STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

Desiqner

Ya maçın son 20 dksını izleyebildim kahvehaneye girdiğimde herkes uyumuştu ne sıkıcı futbol oynamışsınız harbiden :) Bu arada gözünün önündeki 2 penaltıyı vermeyen hakememinde kulakları kilise çanına dönmüştür çınlamaktan...

mimar55

ya gol atmamışsın maç 0-0 forveti oyundan alıyorsun yerine forvet koysan ne olur ama onuda yapmıyorsun ortasaha koyuyorsun anlayamıyorum kanatlara oyunu açmıyorsun sut çekmiyorsun ama hersey bir yana  >l< >l< >l< >l< >l< MURAT YILDIRIM >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

ChucKeR

kadro yetersiz diye haykırıyorum aylardır. herkes oynamayan ademden murattan ufuktan çok şeyler bekliyordu. elbette murat sarp tan daha iyi işler yapıyor. hepsi ellerinden geldiği kadar mücadele ediyor katkı sağlıyor minnettarım ama kadro kalitemiz ligin altında. bunu anlayalım artık.  hoca değişmesi bir şey ifade etmez. kadro plansız kuruldu. sorun burda umarım devre arası gerekli bölgelere takviye yapılır. 3 defansif orta saha 3 tane aynı tip zenci forvet alma olaylarına girmeyiz.

furkan5534

yanı bu adam ya mal ya mal.bance topa dokunamıyor bıle domıngez aynı terane.2 haftadır banceyı cıkarıcana aynı dk zenkeyı cıkaran bı salak! dılaverı alacaksan cıkar domıngezı.yanı ben bı t.d. degılım dısardan ızleyen bı fanatık taraftarım.ben bunu gorebılıyorum bu ger!zekalı petko nasıl göremıyor  :kafa: :kafa: :kafa: yaa vallahi koyuyor ya ordunun ustte olması.bızım onlardan neyımız eksık.neden onlar ustte lıderlıge oynuyorda bız son yılların en kötu takımı sıfatına layık goruluyoruz.bizdeki BÜYÜK TARAFTAR hangi takımda var Allah aşkına ya  :kafa: >:( >:( >:( 7 haftadır yuzumuz gulmuyor ya 7 haftadır !! Gol'ü kim atıcak kim kim kim ! bancemı domıngez mı bahıa mı yeter artık s.. Git !!

CurvaSs

kadro kalitemiz idare ediyor ama gerekli bölgelerde gerekli oyuncular yok. bence şimdiki kadro bile süper lig'deki çoğu takımdan üstün ama rotasyon yapma, o adamın yerine bunu koyma şansın yok.

ngonge

Alıntı yapılan: ChucKeR - 26 October 2011, 20:44:22
kadro yetersiz diye haykırıyorum aylardır. herkes oynamayan ademden murattan ufuktan çok şeyler bekliyordu. elbette murat sarp tan daha iyi işler yapıyor. hepsi ellerinden geldiği kadar mücadele ediyor katkı sağlıyor minnettarım ama kadro kalitemiz ligin altında. bunu anlayalım artık.  hoca değişmesi bir şey ifade etmez. kadro plansız kuruldu. sorun burda umarım devre arası gerekli bölgelere takviye yapılır. 3 defansif orta saha 3 tane aynı tip zenci forvet alma olaylarına girmeyiz.

Çok doğru tespit. Aynı tip oyuncu çok takımda, çoğunun özellikleri de birbirine yakın ve hepsi de vasat malesef.

ibrakadabra55

Zenke bu sene oynuyamaz Dominguez oynayamaz devre arasında büyük bir revizyona gidilmeli bence.Bance desen havadan gelmeyen her top rakipte.Yine diyorum Samsun'lu teknik direktör gelsin kendi çocuğumuz gelsin.Ben bu sene öyle ya da böyle ligde kalırız diyorum !

