STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

İçimde bir huzursuzluk, almış başını gidiyor, Seni böyle görmek var ya ; İNAN BANA ÇOK KOYUYOR !

Gorkem

petkoviç sen savaşırken takım düşecek git be adam.

babasamsunlu

bir takımın taraftarrına küstüğü dünyadaki tek yer Samsundur herhalde..

Taraftarına küsüp tirip atan topçusuna biiiiiirrr
Mal gibi bir takım çıkartan oyunu okuyamayan petkoviçe ikii..
Maç oynanırken topçusunu yuhalayan taraftar bozuntularına da üç..

Alayınız gideceksiniz yine Sadece Samsunspor diyebilen bir kaç deli adam kalacak buralarda..
tabi onlarda veremden kanserden ölmesse sayenizde...
Bela okumak kadar kötü bir şey yoktur dünyada ama hakkatten Allah sizi bildiği gibi yapsın..
Beter olun şeref yoksunları...

fanatik samsunsporlu

ANLAŞILAN PETKOVİÇ YİNE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR.

isa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 05 November 2011, 01:48:13
ANLAŞILAN PETKOVİÇ YİNE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR.

Evet rakibimizle puan farkını koruduk  :ok

berusa55

Çiftliktey'ken telefonumla kaydettiğim kısa bir meşale videosu... Göz gözü görmüyordu!

Samsunspor - A.gücü

Musti

Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum
Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum

vanlioglu

canı sıkılıpta makara için maça gelen bu önemli puan kaybının ardından bile maç bitince kahkaha atabilen taraftar topluluğumuz olduğu sürece daha çok yuhalarız topçularımızı. Be kardeşim şunu idrak edin artık sahada oynayan topçuyu yuhalamanın bir getirisi var mı?? oyuncuyu oyundan düşürmek ve moralini sıfırlamak dışında. şu bir gerçek maratonda 100-200 taraftarın dışında kalan kesim, takımdan 10 topçu say desen sayamayacak durumda

Kaya

Maçla ilgili söylenecek tek şey Gençler maçında 3-0 öne geçmiştik o maç kazandık..Burda 3 ü yapamadık berabere bitti.Demekki neymiş tam tamına kocaaa 9 hafta ne hocası ne topçusu akıllanmamış..Kendi sahanda 2-0 dan maçı alamıyorsan hemde böyle güzel bir taraftar desteğiyle demek ki her anlamda kalitesizsin.. :kafa:

Acil Kan değişikliği.. al_sana

mehmet yılmaz

Beş hafta önce ne düşünüyorsam yine aynısını düşünüyorum; kazansaydık da fikrim değişmeyecekti. Petkoviç'le geçen her hafta zarardayız. Bu dikiş tutmayacak. Hikmet Karaman ya da Mesut Bakkal'dan birisi bizim için en gerçekçi çözümdür. Bugün kulübede Türkçe konuşup, oyuncusuna anında bağıran bir hoca olsaydı biz o iki golden en az birini yemezdik!

Bayramımız zehir oldu resmen.
Petkoviç istifa...

Shane_Falco

Şahsen şöyle düşünüyorum.Bu Petkoviçin sözleşmeni klüp feshederse bunun sözleşmesinde yüklü bir tazminat var Petkoviç'de bu tazminatdan feragat etmemek için görevi bırakmıyor yönetimde tazminattan çekindiği için bunu kovalamıyor olanda Samsunspor'a bize oluyor...

samsunluhakan

hoca gelirken o sözleşmeye tazminat kim koydurdu kazım yılmaz degilmi o zaman göndermesinide bilmeli sabah ola hayrola 

berusa55

Cagdas Ünver

binikalamadım