STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: sosaka - 22 October 2011, 21:58:57
biletix gişelerinde var mı yoksa sadece stad girişinde mi satılacak ?
biletix gişelerini bilmiyorum ama internetten alınmıyo.
yarın stat gişesinden alıcam ben.

celebi

emre

Murat abininde dediği gibi biletixten satışa sunulmayacakmış biletler.Yarın stad gişelerinden alacağız.

Ladikli

yarın bizim açımızdan çok zor bir karşılaşma olacak,inşallah şimşek çakarda galip geliriz,çelebi bu sefer çok ciddi görünüyo...

ali ihsan

Alıntı yapılan: emre - 22 October 2011, 22:12:26
Murat abininde dediği gibi biletixten satışa sunulmayacakmış biletler.Yarın stad gişelerinden alacağız.

Peki Biletix'in bana sattığı bilet ne olacak  :o

emre

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 22 October 2011, 22:23:42
Peki Biletix'in bana sattığı bilet ne olacak  :o

abi aldıysan yanlıs almıs olabilirsin muhtemelen.bir kaç saat önce sordum Samsunspor tarafını biz satmıyoruz dedi.

edit.Fener biletini alanlarda vardı ucuz bilet kalmamış.Yanlış aldıysan yarın bileti karaborsadan satarız bizim biletlerin parasın da çıkar  ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: emre - 22 October 2011, 22:35:14
abi aldıysan yanlıs almıs olabilirsin muhtemelen.bir kaç saat önce sordum Samsunspor tarafını biz satmıyoruz dedi.

Bana yanlış yapma lüksleri var mı sence Emre Başkan  :rulet:

Bilet işi tamam sıkıntı yok.İnşallah siz dışarıda kalmazsınız  :hnk:

celebi

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 22 October 2011, 22:23:42
Peki Biletix'in bana sattığı bilet ne olacak  :o

hocam yanlış bilet aldıysan karaborsaya salar bir güzel yeriz :evet:

ali ihsan

emre

abi sen biraz erken gel,al beni bizim okulun ordan satalım bileti takılalım birlikte 8)

ali ihsan

La biletimi niya satayım manyakmıyım ben  :x((

Evde tarayıcı olsaydı resmini koyardım ama olsun yarın Fenere koyarız bizde  >l<

celebi

ali ihsan

Hayır hocam ,Kadıköy Rıhtım'dan aldım.Ada Kültür.Bilseydim size de alırdım

mehmet yılmaz

İstanbul'dan sevgiler, saygılar... :)
Yarın hava şartları futbol için elverişli olur.
Bilet alamadık, Ali İhsan hocam, senin nasıl bir nüfuzun varmış, tebrikler :)
Bugün sırf maç izeleyelim diye Çelebi ve Emreyle birlikte Kartalspor-Denizlispor maçına gittik. Valla, futbol aslında keyifli birşeymiş. Herhangi bir takımı tutmadan ( tabii Besim Hocadan dolayı Kartal'ı tuttuk ama yenilse de birşey değişmezdi bizim için) maç seyretmek çok rahat birşeymiş. Meğer bizim maçlarda gerginlikten, stresten mahvoluyormuşuz. Böyle objektif, pozisyonları adli yorumlayarak, oyuncuları doğru değerlendirerek, oturarak, muhabbet ederek maç izledik. :) İlk yarı 1-1, maç 3-1 biter tahminimi yaptığımda dakikalar 25'ti ve Denizli 1-0öndeydi. Çok açıktı ama maçın gidişatı. :) Zevkliymiş valla...

Yarınki maça gelince, herkes ümitsiz görünüyor ama neden olmasın? Futbol bu...
Bir de bugün Kartal stadını ve oynana oyunu görünce, Süper Lige döndüğümüze bir kez daha şükrettim. Allah bir daha oralarda olmayı nasip etmesin bize.

celebi

ada rıhtımdan satılıyorsa göztepe soyaktatada satılıyordur. emre sana vazife bize yarın hemen derhal ister rıhtıma git ister göztepe soyaktan alıyorsun biletleri