroda yer alan her oyuncuya yazılması lazım, ayrım yapılmamalı.
Maalesef bazı oyunculara mektup yazmaya bile gerek yok ama belki vicdan sahibidirler.

Herkes mektubunun sonuna adını, işini vs. yazarsa daha anlamlı olacaktır.

seydo55

Ayberk çok güzel olmuş  >l< >l< >l< >l<

Ayberk

Yapacak bişey yok beyler, biz karalayacağız onlar vicdan sahibiyse oynayacak zzzzz