ESKİŞEHİR'E GİDİYORUZ !!!

Başlatan maraton, 27 October 2011, 17:43:16

« önceki - sonraki »

bengülü

bursa grubu 1 otobüs le  yarın saat 14:00 de bursadan hareket ediyoruz eskişehire yola çıkan taraftarlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum

Tufan

Hayirlisiyla ciktik yola 3 puani alip donecez insallah :)

samsunluhakan

inşallah 3 puanı alıp dönersiniz kardeşim

Tufan

feveran

Şampiyon Takımın, Şampiyon Taraftarı bu akşam inş.yenipde gelirsiniz serkan kardeşim özür dilerim söz verdim gelemedim telafi ederim inş allaha emenat olun

samsunluerhan

ARKANDAKİ BU  BÜYÜK TARAFTAR HEP YANINDA OLMADIMI BU GÜNE KADAR SİZE EMANET KUTSAL FORMALAR YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMAYIN ÇOÇUKLAR.... samsunspor_x samsunspor_x

berusa55

@samsunlurhan dostum; paylaşımların için teşekkürler yalnız üstüste yazmak yerine bir önceki mesajımızı düzenle butonuyla açıp yazacaklarımızı ilave edebiliriz.

Ayrıca forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasak. Teşekkürler...  :ok

ahme7akturk

BASIN GELİNNNNNNNNNNNNN BAĞIRINNNNNNNNN DELİLER GİBİ!

SametYılmaz55

basalım şunlara Eskişehir çiftetellisi açıp oynamayan adam değildir :evet: :evet:

burakbas

Allah hayırlısıyla gelmek nasip etsin. 3 puanla süper olur.   ;)

kamuri

esparkttaaa maç saatini bekliyoruzzzz

feveran

mehmet yılmaz

Tufan

Alıntı yapılan: Tahir - 30 October 2011, 11:44:47
Arkdaslar eskişehir macının resimlerini siteye yükleyemedim.Bilgisayar arızalı birisi mail adresini söylesin ona mail atayım resimleri o yüklesin

http://www.wupload.com/file/1700436416/Eskişehir_29.10.11.rar
mail olarak gelen tüm fotolar tek link halinde

sayfa açılınca aşığıda sağda REGULAR DOWNLOAD'ı tıklayarak indirebilirsiniz.

sadece55

Güzel başlayan güzel giden bir deplasmanın dönüşü sessizlik içinde geçti..Eskişehir Tribünleri ve polislerinin bize davranışları gerçekten çok iyiydi..Hoşgeldin ile karşılayıp Teşekkür ile gönderdiler...Bir de Trabzon'u bize emanet ettiler :)