Sıra Söğütlübahçe'de...

Başlatan Desiqner, 07 October 2011, 18:55:06

« önceki - sonraki »

Desiqner

Arkadaşlar Söğütlübahçeli Çılgınlar Grubunun Sayfasındaki Yazıyı Aynen Paylaşıyorum...

Bu Tc Ler Neden Alınmıştı?

Evet Arkadşlar Bugun 15 Tane Renkdaşımız Karakollara Cagrıldı.Samsunsporumuz Manisaspor Macında ''MANİSAYA KOY KOY'' Tezavratında Bulundugumuz İdda Edilerek Söğütlübahçe Tribününden Yaklaşık 15 Kişi Tribünden 1 Sene Men Cezası Almıstır.Tribünden Men Cezası Alan Kişiler Tribünün Önde Gelen Kişilerdir..!

Varın gelin 61.dakikada hepimiz stadı terkedelim...
Samsunspor tribünlerini bitirmeye çalışıyorlar...

samuray

bu ne ya maçlardan men edilme sadece samsundamı oluyor bu yasa sadece bizemi mahsus niye duymuyoruz başka yerlerde

Ertuğrul Sağlam

çýlgýnlar1984

Evet Başda Ben Olmak Üzere Tribünde Cogu Önde Gelen Kişiler 1 Sene Men Cezası Almıstır Bu Ceza Tek Söğütlübahce ye Degil Maratondaki Arkadşlarada Gelicek yaklasık Ellerınde 50 Kişilik Bir Liste Var Sadece Manisaya Koy Koy Dendiği İçin Söğütlübahceden 15 Kişi Men Yedi Bu 15 Kişi Sadece Bilinenler Ortaya Cıkanlar Dahasıda Gelıcek.İnsanı Tribünlerden Gercekden Sogutuyorlar Polısler Bile Dıyor Aslında Manısaya Koy Koy Dan Cezamı Olur Dıye Ama Oluyor İşte Sonuc Ortada Yalnız Karakolda Trabzonlu Cok Adamlar Resmen Dalga Gecıyor Trabzona Nıye Sovuyorsunuz Hesabı Yapıyor Onlara Bizlere Çıfte Standart Yapıldıgını Soyluyoruz Bızlere Cevap Bıle Veremıyorlar Yazık Gercekden Ben Söyleyecek Bişe Bulamıyorum Yarın Bir Gun Söğütlübahcede Kendini Fes Edebılır Çunku Önde Gelen İnsanlardan Kimse Kalmamıs Durumda Tribünlerde..!

twitter

düşüncelerimin resmen tersi oldu bu süper lig atmosferi arkadaş
kimin eli varsa allah bin bir türlü belasını versin, çoluk çocuğundan çıkar inşallah

gözünü seviyim bank asya

çýlgýnlar1984

Şehir Tarafı Kale Arkasından Nedense Hiç Ceza Alan Yok Acaba Trabzonu Destekleyenler Oldugu İçin mi Ceza Almıyor Olabilirlermi? Yada Küfürlü Tezavratda Bulunmuyorlarmı Nedense Belediye Evlerı Kale Arkası Maraton Her Hafta Ceza Yiyor Deplasman Tribünün Yanı Ceza Yemiyor Bu Nasıl İş Ben Anlamadım Bizdemi Trabzon Diye Bagralım Ceza Yememek İçin?

Ollivanders

08 October 2011, 01:43:11 #6 Son düzenlenme: 08 October 2011, 01:51:10 Serpico
Bank asyaya düştüğümüz seneden bugune kadar çektigimiz onca çile , üzüntü hiç birşeymiş arkadas. Benim gururuma dokunuyor artık. Mabedimi cehenneme çevirdiler. O stadyumda merdivenleri çıkarken çimleri görmek beni heyecanlandırmıyor. Benim heyecanımı bitirdiler. Ben artık gitmek istemiyorum o cezaevine... Akıl hastanesindeymişim gibi hissettigim o stadyuma gitmek istemiyorum. Ben bana sahip çıkamayan yönetimi mi destekleyeyim. O gider Samsunspor'umuz kalır demeyin. Oyle olmuyor işte. Biz hep ordaydık en kötü gününde bile. Samsunspor Süperlige çıktı da taraftarına ne verdi ? Saygı mı gösterdi , varlıgını mı istedi ?  Ben istemiyorum boyle bir sevdayı. Kendi kendime yaşarım  , söverim , ağlarım , sevinirim... Ama tam anlamıyla. Birilerinin sınırlamalarıyla degil.

5555

eeee kardeşim şehir tarafı kale arkası her maç kazım başkan diye bağırıyor.... anlayana...  :rulet:

kaptan 55

ilk günden beri söylüyorum çok değil bir kaç haftaya kalmaz herkes tribünden elini ayağını çeker.

tribün reisleri bile maçlarını evden izlemeye başladı,gerisini varın siz düşünün,anlamadığım nokta şu bu uygulama sadece ve sadece SAMSUN 19 MAYIS STADYUMUNDAKİ BİZ SAMSUNSPOR'lulara mahsus!!!

fındık

Olaylar tribündeki yerleşim  sırasıyla stadı dolaşıyor heralde. Belediye evleri kale arkasından başlıyor (Şirinler sonra Söğütlübahçe) sonra  maratona ordanda şehir kale arkasına ordan aile tribünü ordan vıp pardon aile ve vıp yok (nokta).
NOT: Maratonda cezalar şuanda yapım aşamasında olduğu için diğer kale arkasına geçemediler

özkan

Allah yakın zamanda ananızdan babanızdan çoluk çocuğunuzdan çıkarır inşallah,kudurmuşsunuz siz..

Ajan

Beyzadelerimizin gözü aydın. Kuruldukları günden bu yana kulis arkası söylentileri vardı bir bir hayata geçiyor ne de olsa hemşehrileri şu anda Gençlik ve Spor bakanı  >:( >:(

Levent ÖCAL

Suat Kılış Gençlik ve Spor Bakanı olduğu ilk gün söyledim nedense Samsun ve Samsunspor adına hiç sevinmediğimi sanırım yanılmıyor gibiyim.  :-X

çýlgýnlar1984

Önemle Duyurulur:

Stadyumda Bu Besteler Yasak...

Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Herzaman Samsuna Rahat Yok Manisaya Manisaya KOYMADAN..

Oley Oley Oley oley OOOO Bizim İçin Manisaya KOY..

Bizim İçin Manisaya KOY Samsun KOY Samsun KOY...

Bu Bestelerden Dolayı Ceza Yemişiz Arkadşlar..!

GökhanÇağlar

bu besteler 30 senedir söyleniyor tribünlerde anca mı suç olmuş...