STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

celebi

Alıntı yapılan: fanli03 - 21 October 2011, 17:15:12
Biletler saat bir gibi çıkmamıştı şu an satışta mi abiler ?

yarın ama saaatini bilmöiyorum

ngonge

HoliganSamSunLu

AhmetDenizci

Revizyon kapıda
[ 21.10.2011 ]

Teknik Direktör Petkoviç, dünkü taktik çift kale maçta adeta Fenerbahçe karşılaşması öncesinde yapacağı revizyonun sinyalini verdi.Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından takımda revizyona gideceğinin sinyallerini vermişti. Fenerbahçe karşılaşması öncesinde bunun ilk belirtileri ise dün yapılan taktik çift kale maçta göze çarptı. Lazar'ı yedek takıma bile almayan teknik patron Petkoviç, sağ bekte Kemal Tokak'a, stoperde de Bahia'nın yanına da Gürcü Akaki'yi monte etti.

DOMİNGUEZ'E KULÜBE GÖZÜKTÜ
Mustafa Sarp'ın çalışmada bulunmaması nedeniyle bu bölgede Dominguez'i oynatan Petkoviç, Dominguez'in mevkiinde ise Murat Yıldırım'ı denedi. As takımdan Ekigho'yu keserek ilk olarak sağ açıkta ilk olarak Bülent Kocabey'i oynatan teknik patron Vladimir Petkoviç, ikinci yarıda ise Nijeryalı yıldız Zenke'yi kenarda denedi. As takımın kalesinde ise ilk yarıda Ahmet Şahin, ikinci devrede ise Ertuğrul Taşkıran görev yaptı.

Burak55

Donbay

SametYılmaz55

hoca fantezi peşinde,hala kemal'i sağ bekte deniyor falan ne gerek bu hareketlere :o

feveran

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 22 October 2011, 08:08:28
hoca fantezi peşinde,hala kemal'i sağ bekte deniyor falan ne gerek bu hareketlere :o
[/quot
e]hoca bu hafta b,ize puan yada puanlar alamazsa gercekden ben onun peşinde olacam fantezi için

fındık

Aynen bizim atacağımız golde sevinç tepkisi göstermeyin sadece alkış tutun  >l<

AhmetDenizci

Fink ve Mustafa Sarp birbirlerine oyun yapısı olarak çok benziyorlar, ikisi de defansif orta saha olduğundan takımın ortasaha ile hücum hattı arasında çok boşluk oluyor. Bu da ileride Bance'nin yalnız kalmasına neden oluyor. Fink ve Mustafa Sarp'ın bir arada oynamadığı tek maç var. O da Gençlerbirliği maçı. O maçta da tek galibiyetimizi alabildik. Aslında kanatlarda birçok alternatifi var hocanın Anıl Dilaver, Savaş Yılmaz, Bülent Kocabey, Dilaver Güçlü, Ufuk Bayraktar, Ekigho. İki kanat içinde altı tane alternatifin var. Fakat sen Dilaver Güçlü, Anıl Dilaver ve Savaş Yılmaz'a hiç şans vermiyorsun. İleride Bance çok yalnız kalıyor. Eğer ortasahada Fink ve Mustafa Sarp birara da oynayacaksa o zaman çift forvete dönmek lazım. Zenke'nin artık ilk 11de oynaması gerekiyor. Yarın  inşallah olumlu değişiklikler görürüz ve puan alırız.

Ertuğrul Sağlam

Yeni kadro, Etkili bir futbol ve sonunda üç puan olan, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacak bir maç olur inşallah...
Çok zor maç Allah yardımcımız olsun....

maviay55

AlıntıSamsunspor'da sakatlık şoku

Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Samsunspor'da son antrenmanda sakatlanan Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey kadrodan çıkarıldı. İki sakatlık haberiyle sarsılan Teknik Direktör Petkoviç, "İkisi de bizim için önemli oyuncular. Ama sahaya onbir kişi çıkacağız" dedi.
Yarın deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Kırmızı-Beyazlı takımda, Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey şoku yaşanıyor. Son yapılan antrenmanda arka adalesinde çekme bulunan Mustafa Sarp ile sakatlanan Bülent Kocabey, teknik heyet tarafından kadrodan çıkarılarak İstanbul'a götürülmedi. Bu iki sakatlık haberi ile sarsılan Teknik Direktör Petkoviç, "Her ikisi de bizim için önemli oyuncular. Ancak sahaya onbir kişi çıkacağız. Sakatlıklar bizim için mazeret değil. Oynayacak olan oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum" dedi.
Geçen yıl Young Boys takımı çalıştırırken Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Teknik Direktör Petkoviç, bunun bir rövanş olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, "O başka bir maçtı. Bu başka bir karşılaşma. Biz İstanbul'a puan almaya gidiyoruz. İyi bir mücadele örneği göstererek istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Son haftalarda kötü sonuçlar aldık. Bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.
Sakatlıkları bulunan Selim Teber, Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey dışında eksik futbolcu bulunmayan Kırmızı-Beyazlı takımın Fenerbahçe karşısına şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:
Ahmet, Akaki, Kemal, Bahai, Ergün, Anıl, Fink, Murat, Dominguez, Zenke, Bance.

sporx

samsunspor.co.nr

Sarp olmazsa 11 kişi ile çıkma şansın kesinlikle artar Petkoviç !
Zenke-Ekigho aynı anda mutlaka oynamalı diye düşünüyorum. Defans işini biz değil onlar düşünsün.

germencisse

Allah göstermesin,alacağımız olası bir mağlubiyet Petkovicin sonuna taraftarın takıma olan güveninin düşmesine neden olabilir..Ancak ben inanıyorum ki şirinlerin yönetim ile arasınını düzelmesi takımımızı ve taraftarımızı olum etkileyecektir,en kötü 1 puan ile evimize döneriz..