anlztrk

Yaratıcı oyuncu sıkıntısı çektiğimiz bir gerçek, Agbetu'nun gidişi takıma büyük darbe vurdu. Bu sorunu ne Ufuk, ne de Dilaver tek başına çözebilir, forvetlerimiz zaten yaratıcılıktan nasibini almamış. Dilaver ve Ufuk'un birlikte oynaması görünürdeki en iyi çözümi ama ona da hoca yanaşmıyor bir türlü. Forvette Bancé son derece etkisiz, sert defansla boğuşabilecek ve Bancé'den daha atletik Ekigho'nun Zenke'yle partner olması gerekiyor. Hoca buna da yanaşmıyor ve Ekigho'yu Zenke'nin yerine almayı tercih ediyor sürekli. Bu da pratikte değişikliğin hiçbir anlamı olmamasına, takımın değişiklikten önceki gibi oynamaya devam etmesine yol açıyor.

ChucKeR

kadro kalitemiz çoğu takımdan iyi diyorsun kardeşim sadece şunu söylüyorum.
karabüğün kadrosu en yetersiz kadrolardan biridir benim gözümde. bu kadronun sağ beki geçen sene bank asya liginin en iyisi sağ beki erdemdi. erdem ademden daha iyiydi. buna kimse karşı çıkmaz. biz ademi 7 hafta mumla aradık. erdemi de izledik maçta aman aman futbol oynamadı.
yani demek istediğim geçen sneki güngören kartal gibi takımlara karşı oynamakla süper ligde oynamak aynı şey değil. dilaver diyoruz ama ben bütün anadolu takımlarında hatta o takımların yedek klübelerinde dilaver gibi adam bulurum sana.

dilaver şu anda takımda oynar mı? bence oynar o ayrı mesele. anlayın kadro kalitemizi.

isa55

Hoca, Bance ye atılacak ve onun indireceği toplara bel bağladı. Karabük savunması ileri hiç çıkmadı. adamın yanında her an 2 kişi vardı. Ne yapacak yani. yardıma gelen zenkenin etrafında yine 2 kişi. Bi noktaya kadar indirdi, verdi. 1-2 seferde kendi gitmek istedi, olmadı. Kanatları kullanmaya çalıştık ama o da olmadı.
Fb maçında gördük, savunma yapmak kolaydır, önemli olan hücumu nasıl yapacağındır ki biz hala bunu yapamadık, çeşitlendiremedik.
Kaybedilen çok şey var ama pes etmek yok. Tam destek, hep destek.

ChucKeR

benimde görüşüm devre arasına kadar idare etmeli. devre arası gereken yapılacaktır. kim gelirse gelsin gaz verme dışında ekstra bi katkı yapmayacaktır bu vaziyette.. samsunspor dediğmiz kadar büyükse 2-3 maçlık gaza bel bağlamaması gerekir. benim taraftar olarak beklentim budur.

sosaka

en büyük yanlışı isa turan'la yaptık ve hala o yapılamayan transferlerin ceremesini çekiyoruz.

nomak55

Alıntı yapılan: amateur55 - 26 October 2011, 20:05:43
Ertuğrul
Adem - Kemal - Bahia - Ergün
Ufuk - Fink - Murat - Dilaver
Zenke - Ekigho

Bir maç şu kadroyu denemek çok mu zordu?

Aynen kardeşim bu takım bunu oynar ne bance ne dominguezde bu takımda oynamaz

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 26 October 2011, 21:00:36
benimde görüşüm devre arasına kadar idare etmeli. devre arası gereken yapılacaktır. kim gelirse gelsin gaz verme dışında ekstra bi katkı yapmayacaktır bu vaziyette.. samsunspor dediğmiz kadar büyükse 2-3 maçlık gaza bel bağlamaması gerekir. benim taraftar olarak beklentim budur.

Yazin dogru düzgün topcu alamiyanlara devre arasina sihirli degenek mi deyecek´de gereken yapilacak. Bir ton adam aldik bitane böyle vay be  iyiki almisiz dedigin adam yok.

Bence Allaha emanetiz.