ŞOK .. SÖĞÜTLÜBAHÇELİLERDE SUSMA KARARI ALDI

Başlatan samsunum, 20 September 2011, 19:43:13

« önceki - sonraki »

samsunum

Söğütlübahçeden Önemle Duyurulur...!

Yarın Oynanacak Olan Trabzon Karşılaşmasında Grup Olarak Destek Vermemeye Karar Verdik.Oynanan Oyunlar Bizide Yavaş Yavaş Yansıtılmaya Başlandı ve Trabzon Macında Olabilecek En Ufak bi Olay Grubumuza Yada Gruplara Yıkılacaktır.Grubumuzun,Genç Arkadşlarımızın ve Samsunsporumuzun Zarar Görmemesi Adına Sadece Bu Maçlık Tribünde Oturarak Oynanan Oyunlara Tepkimizi Gösterme Kararı Aldık.Hiç Bir Şekilde TOPLANMA Olmayaçaktır ve Maca Gelecek olan Arkadşlarımız Stada Giderek Bireysel Olarak Tribünde Yerini Alacaktır.Kamuoyuna Duyurulur.

SÖĞÜTLÜBAHÇELİ ÇILGINLAR YÖNETİMİ

Ben Böyle İşin Emi !!

CurvaSs

her şey garip bi' hal alıyor. biz yine oradayız sonuçta.

fanatik samsunsporlu

susma fikrini bu maça mı sakladınız.ayıp size

buonanotte

Bu maçda yapılmaması gereken hareketler. :kafa: Adamların yapmak istediği de tam olarak bu.Oyuna gelmeyelim adamların ekmeğine yağ,bal sürüyoruz... :kafa:

Lusage

Vermeyin hatta bir daha hiç vermeyin... Trabzon maçı bu Trabzon aloo..

Lanet olsun ya.
:kafa: :kafa:

Musti

Şirinler ve SBÇ bu maçta sessiz mi kalacaklar ben mi yanlış anlıyorum ???

kumköylü ahmet

Bu macda susulcak zaman degil,Bu Macda Bagirin geri kalanlarda susun baride birseye yarasin..

GurbetciFanatik

Bu macta susulcaksa öteki macta hickimse artik agzina acmasin bari ne ise yarar.

Bu macta susulmak icin tek bi nedeni olabilir bir tarfatarin.

DILSIZ dir   baska hicbir mazaret kabul edilemz.

masbene

kendilerinin yarattığı psikolojik mucadeleyi başarı ile sonuçlandırmak üzereler :(

diver55

Yanlış oluyor arkadaşlar yanlış. Şu anda Samsun'umuzun ve Samsunspor'un taraftarına ve desteğe ihtiyacı varken kapatıyoruz, susuyoruz, gibi söylem ve çıkışlar son derece yanlıştır. Önem testi yapmanın hiç de zamanı değil. Günlerdir izliyorum yazmak ve yazmamak arasında çok gittim geldim. Bu tür ani kararlar sizleri haksız çıkarıyor. Sizlerin varlık sebebi rakip olarak nitelediğiniz adını anarak yüceltmekten her zaman kaçındığım o futbol takımına küfür etmek ya da kötü tezahurtatta bulunmak değil. Birilerinin oyun oynadığını ve lobicilik yaptığına inanıyorsanız buna en iyi tepki böyle bir günde birleşmek güçlü olmak, takımına sonsuz destek vermektir. Samsunspor büyük ve şanlı bir kulüptür. Kimsenin kötü olması ile ilgilenmemeli, kimseyi küçümseyip söverek de bundan fayda beklememeliyiz. Varlığımızı falan kulübe duyulan öfkeye ve edilen bir küfre bağalayamayız. Lütfen aklı selim olunuacak zamandır. Akıllı olan ve stratejik hareket eden kazanır. Olumsuz gibi görünen bu günki tabloyu stadda kendi takımıza sonsuz destek olarak ve rakibi önemsemeyerek kendi lehimize çevirebilir ve tüm ülkede müthiş ses getirebiliriz. Hazırlanan kareografi başlı başına bir şamar olacaktır. ama kusura bakılmasın böyle bir günde tepki amacıyla susuyoruz demek de mücadele ruhuna ters ve baştan kaybetmiş bir tavırdır diye düşünüyorum Yine de herkesin düşüncesine saygı  duymakla beraber 30 yıldır nasıl tribünde yerimi almışsam yarın da yense de yenilse de  tepki göstermeden canım gibi sevdiğim Samsunsporuma destek verecek ve mücadelesinde yanında olacağım. Yapıldığı varsayılan her türlü plana en iyi ve yakışan cevap bence bu olacaktır. Saygı ve sevgilerimle...

yasemin 5516

arkadaşlar susun ama bu maçta değil bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz samsunsporumuzu bu maçta yanlız bırakmayın ama genede siz bilirsiniz.

uzun

supernatural_55

Bence söğütlübahçe de şirinlerin kale arkasına girsin ve bu iki grup kale arkasında bağımsız olarak destek versin,biz de maratondan zaten desteğimizi vereceğiz.Bu şekilde kale arkası-maraton işbirliğiyle biz zaten yıkarız stadı.Önemli olan isim altında olmak değil,bağımsız da olsa sonuna kadar takımımızı desteklemektir.Hiçbir şekilde destek verilmeyecek deniyorsa bu birilerine tepki değil,ekmeklerine yağ sürmek olur,ve tabi ki takımına bu yıllardır beklenen maçta sırt çevirmek...

jurista

susacaksak neden tribüne geliyoruz ?
geliyorsak niye susuyoruz ?
susmayla değil kol kola omuz omuza haykırarak güçlerin üstesinden gelebiliriz.
hele de yarın ts maçında takımı yalnız bırakmaya hangi samsunsporlunun gönlü razı olur ?
susunca ,susturulmuş olmuyor mu ?
susturulunca amaca hizmet etmiş olunmuyor mu ?

bu soruların cevabını verin arkadaşlar,elinizi vicdanınıza koyun bu gece iyi düşünün ve ne olursa olsun yarınlık da olsa bu kararı öteleyin...

ibrakadabra55

Bunu istiyorlardı ! Bu maçta susmamızı pes etmeyeceğiz arkadaşlar şaka demiyorum.Gerekirse Samsunspor.Biz diye grup oluşturuz yine bağırız bu fikir düşünülmeli bir pankartlık işimiz var !