STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

**55

eliyle isbetli taç atamayan ergün teber Samsunsporumuzda bütün duran topları kullanıyosa daha neyi konuşalım

deriaKR

bi babayigit yok mu be SU SAMSUN DA...eski adamlar olacakdi biyikli falan su anda airportdaydi valiziyle beraber

red_white

ulan karakteri olan hoca istifyı basardıı demekki bu adamda karakter yokk daha naısl göndremiyorsun

GurbetciFanatik

Bunlar yoksa Platiniyemi güveniyor anasina satayim.
Bu sene düsenler belli diye.
Siz kimseye güvenmeyin her kyoun kendi bacaginda asilir.

red_white

bu adamın yaptığı açıklamaları duydukça kalparın açıklamalarına kurban olayım diyorum  :kafa:

deriaKR

sevgili red white...KABUKLULARDA ne gezer onur..onlara banknot PARA sesinindan anlarlar..

bu adamlar ekmekle WC giren millet

engin55

Taraftar olarak daha ne yapalım? Burda biri taraftarı suçlamış demek suç bizde. Hasta halimizle maça gidiyoruz o kadar bağırıp sesimiz kısılıyor gene suç bizde. Bance o golleri atamayınca alkışlıcakmıydık. Karı gibi topa vuruyor. Yazıklar olsun petkoviçi kovamayan yönetime.

Maç artık lig tv den izlenirrr

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: red_white - 04 November 2011, 23:58:06
bu adamın yaptığı açıklamaları duydukça kalparın açıklamalarına kurban olayım diyorum  :kafa:

allah askina ne dedi mactan sonra ?
merak ediyorum gercektende

deriaKR

macdan sonra dediki ilk yari iyi oynadik sonra 2.2 den sonra korkduk maci almak icin....tztzt :-X

samsunluhakan

Tufan

sağolun bayramı zehir ettiniz Lazar'ınıda al git hoca!

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 05 November 2011, 00:06:32
takımdan memnunmuş.....

niye memnun olamsinki 10 macta 8 puan  bence 5 senelik mukavele hemen yapsin yönetim.

Lig Tv izledim bakin ne diyorlar
ILKER : ben bu mactan sonra samsunsporda TD konusunda bi süpriz gelisme bekliyorum diyor.
Bülent Korkmaz: mac 2 -0 iken orta sahaya neden oyunca almiyor.Takim iyi ama takim degiller.

Yani bu ikisi bile bu Petkoya nasil kovmuyor Samsunspor demek istiyor.

cembaba

Alıntı yapılan: deriaKR - 04 November 2011, 23:58:14
sevgili red white...KABUKLULARDA ne gezer onur..onlara banknot PARA sesinindan anlarlar..

bu adamlar ekmekle WC giren millet

arka arkaya mesaj yazmasan hepsini bir çırpı da yazsan diyorum hanii. Bir de küfürlerini silsen iyi olur. Bizde sinirliyiz ama hakim oluyoruz bir yerde.

samsunluhakan

istifa etmez petkoviç en iyisi bu gece oturup anlaşın tazminat konusunda petkoviçle 1.5 milyon gibi bir tazminat söz konusu ama  750 bine felan anlaşılabilir buda süper ligde 1 galibiyetle telafi edilecek para ısrar etme başkan yolla şunu eskişehirden getirmeseydiniz hocayı kenan yelek bile 3 puan alırdı ankaragücünden sen hoca degilsinnnnnnnnn.... madem lazarı oynatacan ademi çıkar anılı neden çıkarıyosun sen hoca degilsinnnnn yönetim şu hocayı kovvvvvvvvvvvv..........

GurbetciFanatik

insallah sabah uyandigimda güzel haber görürüm.
bi tanesi yeter bana : "Petkovic kovuldu".
Düssek bile gam yemen , napalim derim denedik olmadi bu kadarmis.