Kenan Yelek Futbolu Bıraktı - Antrenör Oldu

Başlatan mehmet yılmaz, 08 September 2011, 18:25:44

« önceki - sonraki »

AntZ

09 September 2011, 11:26:47 #75 Son düzenlenme: 09 September 2011, 13:10:10 AntZ
Altay küme düşmüştü, yanılmıyorsam Nafiz Zorlu başkandı ve anlaşmaya göre satılırsa bonservislerinin %20 si Altay'a verilmek üzere Serkan Dökme, Serkan Karababa, Müslüm'le birlikte paket halinde gelmişti takımımıza. Sonraki senelerde Beşiktaş başta olmak üzere çok talipleri oldu gitmedi, küme düştük gitmedi, 5 sene Bank Asya da kaldık yine gitmedi... Tamda Adnan Sezgin'in kadroda fazla sayıda oyuncumuz var, kadro ideal seviyeye indirilecek açıklamasından sonra yine fedakarlığını yaptı Kaptan... Kaptanlar her zaman gemiyi en son terketse de gerektiğinde gemiden ilk atlayanın da kendisi olabileceğini gösterdi Kaptan. Gelişinde, kalışında, gidişinde fedakarlıklarla dolu, bir kez daha teşekkürler büyük kaptan.  >l<

samet_55

Jnr.Serkan

İnşallah Hocalık Kariyerinle Gönlümüzde Taht kurmaya devam edersin.

Uğur Yıldız

Takım küme düştüğünde futbolcular gider adamlar kalır.

atakan

yakışır kaptanıma.kulubümüzün bu davranışıda gayet olumlu.

sadece55

Adamlığı Üst seviyeydi , Eminim Teknik adamlığı da üst seviyede olacaktır...

King Of The North

Birkaç sene önce Güngören deplasmanında stada geldiklerinde, saatler öncesinden yüzlerce taraftarı ve caşkuyu görünce bize nasıl baktığını unutamıyorum Kenan'ın, Samsunsporlu olmanın, iyi ki bırakmamışım der gibi,gururla selamlamıştı bizi, daha büyük hizmetlerle yine bize faydalı olması dileğiyle, hayırlı olsun Kenan kaptan...

ahmet55

2004 Yılında hırvatistan maçında Milli Takım Kadrosuna seçilmişti. Ozamanlar hırvatlarda Dado Prso Vardı. Monaco da oynuyordu Bizim İstanbul takımlarıda transfer etmek için uğraşıyorlardı Prso yu. hırvatlara karşı o maçta görev alan Milli oyuncularımıza Fanatik gazetesinde Prso'nun nasıl bir forvet olduğu sorulmuştu. Fanatiğin İlk sayfa da manşet olarak verdiği haberde, Kenan'ın Prso için 5 satır Yorumu verilmişti..

Burada Benim için önemli olan Samsunspor'lu Bir Futbolcunun ve de Kenan'ın Ogazetede Resminin ve Açıklamasının Yer almasıydı..

Hizmetlerin için Teşekkürler Kenan YELEK.

SEVİYORUZ SENİ SEVİYORUZ!!!

samuray

kenan adam gibi adamdı çok özsamsunlu futbolcudan daha bi samsunluydun antrenörlük hayatındada başarılarının devamını dilerim inşallah hoca olarakta bu takıma hizmette bulunursun vede çok klas bi jübileyide hakettin >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

spartacus

Kenan, futbolculuğu bıraktı ama futbolu bırakmadı.

Aldığı kararın kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. Kulübe hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum.

Zaman zaman kızmışızdır, küfretmişizdir. Hakkını helal etsin.

Futbolculuğundaki Samsunspor'a verdiği katkıyı teknik adamlığında da verir. Takım kimyasının oluşması, Türk futbolcusunun mantalitesini hocaya doğru aktarması, profesyonellik konusunda genç futbolculara katacağı çok şey var.

Şimdiden bol başarılar.

kutsalforma

10 September 2011, 02:47:30 #85 Son düzenlenme: 10 September 2011, 02:50:42 kutsalforma
Tesekkürler Kenan Abi, Allah isini ras getirsin. Insallah Samsunsporumuza daha uzun yillar hizmet edersin.

hacettepeli

ibrakadabra55

Kaptanı bugün klübede göremedim arkadaşlar ?

AntZ

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 11 September 2011, 14:24:26
Kaptanı bugün klübede göremedim arkadaşlar ?

Tabiri caizse bu yıl asistanlık yılı olur.  ;)

hacettepeli

kulübede değil barakada çalışacak bu yıl :)