STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

samsunmania

eğer sen teknik direktörsen ben de profesörüm. allah seni kahretsin. 60 dan sonra gol geliyorum diyor adam 2 oyuncu alıyor sen seyrediyorsun. allahım benim çektiğim ızdırapları size versin. Yeter artık.

celebi

yok kardeşim bizden bir cacık olmaz bayram öncesi kafamıza tükürdüler yine.

SametYılmaz55

t....ak mı geçiyorsun petkoviç.topla bavulunu s.git artık.kalpara kızıyordum oyunu okuyamıyor diye sen ondan mal çıktın birader  :kafa: :kafa:

55.hakan

Adamları 2.yarı zorla oynattı Petkoviç şurada 1 dakika durmaman lazım.

olcay

ya resmen hoca bi kutup futbolcular bi kutup.ilk golü yedin çok belli artık 2 yi yiyceğin.zaten bi ara yüzde 60 topa sahip oldular adamlar. futbolcular da bi gram ruh yok ya.gol yedik bi toparlanalım yok aq.ama futbolcuların böyle ruhsuz işini sevmez oynamasının da sorumlusu petkoviç dingili.basket koçu gibi kenardan izliyo.hiç bi sıcaklığı bişeyi yok.diyom sabret sabret adam o kadar isviçre de top oynatmış,toparlar,adam iş biliyo diye de,yok ya bundan bi bok olmıycak.bi allahın kuluyla muhabbeti yoık. gole bile sevinmiyo herif ya. ama bu gitse yerine gelcek adam daha da korkutuyo beni.şu hikmet karaman giray bulak  falan artık şu hocalar gelmesin ya.madem düşcez onlarla düşmeyelim.kan emiciler.  :kafa:

bluegreen55

3 maçtır taraftar yüzünden puan kaybediyoruz.

yazık ya...

zenkenizi sizin...

bance yuhlanıp zenke diye bağrıldıktan sonra tüm takım demoralize oldu..

bu ne biçim taraftarlık   2-0 öndesin oyuncunu yuhluyosun...

alın size zenke gitseydi daha hayırlıydı. zenkeyide zor durumda bırakıyosunuz..kimseye suç bulmayın..

GurbetciFanatik

Hoca gitmezzzzz o bizim düsdügümüz garanti olunca gider( kovulmaz kendi gider ).
10 mac 8 puan  bu saatden sonra,
Gercekten bu Ligde tutanabilirz diyebilen varmi aramizda arkadaslar.
Ben gercekten üzülerek söylüyorum cünkü tutanabilmemiz icin hicbir neden görmüyorum , ama düsmemiz icin yaz yaz bitmez.

mimar55

zenke ağlıyor resmen ya kameraya bir kere baakmadı cok aptalca hatalar yaptık burası bank asya değil böyle hataları kaldırmıyor dedi ne zaman formayı giysem elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum onların beni sevdiği kadar bende onları seviyorum dedi..

celebi

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 November 2011, 23:07:48

yazık ya...

zenkenizi sizin...

alın size zenke gitseydi daha hayırlıydı. zenkeyide zor durumda bırakıyosunuz..kimseye suç bulmayın..

taraftar suzçlu yani öyle mi yuhalandılar 2-2 oldu öyle mi

GurbetciFanatik

Zenke resmen bance icinde kosuyor adam daha ne yapsin.
bance armut pis agzima düs misali duruyor orda, yok yaaaaaaaaa.
Öyle dedemde gol atar getirsin adamlar senin önüne biraksin , gerci biraktilar ama sende gol atacak kapasite kafa teknik hic bi bok yok.
Benim kafama halen Pal lazar takildi , neyine güvenip onu oyuna sokarsin. Top tutma becerisi yok adam azaltma yok maksatin neydi onu oyuna koymakla.
Sen top tutabilen adam azaltabilen birini soksana oyuna.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 November 2011, 23:07:48

yazık ya...

zenkenizi sizin...

ne alakasi var allah askina

celebi

hakan arslan röportajda bizde bilmiyoruz neden böyle diye. hakan canım kardeşim çok uzağa gitmenize gerek yok hemen yanıbaşınızda sorun

cem 55

senin ******* petkoviç senin yapacagın teknikdirektörlügünde diplomanında ta ben emi senin kadar rezil bi hoca olurmu göz göre göre goller yedik maç berabere bitti yazık defol git ülkene dandik herif

samsunmania

Azıcık onurunuz varsa cebinizden verin tazminatı defedin şu futbol özürlüsü herifi. Yanına da takozlarını verin. yeter ya dengem bozuldu huzurum kalmadı artık.

SametYılmaz55

başıma ağrılar girdi yemin ederim 3 dakikada hayatımın içine ettin petkoviç