STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

##kdc##

Alıntı yapılan: feveran - 02 November 2011, 11:41:27
yumurta dukkanda cok fazla 1 tane 30 lu arabaya koydum maç cıkışı kafana yiceksin...sevgiler

:) :D ;D :--* :kanka:

mehmet yılmaz

Umut, yumurtaları getir yine de, kazanırsak "Bizim Marketten galibiyet primi" diye taraftara dağırtırsın :)
Ula, ne adamsın sen!  8)

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 02 November 2011, 11:37:11
2006'dan bu yana Samsunspor'umun 19 Mayıs Stadında oynadığı bütün resmi ve özel maçlara gitmiştim. İlk defa Ankaragücü maçına denk gelen hafta Samsun dışında olacak ve bir maça gidemeyecektim. Neredeyse kesin gibiydi ancak herşey kısmet; son anda bir değişiklik oldu ve cuma günü inşallah maçta olacağım. O süreçte de şunu gördüm, Samsunspor'dan kopamıyorum. Gidemediğim için üzülmem gereken bir durumdu ama sırf maça gideceğim için hiç bir üzüntü kalmadı içimde.

Kırmızı, beyaz, kara sevdam... :)

sen edebiyatçısı mısın

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 02 November 2011, 11:51:39
Umut, yumurtaları getir yine de, kazanırsak "Bizim Marketten galibiyet primi" diye taraftara dağırtırsın :)
Ula, ne adamsın sen!  8)

bizim market den ss bize 20 meşale deli cünoya teslim edılcek

mehmet yılmaz

02 November 2011, 11:57:24 #139 Son düzenlenme: 02 November 2011, 12:03:58 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 02 November 2011, 11:51:55
sen edebiyatçısı mısın

Yok, ben Samsunsporluyum :)

##kdc##

yakarız bu gezegeni yakarız !!!  :P
Ayrıca sayın M6 reyiz ne zaman geliyodu bayram tatiline. Meşale şovlara farklı bi anlam katıyodu kendisi.  :)

samet_55

mehmet hoca güvenlik olarak başınızdayım ama.... :D :D

mehmet yılmaz

GençKozluklu

Samsun'a gelipte maça gidememek ne kötü bir iştir ya :) Cuma saat 20:00 ye nasıl yetişiliki :(  Bu maçı bu saate alanı Allah bildiği gibi yapsın .

alperen

Bende kaçırıyorum maçı cuma akşam yolda geliyo olcam :(

ahmetsefa55

kamuri

Alıntı yapılan: muhalif - 02 November 2011, 14:46:52
20.00 Samsunspor-Ankaragücü: Süleyman Abay

lan başka hakem mi yok ya neyse anlaşıldı hakemi de yenecez :o

kuzey55

mehmet yılmaz

Süleyman Abay, o kadar kötü bir hakem ki, bizi de yiyebilir, Ankaragücü'nü de mahvedebilir.

ahmetsefa55

en son rizeye 1-2 yenıldıgımız macı yonetmıs.
gecen haftada ant-ordu maçında 7 sarı kart gostermıs...