STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Dilaver ve Zenke kadroda,hoca inşallah Dominguez inadından vazgeçersin...

muzaffer4

Alıntı yapılan: germencisse - 22 October 2011, 13:01:13
Allah göstermesin,alacağımız olası bir mağlubiyet Petkovicin sonuna taraftarın takıma olan güveninin düşmesine neden olabilir..Ancak ben inanıyorum ki şirinlerin yönetim ile arasınını düzelmesi takımımızı ve taraftarımızı olum etkileyecektir,en kötü 1 puan ile evimize döneriz..

maç sahamızda olsa en kötü 1 puan alırız taraftarla yönetim arası düzeldi şirinler bağıracak filanda ş.saraçoğlunda 2.500 samsunsporlu kardeşimiz bağırınca puan alabicez mi??*

GurbetciFanatik

Sarp in yerine Murat
Pal Lazarin yerine  Adem
Dominguezin yerine Dilaver
ekigho ve zenke kafadan oynasin
ufuktan vazgecme

futboldan anlamak bu kadarmi zor be petkovic

samsunluhakan

fener_bahce 0:1  samsunspor_x
gol:dk:67 fink maç sonucu.

kalptenþimþek

II. 4-0 lık Samsunspor bozgunundan sonra Fenerbahçeli taraftarların basına verdikleri dörtlü poz..

epçeli köylü

Bunların fenerli olduğuna eminmi acaba o gazete.Resimde herkes pek mutlu görünüyor da.Bu kadar mutlu oluyorlarsa bu maçta da onları böyle mutlu ederiz inşallah.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 22 October 2011, 16:26:56
Bunların fenerli olduğuna eminmi acaba o gazete.Resimde herkes pek mutlu görünüyor da.Bu kadar mutlu oluyorlarsa bu maçta da onları böyle mutlu ederiz inşallah.

Adamlar sadece 4 yedikleri icin mutlular :D :D :D :D

Musti

Fener'de kalede büyük ihtimalle Mert Günok oynayacak.

samuray

ya bu hoca hala kemali sağbekte denemiş ne yapıyor bu ya dominguez yiyne kadroda es . es sikibeyi postalıyor biz hala neyi bekliyoruz sen bu takımla bu kadar oynayamassın petkoviç hala inatla yanlışlarınadevam edecek gibi görünüyor ya >:( >:( >:(

GurbetciFanatik

su macta diyorum bulunmasi alinmasi kolay olasda taraftarlarimiz asker kiyafetiyle stada gitselerdi ne güzel olurdu.
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ pankartiyla

ahmetsefa55

bbeyler bıletlerı biletix den mi almamız gerekiyo ? stattaki gişelerden alamazmıyız ?

**KaR6**

Alıntı yapılan: muhalif - 22 October 2011, 19:32:12
bbeyler bıletlerı biletix den mi almamız gerekiyo ? stattaki gişelerden alamazmıyız ?

biletixte yok zaten kardesim, giselerden alcaz..

ErkÇay55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 22 October 2011, 21:54:39
Biletx'in veb sitesindende alabilirsiniz.
alınmıyo deplasman tarafı satısta degıl.

sosaka

biletix gişelerinde var mı yoksa sadece stad girişinde mi satılacak ?