STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

Musti

Eğer maratonda tsli olduğuna emin olduğunuz biri varsa güvenlik güçlerine şikayet edin. Dışarı atmak zorundalar. Çünkü misafir takım tribünü haricinde rakip takım taraftarının diğer tribünlere girmesi yasak. Eğer dışarı atmazsa sorumlusu güvenlik olur. Böyle bir vebali üstüne alamaz.

Ayrıca stat dolacaktır. Sadece genç nesil değil, 30 yaş üstü abilerimiz amcalarımız çoğunlukta olursa ve çılgınca tezahürat ederlerse şaşırmayın. :) Karton kaldırmama gibi bir durum olmaz tahminimce.

Ayrıca Şirinler ve SBÇ olaylarında da grupların menfaatlerinin kulüp menfaatleri üzerine çıktığını gördük. Kimse darılmasın bu guruplar geri çekilmeyi ve sinmeyi kabul etmişler. Eğer bu maçta gerçekten sessiz kalırlarsa bundan sonra onlara kimse itibar etmez.

fındık

Alıntı yapılan: Musti - 21 September 2011, 14:08:46
Eğer maratonda tsli olduğuna emin olduğunuz biri varsa güvenlik güçlerine şikayet edin. Dışarı atmak zorundalar. Çünkü misafir takım tribünü haricinde rakip takım taraftarının diğer tribünlere girmesi yasak. Eğer dışarı atmazsa sorumlusu güvenlik olur. Böyle bir vebali üstüne alamaz.

Ayrıca stat dolacaktır. Sadece genç nesil değil, 30 yaş üstü abilerimiz amcalarımız çoğunlukta olursa ve çılgınca tezahürat ederlerse şaşırmayın. :) Karton kaldırmama gibi bir durum olmaz tahminimce.

Ayrıca Şirinler ve SBÇ olaylarında da grupların menfaatlerinin kulüp menfaatleri üzerine çıktığını gördük. Kimse darılmasın bu guruplar geri çekilmeyi ve sinmeyi kabul etmişler. Eğer bu maçta gerçekten sessiz kalırlarsa bundan sonra onlara kimse itibar etmez.

Son cümlene katılıyorum eğer bu maçta susucaklarsa kimse itibar etmeyecektir gruplara

samsunum

aynen bende katılıyorum . sbç için sonuçta tamam ceza alabilme ihtimalin var da küfürsüz destekleyiince de ceza alacaksın değil yaa . ben anlamıyorum yıllardır beklenen maç ama gruplar susacağızdiyolar bendn söylemesi bunun altında başka birşeyler var ama hayırlısı  :( :(

Maça gelince çok umutluydum kazanacağımızdan ama olanlardan sonra umut falan kalmadı ne zman kötü birşeyle başlasak hafta ya maç sonucu da kötü oluyor .inş yanılırım

YILDIRIM

Alıntı yapılan: seko - 21 September 2011, 14:11:14
Son cümlene katılıyorum eğer bu maçta susucaklarsa kimse itibar etmeyecektir gruplara
Şimdi bu gruplarımız yaptıklarını bir kenara bırakalım. Deseler ki yapılan bir yanlışlık var gruplarımız üstüne oynuyorlar yarın saat 15.30 da Cumhuriyet Meydanı'nda toplu yürüyüş var dese acaba grup üyelerinden hariç kaç kişi destek vermeye gelir ? Geçmişte gördük Federasyona tepki yürüyürşümüz oldu herkes yazdı çizdi konuştu ama icraata gelince kimse o anıtın önünde yoktu. gruplarımıza biraz hak verelim geçmiş yıllarda YZY'nın yaptıklarını unutmayalım Dernek bile kapanmıştı ki yaşları şuanda 30 35 olan kişiler tribünlerde yok. Yaş seviyemiz düştü tribünlerde yara aldık o yııllardan şimdi ikinci bir yara alsak inanın o beğenmediğiniz diğer tribün gruplarına kalır Stad ondan sonra neler oluyor dersiniz biraz sabır biraz anlayış... Evet benimde içime sinmiyor ama bütün maraton bağırması her şeyi değiştirir... 80 kişi ceza almış girememiş tribünlere 8.000 kişi aldığını varsayın bakalım o zaman ne söylencek... Hepimiz Samsunspor için varızkimse menfaatten söz etmesin çoğu kişi siz evinizde sıcak odanızda deplasmanda maçı seyrederke çoğu kışın soğuğunda deplasman yapıyordu. Menfaat bu olsa gerek. Sağlıkça kalın renktaşlarım

emre

Maratona 12 yasından küçük çocukları ücretsiz alınıyor mu yoksa yine aile tribünü olayı devam mı ediyor bilen var mı? En azından Gençlerbirliği maçında çevresinde gören falan?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre - 21 September 2011, 14:52:39
Maratona 12 yasından küçük çocukları ücretsiz alınıyor mu yoksa yine aile tribünü olayı devam mı ediyor bilen var mı? En azından Gençlerbirliği maçında çevresinde gören falan?
6 yasından kucuklere bıse demıyolar.
ama benım kardesım 10 yasında.rıca ettık gecırdıler.bu mac ızın vermezler ama tahmınımce.
aıle trıbunu devam edıyo  ;)

celebi

Alıntı yapılan: Mert - 21 September 2011, 14:00:01
Gişelerden bilet aldığımda sordum 7 de açılacak dedi

ilgi nasıldı mert talep var mı

erdem

sabah bilet aldığımda maraton üstten veriyodu biletleri,az önce tekrar almaya gittim arkadaş için,maraton altın kenarından verdi sistem..sordum görevliye az kaldı dedi.

sadece55

Stad full olacak gibi biletler tükeniyor acayip bir yüklenme var biletlere

ahmetsefa55

LisandroLopez

İddaaya da girdim maç için, SAMSUNUMA Güvenim sonsuz, trabzon kazanacak diyenler yanılacak inşallah.ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMA...

ahmetsefa55

Çok özlediğimiz bir derbiydi Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki Karadeniz derbileri... Kırmızı beyazlıların Süper Lig'e dönüşüyle bu akşam bu derbiye olan özlem dinecek. Biz de sizi geçmiş yıllara götürüyor ve iki takım arasındaki müthiş rekabeti yansıtan maçları hatırlatıyoruz... İsmet'in golünü de izlemenizi tavsiye ediyoruz...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98764

erkutdem55

Beyler tabii ki Samsunsporlularla dolar,o kadar pimpiriklenmeyin,kareografi de mis gibi olur,tezahurat da dehşet olur.Büyük bir sürpriz olmassa bence şirinler ve diğer gruplar da ambiansa katılır.Herşey güzel olacak,hepsinden önemlisi de sonuç.kazanırsak travzanı çok berbat bir hale sokacağız.çok muhtemel hep olmalarını istediğim yerde,küme düşme hattında olacaklar.

erdem

61 de trabzon kümeye diye bağırırız o zman  :evet:

samet_55

dakika 61 samsunspor 2 ts.0 hemde nasıl bagrılır.erdemm