STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

isa55

Maçı alacağız inşaallah. Kazanalım da isterse 4-3 olsun. Ayrıca atacağımız gol veya golleri Bance ve Zenke'nin atmasının gelecek haftalar için ayrı bir motive kaynağı olacağını düşünüyorum.
Bizler görevimizi yapacağız, tribündeki yerimizi alıp destekleyeceğiz. Gerisi topçuların.

tanju55

murat ceylan kadro disi birakilmis...antep baskanida zaten söz vermis bikere sözünü tutmadi bu sefer tutar herhalde...

tanju55

2 gün önce rüyamda gördüm bu maci 5-1 almisiz...insallah gercek olur da kendimize geliriz...

arkadaslar lütfen mactan önce bance yi cagirin sevgi gösterisinde bulunun...ona moral verin biraz...yoksa bu moralle birakin gol atmayi ayakta bile duramaz...

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 04 November 2011, 00:35:20
Yarın Samsun'da olup da; ölüm, hastalık gibi çok ciddi bir manisi olmaksızın maça gelmeyecek adam, "Samsunsporluyum" demesin bir daha. Gelenler yanlarında birilerini getirsin. İş başa düştü, hepimizin başına...

hocam ben istanbuldan hastalıktan ötürü gelemedim az önce amcam yola çıktı ben yanında gelemedim. :( :(

özkan

Çelebi abi;geçen seneki bankasya videon aklıam geldi,bayram gelince içimiz bir hoş oluyor,bayram bahane maç şahane gibisinden sözlerin vardı aslında olan varsa o videoyu buraya yüklese tarih ve anlam bakımından güzel bir denk geliş videosu olacak.

Bayram sebebi ile samsuna gelenlerinde yoğun katılımı ile sezonun en kalabalık maçı olacağını düşünüyorum.

Hadyi haydi haydi,Allah aşkına..!

feveran

inş.bayram zehir olmaz bize bayramda da moralli gezelim inş.bebğim bize bugun ugurlu gelır

lucarelli

samsunluhakan

inşallah bu maçı alacagız içimden bir ses bancenin maçı olacak diyor.

Shane_Falco

Geçen hafta es-es mağlubiyetinden sonra Ankaragücü maçı için totem yapacağım maçı izlemicem demiştim.Tesadüfki Bayram tatili için ancak Cuma gününe bilet bulabildim :) Maç sırasında otobüste olacağım için bu sezon ilk defa Samsunsporumuz maçını izleyemeyeceğim.İnş bu gönlümden kopan totem tutarda güzel bi galibiyet alırız :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 04 November 2011, 13:46:32

Bance  ;D ;D ;D ;D ;D

Hakan bende Bance haric herkes patlama yapabilir dicektim özelikle Zenke.

GökhanÇağlar

kazanalım da kim patlarsa patlasın :D 3 puandan başka birşey düşünemiyorum...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 04 November 2011, 13:46:32

Bende bu maçta Bance'den gol bekliyorum :)

kumköylü ahmet

celebi

Alıntı yapılan: özkan - 04 November 2011, 10:08:26
Çelebi abi;geçen seneki bankasya videon aklıam geldi,bayram gelince içimiz bir hoş oluyor,bayram bahane maç şahane gibisinden sözlerin vardı aslında olan varsa o videoyu buraya yüklese tarih ve anlam bakımından güzel bir denk geliş videosu olacak.

Bayram sebebi ile samsuna gelenlerinde yoğun katılımı ile sezonun en kalabalık maçı olacağını düşünüyorum.

Hadyi haydi haydi,Allah aşkına..!

valla olsa iyi olur o video bulan olursa

kumköylü ahmet

Gecen bayramda samsunspor-denizlispor macindaydim cok kalabalikdi ama bugun cuma hafta ici oldugu icin bugunde ogun gibi olurmu derseniz bence hayir.Keske Olsa.Bu Bayramda Yokum Maalesef..Tvden izlicem stada gelen herkez sesi kisilmadan cikmasin..