STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

twitter

binikalamadım

11 haftada 11 puan bile alamayan hocayı napayım ben... :-X
hoşçakal süper lig artık hiç kimse kendisini kandırmasın  :(

GurbetciFanatik

feveran

şimdi kime sövsem bılmıyorum a... ko  m   ben bu petkovıcın a... ko...m bance

berusa55

Bu takım bu şekilde sürerse ligde bırakın ilk yarıyı toplamda sezonda 20 puanı geçemez. Yönetiminden topçusuna hocasına hepsi hüsran bir takım olup çıkmışız süper lig arenasına ve boyumuzun ölçünü fena şekilde alıyoruz!

Cagdas Ünver

Ergün ALLAH askina yalvariyorum sen Top falan OY-NA-MA !

55ertan

haftaya taraftara büyük görev düsüyor. Protesto etmeden destekliyelim antalyayi evimizde devirelim.
Kirmizi kart batirdi bizi, tüm takima mal etmiylim

Forvetim

kan değişimi şart değil farz oldu, bu hoca ne yapmaya çalışıyor, bu akşam versin istifasını. domingez ile banceyi de götürsün. yeter artık yahu.

Uğur Yıldız

la ergün ya poşet oldun ya bu kadar olmaz  :x(( :x((

jurista

Ligin en az gol atan takımıyız,8 golün beşini zaten iki maçta atmışız kalan 9 maçta 3 gol atmışız .maratonun dediği gibi emeği geçenlere helal olsun.
bu insanların umuduyla oynayanların ,bu gece uyuyamayacak kadar kahrolanların dünyasını karartanların , 5 yıllık özlemi bir anda hüsrana döndürenlerin ,inadından vazgeçmeyenlerin ,inadından vazgeçmeyenlerin karşısında elini masaya vuramayan basiretsizlerin alayına yazıklar olsun.

cembaba

Petkoviç artık istifa etmezse, hafta içi istifa ettirelim. Yeter lan. Amatör hocası daha iyi yönetir bu takımı. Eskiler-Yeniler 15 hafta olmuş daha uyum sağlayamamış. Sen T.Direktör falan olamamışsın. Fink - Mustafa Sarp berbat maç oynadı. Yenilgi kaçınılmazdı.

PETKOVİÇ İSTİFA...

berusa55

21 November 2011, 23:02:35 #477 Son düzenlenme: 21 November 2011, 23:05:54 berusa55
Süper Lige ne zaman çıktık; Mayıs ayı. Lig ne zaman başladı; Eylül'de... Dört ayda bu şehre bu armaya layık takım kuramayan basiretsizler ordusu; helal olsun hepinize.

holigan5565

şu petkoviçin gideceği günü görmeyi bize nasip et Yarabbi

feveran

BİZ SAMSUNLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ

bu armamızı yedırmeyelım bu itlere