STSL 2011-2012 / 4. Hafta | Orduspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 21 September 2011, 23:35:39

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Adem,Dilaver ve Zenke ile başlasak maç çok daha farklı oludu..hoca Dilaver i unuttu galiba iki maçtır kadroya almıyor...

Ertugrul un bonservisini almamız lazım.

samsunluhakan

bugün adem ve zenke ilk 11 de olsaydı maçı almıştık ne 1 puanı sen deplasmanda ordu gibi takımları yeneceksinki rahat rahat ligin sonunu getireceksin

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 25 September 2011, 22:48:55
bugün adem ve zenke ilk 11 de olsaydı maçı almıştık ne 1 puanı sen deplasmanda ordu gibi takımları yeneceksinki rahat rahat ligin sonunu getireceksin
:evet: :evet: :evet:

kýzýlyýldýz55

abi ordu kötü takım değilki  hele birde deplasmanda 1 puan bence gayet iyi .
STSL de kötü hiç bir takım yok 1.lig gibi değil herkes herkesi yenebiliyor  mesela  gecen sezon küme düşme potasında bulunan  sivas_spor avrupada 2 sezondur mücadele eden  bursa_spor dağıttı

mimar55

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 25 September 2011, 22:56:00
abi ordu kötü takım değilki  hele birde deplasmanda 1 puan bence gayet iyi .
STSL de kötü hiç bir takım yok 1.lig gibi değil herkes herkesi yenebiliyor  mesela  gecen sezon küme düşme potasında bulunan  sivas_spor avrupada 2 sezondur mücadele eden  bursa_spor dağıttı

kesinlikle katılıyorum buarada bu ordu fenere kök söktürdü unutmamak lazım sadece ortasaha oyuncularının daha cok koşması lazım..
benim anlamadığım bir konu var bizim futbolcular rakip onlara basana kadar neden topu ayaklarından cıkarmıyorlar sonra pas verecek arkadaşlarını bulamıyorlar ve top kayıbı oluyor...

celebi

sağlık olsun diyeceğim artık bir şey demeyeceğim

Musti

Şu anda toplama takım kimliğindeyiz. Tam anlamıyla oturmuş bir takım olmak ne kadar sürer açıkcası tahmin edemiyorum. Çünkü bazı kilit noktalarda takılıp duruyorum.

Dominguez neden kanatta oynatılır? Bu adam bir yıl çalışsa kanat adamı olamaz. Kaldı ki gerek de yok. Bu adam bariz ileri uç oyunkurucu. Tipik 10 numara. Sol kanada koyacak Ufuk Bayraktar var. Neden düşünülmüyor? Süper Lig tecrübesi yok diye mi? Kemal'in de yoktu. Geçen seneye kadar 1.Lig tecrübesi de yoktu. Ayrıca 4 maçta da gördük ki Süper Lig'de ahım şahım futbol oynanmıyor. Pekala Ufuk bu işi kotarabilir.

Gel gelelim orta üçlüye. Selim-Fink-Sarp üçlüsünü hocanın isteyip de yönetimin transfer ettiğini hiç sanmıyorum. Bu üçlüyü toplasan bir orta saha ancak eder. Orta saha bu üç ismi aynı anda kaldıramıyor. İzlediğim 4 maçta da top bizdeyken tempo o kadar düşüyor ki. Rakip baskı yaptığında topu geri veriyorlar. Defans da ileri Bance'ye şişirip onun indireceği topları gözlüyoruz.

Young Boys'u takip ettikten sonra, Petkoviç'in bu üç hantal oyuncuya orta sahayı nasıl teslim ettiğine şaşırmıyorum. Çünkü elindeki malzeme bu. Bu üç futbolcunun yapabildiklerini Hakan-Murat-Turgay üçlüsü yapabilirdi. Ekstra bir şey ortaya koydukları yok. Orta sahanın dinamik ve sürekli olması için kaç ay bekleriz bilmiyorum ama bu oyun temposuyla işimiz çok zor.

Ayrca Petkoviç'in Kemal'den sağ bek yaratma çabası nedir anlamış değilim. Bu maçta Kemal savunmanın sağında, Anıl da forvetin sağında çakılı oynadılar. Ne Kemal ileri çıkabildi, ne Anıl geri gelebildi. Her mevkiisinde yeni oyuncular olan ve daha oturmamış bir takımda bir de bu yeni pozisyon denemesi kör topal gittiğimiz şu dönemde iyice aksamamıza neden oluyor.

Takım kaptanlığı konusuna gelince. Geçen seneden kalan 4 tane futbolcumuz var 11'e girebilen: Ahmet, Kemal, Murat, Zenke. Kaptanlık yapabilecek seviyede olan Ahmet vardı. Murat ise geçen senenin ikinci kaptanlarından biriydi. Ağustos 2008'den bu yana bu kulübün acılarını sevinçlerini de yaşayan kulüpteki en eski faal futbolcu olarak bu görevi en çok hakeden futbolcudur.

Bu takımın oturması için kaç ay gerekir bilmiyorum ama bazı şeylerin olmayacağını artık görmek gerekir. Olmazlar üzerinde falza ısrar etmenin faydası yok.

mimar55

Kaya

Ne zaman ki kondüsyon seviyemizi yukarıya taşırız o zaman iyi bir takım oluruz..

Dünyanın hiçbir takımında top sendeyken orta saha oyuncusu arkasını topa dönmez toptan kaçmaz..Bu iki şeyin işaretidir.Ya korkaksındır ya da o topu alıp oynayabilecek yetenek ve gücün yoktur.. :-X Mustafa Sarp ve Fink malesef ki S.O.S veriyor  .:.:.

##kdc##

bugün domingez ile m sarp ın yerine sadece hakan bayraktar olsaydı 10 kişiyle yenerdik bu adamları;

LisandroLopez

Benim gözümde bu takımın 1.kaptanı Murat YILDIRIM dır!

davidsavage

Resmi sitemiz,trabzon maçındaki kareografi şovunun hiç resmini koymamıştı maç sonrası fotoğraflarında ama şimdi ordusporla oynadığımız maçtan sonra,hem konfeti gösterisi hem de 55.dk daki balonlu şovu koymuş nasıl olduysa.

http://samsunspor.org.tr/resimler/25eeyl/dsc_5101.jpg
http://samsunspor.org.tr/resimler/25eyl/dsc_4843.jpg

Uğur Yıldız

maçtan sonra 3 delikanlı limana kadar yürürken az daha deliniyoduk bu orduluların lafları hikaye 200 300 m sağlam koşu yaptık :D :D

maviay55

26 September 2011, 01:11:18 #268 Son düzenlenme: 26 September 2011, 01:17:58 maviay55
bance onu da atacaksın daa  :x((

Harun55

Alıntı yapılan: maviay55 - 26 September 2011, 01:11:18
bance onu da atacaksın daa  :x((

Burda hafif dokunsa kalecinin ustunden topu kaleye gönderebilirdi ama insanoglu iste düsünemiyorsun bazen, çünki o gol sana okadar lazim oluyorki hirs yapip hizli sert vuruyorsun..
Ben 2. yari oynanan toptan memnundum..

Inaniyorumki Manisaspor maçini rahat geçecegiz..Simpsonda kart cezali zaten..haydi bakalim insallah kalede Ertugrul devam eder..2 maçtir puan aliyoruz..