ŞOK .. SÖĞÜTLÜBAHÇELİLERDE SUSMA KARARI ALDI

Başlatan samsunum, 20 September 2011, 19:43:13

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

boyle bır dusunce olmadı olmayacak.yazını sılersen veya duzeltırsen guzel olur.ya da sen bılırsın.

##kdc##

bağırmak - tezahurat yapmak için illa taraftar grubu olmak mı gerekiyor;

Serkan

ahmetsefa55

brigand

20 September 2011, 22:48:53 #19 Son düzenlenme: 20 September 2011, 22:53:14 brigand
Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 20 September 2011, 22:28:57
Bunu istiyorlardı ! Bu maçta susmamızı pes etmeyeceğiz arkadaşlar şaka demiyorum.Gerekirse Samsunspor.Biz diye grup oluşturuz yine bağırız bu fikir düşünülmeli bir pankartlık işimiz var !

ne grubu arkadaş ya. bugün 2 oldu bu grup olayı. Allah aşkına bir takımı tutmak, armayı sevmek, ona destek vermek, yanında olmak, peşinden gitmek daha ne diyim bilmem ki. şu kavramlar maalesef tam bilinemiyor. anlam yüklenemiyor. keşke sitenin online film izle özelliği olsaydı. bu gece Green Street Hooligans zamanıydı !!!

kamuri

Ayberk

Grup murup olmak yok, maratonu ateşlemeyi kastettiysen o zaten olacaktır :evet:

Desiqner

Ben geçen maçta gördümki Samsunspor.biz oluşumuda Maratonu ateşleyebiliyor.Biraz daha maratona hitap ederek yaparsanız herkes çoşacaktır...

**KaR6**

bugüne kadar samsunspor.biz'in misyonu 'taraftarı ateşlemek' ya da 'taraftar grubu olmak' olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. o işleri yapan 2 tane güzide taraftar grubumuz var hali hazırda.. biz üstümüze düşeni zaten yapıyoruz maç öncesinde.. maç sırasında da elbette bundan önce olduğu gibi davranmaya devam ederiz..

ancak kimse bu oluşumdan taşa çıkıp tezahürat yaptırmayı filan beklemesin, bizim yıllardır dışında durmaya çalıştıgımız kalıplara sokmaya da çalışmasın..

ChucKeR

Alıntı yapılan: brigand - 20 September 2011, 22:48:53
ne grubu arkadaş ya. bugün 2 oldu bu grup olayı. Allah aşkına bir takımı tutmak, armayı sevmek, ona destek vermek, yanında olmak, peşinden gitmek daha ne diyim bilmem ki. şu kavramlar maalesef tam bilinemiyor. anlam yüklenemiyor. keşke sitenin online film izle özelliği olsaydı. bu gece Green Street Hooligans zamanıydı !!!

yahu maratonun sol tarafında bir grup insan beraber maç izlemiyor mu. hani hepsi formalarıyla özene bezene filinta gibi geliyorlar. tamam işte onu diyoruz. cümlede grup lafı geçti diye illa ki taraftar örgütümü olmak zorunda. isim değil çokluk sıfatı olarak kullandım ben :D

emre

ben bu ara çok komplo teorisi üretiyorum nedense.Bir de şirinler ve sbç peşpeşe aldığı kararlar aklıma acayip şeyler geliyor.Allah sonumuzu hayır etsin...

Desiqner

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 September 2011, 23:03:25
bugüne kadar samsunspor.biz'in misyonu 'taraftarı ateşlemek' ya da 'taraftar grubu olmak' olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. o işleri yapan 2 tane güzide taraftar grubumuz var hali hazırda.. biz üstümüze düşeni zaten yapıyoruz maç öncesinde.. maç sırasında da elbette bundan önce olduğu gibi davranmaya devam ederiz..

ancak kimse bu oluşumdan taşa çıkıp tezahürat yaptırmayı filan beklemesin, bizim yıllardır dışında durmaya çalıştıgımız kalıplara sokmaya da çalışmasın..

Zaten tabiki taraftar grupları varken kimsenin beklentisi bu olmayacaktır.Ama ss.biz oluşumu maratonda kalabalık bir grup olduğu için bazen tezahüratlarda size uyanlar oluyor o açıdan söyledim.Yarında bu olabilir...

Kaya

Sessiz tepki mi olur arkadaş yaaa  :suslen: Bakana tepkiyi stad ismi konusunda sessiz mi verdik..Aaa bak bunlar sessiz sessiz oturuyor stadın ismini mi beğenmediler acaba mı dedi içinden..Bir de o zaman neden gittin derler TTarenaya  al_sana Ne olduğunu anlayamadığımız olaylar yaşıyoruz..

kumköylü ahmet

Hep Beraber ELELE Arkadaslar Hersey Ortak Sevdamiz icin SAMSUNSPOR`umuz icin

seskat

benim sesim i.t.o.ş. icin yeter de artar !  :deli: :deli: :deli:

not: yarın dakika 1 den 90'a kadar almanca sövecem. bakalım emniyetin yabancı dil bilgisi var mı  :holey: :holey: