STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, "Kırmızı kart pozisyonuna kadarki oyundan memnunum. O yüzden takımımı ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik ediyorum" dedi.

Petkoviç, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini, bu süreci yaşarken üst üste iki sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalma ve kaçan gol pozisyonları gibi basit hataların kendileri açısından pahalıya mal olduğunu belirtti.

"BU MÜCADELE SÜRDÜĞÜ SÜRECE 3 PUANLAR GELECEKTİR"
Yenilgiye rağmen ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Petkoviç, "Kırmızı kart pozisyonuna kadarki oyundan memnunum. O yüzden takımımı ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik ediyorum. Oyuncularım sahaya yüreklerini koyarak mücadele ediyor. Bu mücadele sürdüğü sürece 3 puanlar gelecektir" diye konuştu.

Petkoviç, bir gazetecinin, "Bursaspor ikinci yarıya çok hızlı başladı ve kırmızı kart pozisyonuna kadar olan bölümde de çok etkiliydi" değerlendirmesi üzerine, "Bursaspor çok kaliteli bir takım. İkinci yarıdaki düşüşümüzü normal karşılamak lazım. Sonuçta Bursaspor'a karşı oynuyoruz ve aramızda çok büyük bir kalite farkı var. Bahsettiğiniz 15 dakikalık bölümde de belki sadece topa sahip olma adına rakip daha üstündü. Bu bölümde Bursaspor üstündü ama gol pozisyonu yoktu." dedi

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/52882/petkovic-takimini-tebrik-etti

******* petkoviç.

kamuri

mücadelemiz 65. dakikaya kadar iyiydi ama zenkenin kırmızı kartından sonra çözüldük maalesef :(

ChucKeR

ilk yarı bayağı iyiydik. ikinci yarı hiç çıkamadık. kapanırsan gol yemeyebilirsin ama hiç çıkmazsan er-geç gol geleecek. kırmızı karttan sonra beklentim de kalmadı ama biliyorum ki kart görülmeseydi gol de olmasaydı 85 e kadar aynı 11 le oynayacaktık.

bunun nedenini usturuplu bi şekilde bi gazeteci falan sormalı bence.

hocayı genel manada oyuncu seçimleriyle eleştirmiyorum, kendine göre nedenleri olabilir ama hakan bayraktarın gönderilmesi ve oyuna müdahale edilmemesi konusunda bariz hatalı.

bi de  ergünün tarafından yüksek topla çok gol yedik ve dahada yiyecek gibiyiz.

cembaba

ahmetsefa55

Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam !
Bursa tribünleri karşılama için teşekkürler.
M.Sarp *******.
Petkovic sana kızamıyorum.Mourinho gelse nanay bu takım düştü.
he bu takım düştü de bize farkeder mi ?
farketmez.yine gideriz peşinden.
Ligtv çektiğiniz her sn. için gerekli ücreti ödeyin lan !
yüzümü eskittiniz.

mehmet yılmaz

Samsun'a yeni indim. Şimdi okuldayım ve derse gireceğim. Çok şey var ama önccelikle şunu tekrar söyleyeyim
Petkoviç İstifa...  >:(

celebi

ibo055

özkan

Bitsin bu eziyet artık,ama bliyorum bitmeyecek.O kadar insanı tıktınız buraya,getirmesi para,göndermesi para.Sezonluk borcumuz 25 trilyonu geçti,battık,bittik.Arka arkaya 5 maç alsanızda bi değeri yok.Çünkü kime hizmet ettiğiniz istifa edip gittiğinizde ortaya çıkacak trabzonlu samsunsporluların başkanı KAZIM  ;)

King Of The North

Sayenizde tadımız tuzumuz kalmadı, teşekkürler Samsunspor >l< >l< >l<!!!

Ahmeti

Kayseri'de Kayserispor maçını izleyen taraftar sayısından daha fazlaydı bizim deplasmana giden taraftar sayısı hemde pazartesi olmasına rağmen

Oysa ne kadar da güzel başlamıştık maça pozisyonlar buluyoruz uzaktan şutlar çekiyoruz ayağa pasları güzel yapıyoruz yani kısacası oynadığımız oyundan zevk alıyoruz,ama ne olduysa ikinci yarı oldu hakemin hatalı bir sarı kartı bizim on kişi kalmamıza neden oldu ve o dakikaya kadar pozisyon bile bulamayan Bursaspor'un ilk tehlikeli atağı gol oldu.

Buna şansızlık mı demeli,becerisizlik mi demeli yoksa kader mi demeli bilemiyorum ama ne yapılacaksa biran önce yapılmalı yoksa her geçen gün göz göre göre eriyip gidiyoruz.

Haftaya Antalyaspor maçında yine yerimizdeyiz seni tarihten silseler biz yine Samsunspor'luyuz Samsunspor'um.

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 22 November 2011, 08:59:21
Samsun'a yeni indim. Şimdi okuldayım ve derse gireceğim. Çok şey var ama önccelikle şunu tekrar söyleyeyim
Petkoviç İstifa...  >:(

ABİ PETKOVIÇ VARKEN takımın  BAŞINDA
hiç bir deplesmana gıdılmez

samsunluhakan

arkadaşlar bence yavaş yavaş kendimizi hazırlayalımki sezon sonunda çok üzülmeyelim ne federasyonun düşürmesi felan konuşulmuş adamları içerden çıkarmak için kanun degiştiriyorlarne düşmesinden bahsediyosunuz biz ankaragücü maçında küme düştük malesef artık devre arasında elde kalan son paralarıda çarçur ederler bence artık önümüzdeki seneyide düşünerek transfer yapsınlar bir sakarya bir kocaeli bir malatya gibi olmayalım en büyük korkum bu düşsek bile ilk sene çıkarız ama borç dahada katlanırsa işimiz zor bu sefer 5 sene degil 15 sene geçsede çıkamayız benden demesi bu hoca beni gönderin diye çırpınıyor allah aşkına gönderilmesi için daha ne yapsın adam sahaya girip kendi kalesine golmü atsın yönetim hala arkasında dursun ben bu petkoviçin hoca olmadıgını manisa maçında anladım bu hoca felan degil hüseyin kalpar ı arar dururum adam rizeyi çıkaracak kıymetini bilemedik hüseyin kalparın degerini bu takım bu hocayla küme düşer bugün gönderilirse belki kurtarabiliriz ama hala takımın başında kalırsa düştük demektir bazıları diyecek hocanın suçu ne diye oyuncularda iş yok diye benmi getirdim kardeşim o topçuları banamı sorarak aldınız tek sorumlu petkoviçtir ve bizi düşürüp arkasına bakmadan gidecek benim umudum yok kendimi hazırlıyorum arkadaş bu hocayla bu ligde kalmamız mucize bence...

kaptan 55

bu takım düşmez demek,bu takıma en büyük ihanettir,haftalar geçiyor galibiyete hasret kaldık,hakan bayraktar'ın yerine üstüne kaç bin lira fazla ödenerek alınan dominguez g... kaldıramıyo,hakan'ın mersinde gösterdiği performans hepimizce malum,bahia çok ağır böyle stoper olmaz,topun önüne set olana kadar elin adamı topu çatala bırakır,yönetimin acil satır vurması lazım takıma yoksa harbiden hazırlanın çocuklar.....