STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

sosaka

AlıntıSamsun'da 3 taraftarimizin bicaklandigina yonelik haberlerin asilsiz oldugu bilgileri geliyor. Emniyette konuyla ilgili bir kayit yok..

haydevira twitter

kaptan 55

yaklaşık bir saattir meydan,çiftlik,56 lar geziyorum adım başı atkılı formalı renktaşımız var,piyasada ne ts formalı nede atkılı tek bir kişi bile görmedim.onuda geçtim inanın yaklaşık bin tane aracın arkasına baktım (aracın önündeki arkadaşımın bakmasıda cabası)hani bir tane bile bize her yer atkısı göremedim.nereye kayboldu bunlar anlamadım  :D

ts li taraftarıların maratondan bilet aldıkları söyleniyor,yok ben şöyle delikanlıyım yok ben böyle delikanlıyım deyipte SAMSUN'un maratonunda atkılı formamlı maçı izlerim diyen travzon taraftarı varsada buyursun gelsin,maratonumuz açık,BEKLERİZ..

lucarelli

Şehirde önceki günlerde gezen burası her yer atkılıarına ve malum formalılara verilecek en güzel cevap hazırlanan pankart ve yoğun tezahüratlarla yıkılacak olan stadımız olacaktır. İnşallah Şirinler ve SBÇ susma kararı maçın başlama düdüğü ile beraber sonlanır ve Trabzonsporlular gerçek tribün nasıl olurmuş görürler.

samsunum

bu bıçaklanma olayı tribundergiye de yansımış

birolkys

Arkadaşlar bilgi almak istiyorum yardımcı olan olursa sevinirim .Yaşca dinozor sınıfına girdiğimden teknolojiden uzağım :)  samsunspor webt v denen oluşum sağlıklımı çalışıyormu  mali ve cezai külfeti varmı   maçı samsun-trabzrum  maçı ve lig tv burdan izlenecek deniyor .Bilgisi olan paylaşırmı ? selamlar

berusa55

SAMSUN'da yaşayan, arabalarında bize her yer trabzon yazan arkadaşlarımız bugün nerdesiniz acaba? Demek ki neymiş "BURASI HERYER DEĞİL BURASI SAMSUN'"muş! Kapalı otoparklar iyi iş yaptı bugün!

samet_55

şimdi bilet alıp eve geldim 500 bilet maraton. 500 bilette kale aerkASINDA yer kalmış gişedeki öyle söyldii

samuray

arkadaşlar küfürsüzde slogan olur illa küfür etmek şart değil mademki cezalar ağır mesela vali bey şaşırma sabrımızı taşırma hakaret içermiyor küfür içermiyor samsundan başka herhangi bi takımın taraftarına ceza gelmişmi bu konuda bi duyum varmı bu yasa sade bizemi işliyor en önemli maçta ahmet şahinin yaptığı şu işe bak ya inşallah yeneriz ertuğrul bu maçla birlikte belkide kaleyi bı daha ahmete bırakmaz onunda burnu sürter biraz maç skoru samsun 2_ trb_1

yirmiuc

Alıntı yapılan: samet_55 - 21 September 2011, 18:45:51
şimdi bilet alıp eve geldim 500 bilet maraton. 500 bilette kale aerkASINDA yer kalmış gişedeki öyle söyldii

güzel haber, inşallah doğrudur.

Lusage

Posetle stada gelip formasını stadda giyen gereksiz takımın gereksiz taraftarı...

LisandroLopez

Ya arkadaşlar bayanlara bedava Samsun da da geçerli mi??

davidsavage

Ts liler bagiriodu demin, bizde maratonda burasi les gibi hamsi kokuyor diye karsilik verdik sustular :))

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: davidsavage - 21 September 2011, 19:38:18
Ts liler bagiriodu demin, bizde maratonda burasi les gibi hamsi kokuyor diye karsilik verdik sustular :))
atmosfer nası kardesım ? kalabalık mı ?

mimar55

durum ne stadda gurbetten uzaklardan öyle izliyoz bakıyozzzz

Lusage

Alıntı yapılan: muhalif - 21 September 2011, 19:40:35
atmosfer nası kardesım ? kalabalık mı ?

Bu taraftarin kendi kendinide ateşlediğini görüyoruz kardeşim. Maraton iyi şu anda vip tarafı ve kaleler boş. Sahayıda ıslatıyorlar.