iş ilanı hakkında

Başlatan ahmetsahin, 31 October 2011, 22:22:48

« önceki - sonraki »

ahmetsahin

arkadaşlar biliyorum burası yeri değil ama aşşağıdaki kriterlere uygun arkadaşlarımı yanımızda görmek isterim (bu devirde iş bulmak gerçekten zor) çalışmakta oldugum ilaç firması ilanı:

Tanıtım ve Satış Sorumlusu-Tüm Türkiye  
(Ref: TSS-09)

İlan Tarihi: 27.10.2011

Şehir/Ülke: Tüm Türkiye

Personel Sayısı: -

Toksöz Grup- Sanovel İlaç San. ve Tic. A.Ş.

Genel Nitelikler:
Toksöz Grup şirketi olan Sanovel, 1983 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyüyerek, Türk ilaç sektörünün ilk on firması arasında yerini almıştır. Vizyonunu uluslararası bir firma olmak yönünde belirleyen Sanovel, 28 yıllık tecrübesi, dinamik, gelişime açık yapısı, İnsan Kaynakları ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla Türk ilaç endüstrisinde adından söz ettirmektedir.

Satış ve Pazarlama kadromuz için Türkiye'nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere;

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,
Daha önce ilaç sektöründe benzer bir pozisyonda deneyimi olmayan,
Sürücü ehliyetine ve aktif sürüş deneyimine sahip,
Seyahat engeli olmayan,
Askerlik hizmetini tamamlamış(erkek adaylar için),
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
"Tanıtım ve Satış Sorumlusu" aramaktayız.

yukarıda yazan referans no ilanı ile ilana KARİYER.NET ulaşabilirsiniz...

doðan

LA ahmet ss.biz ekibini mümessilmi yapacan  ;D ;D :D :D,,,
olm burda kaliteli çocuklar var harbiden , ama ön şart SAMSUNSPOR lu olmak galiba ..
>l< >l< >l< >l< >l< :--* :--* :--* :--* >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

kaptan 55

akaryakıt istasyonunda pompacı veya önmuhasebe konusunda bilgili arkadaş varmı?

Ertuğrul Sağlam

Bizede 1 tane Deneyimli Demirci Kaynak ustası, 1 tane'de Kalfa pozisyonunda çalışacak elaman lazım. 

cgr

Bizede Saha Satış pozisyonunda çalışacak bay-bayan arkadaşlar lazım :) :) herkes yazmış bende yazim dedim :)

maraton

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 01 November 2011, 15:14:26
akaryakıt istasyonunda pompacı veya önmuhasebe konusunda bilgili arkadaş varmı?

pompacı olarak sadece akaryakıt istasyonunda değil yurt sahtında ve yavru vatanda geçmişte büyük itibar ve deneyimim ve engin bilgim var ama, aynı şeyden mi bahsediyoruz tam anlayamadım !! 8)

erdalım seviyorum seni, ama öyle bir orta yaptın ki bu golü kaçırmam olmazdı, kızmak yok !! :--*

kaptan 55

iyide başkanım sen jübileni yapalı yıllar olmadı mı?yoksa izmir ve istanbul deplasmanlarında geçmiş büyük itibar ve bilginimi yineliyosun  :-X

büyüksün BAŞKAN...

maraton

sorma,benden sonra bakıyorum iyi bir pompacı yetişmedi !!

kamuri

kariyer nete dönmüş burasııı ;D :D ;D :D :oyun: :holey: :oyun: :holey:

Ayberk

Ahmet abi hali hazırda eleman arıyorsanız bizim çok saygılı dürüst bir abimiz var iletişime geçilsin mi :)

Burak

Tecrübeli genel muhasebe elemanı arıyorum tanıdığı bildiği olan varsa bana dönerseniz sevinirim

ahmetsahin

Sevgili ayberk kusura bakma yeni gördüm.  Kariyer net e girip başvuru şartlarına uyuyorsa başvuru yapabilir.

Ayberk

Tamam abi en kısa sürede iletirim sağolasın

özkan

Alıntı yapılan: Burak - 11 November 2011, 10:35:52
Tecrübeli genel muhasebe elemanı arıyorum tanıdığı bildiği olan varsa bana dönerseniz sevinirim

Burak55

Staj yaptıgım bir yerde cok sevdiğim bir abim var. İşten cıkartılacak sanırım nedenini bilmiyor. Persenol işleri sorumlusuydu, bu mevkide yada bu mevkiye yakın mevkilerde bir iş varmı acaba ? Adam cok zor durumda kaldı.