STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

berusa55

Biz hangi pozisyonu hangi şartlarda nasıl gol yapacağız çok merak ediyorum artık. Sarp o golü kale arkasındaki top toplayıcı çocuğa bıraksan gol yapar ama sen zaten deplasmanda zor pozisyon bulduğumuz maçlarda böyle bir fırsatı kalecinin kucağına atarak bizi kahediyorsun. Allahım sen aklımıza mukayet olmamıza yardımcı ol yarabbi bu sene!

AhmetDenizci

Dominquez sezon başından beri ilk defa bu kadar etkili oynuyor. Kötü yaptığı tek şey kornerleri çok kötü kullandı. Onun dışında çok yerinde müdahaleleri var bugün. İlk defa bu kadar beğendim Dominquez'i  >l<

fanatik samsunsporlu

AhmetDenizci

Ayrıca Ahmet Şahin bizi yine ipten aldı. Vederson'un harika şutunu çıkardı. Bravo Ahmet  >l<  >l<

55ertan

21 November 2011, 21:51:01 #394 Son düzenlenme: 21 November 2011, 21:54:19 55ertan
Ben takimimdan memnunum, insallah 2nci yari gene oyundan düsmeyiz.

Bursa defansi cok iyi kapaniyor

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 21 November 2011, 21:49:36
Dominquez sezon başından beri ilk defa bu kadar etkili oynuyor. Kötü yaptığı tek şey kornerleri çok kötü kullandı. Onun dışında çok yerinde müdahaleleri var bugün. İlk defa bu kadar beğendim Dominquez'i  >l<

Utanarak yaziyorum gercektende fena degildi  :D :D :D :D

Ama halen takima tamn faydasi yok

fanatik samsunsporlu

domingez ortaları kalecinin kucağına atmasa daha iyi olacak

Forvetim

iyi oynuyoruz golü bulmamız şart, ama nasıl ?? 6 pasın içinden atamıyoruz

GurbetciFanatik

emre

AhmetDenizci

Murat Yıldırım'da bugün çok etkili. Gerçekten Bance çizgide oynayınca çok farklı bir Samsunspor izledik. Sezon başından beri böyle her iki kalede gidip gelen heyecan dozu üst düzey maç izleyememiştik. İnşallah ikinci yarıda golleri atıp galibiyetle döneriz :)

anlztrk

21 November 2011, 21:54:46 #401 Son düzenlenme: 21 November 2011, 21:58:08 amateur55
Ekşi Sözlük'ten:

Alıntı yapılan: tahrik olmusken objektif olamam
yanlış görmediysem olay şöyle oldu;
turgay eliyle asist yaptı, sestak golü attı. futbolcular sevinirken turgay, ertuğrul sağlam'ın yanına gitti. ertuğrul hoca sordu "elle mi verdin?" diye, turgay da "evet" dedi. ertuğrul "git söyle hocaya" dedi. turgay da gidip hakeme itiraf etti, hakem yan hakemle olayı tartışıp golü iptal etti.

fanatik samsunsporlu

berusa55

Golü veren olmadı aslında millet gol diye gelin güvey oldu! Yan hakem olduğu yerde duruyordu orta çizgiye koşmadı bile herif.

fanatik samsunsporlu