Kenan Yelek Futbolu Bıraktı - Antrenör Oldu

Başlatan mehmet yılmaz, 08 September 2011, 18:25:44

« önceki - sonraki »

Gorkem

bundan sonraki hocalık yaşamında başarılar kenan yelek.

edmontdante

Şimdi teknik kadroda görev,3 sene sonra teknik direktör,daha sonra başkan.Adamı tapusuyla almışız Altay'dan demek ki

_samsunspor_55_

Hayırlı Olsun Kenana yeni görevinde başarılar dilerim....;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 08 September 2011, 23:30:47
Şimdi teknik kadroda görev,3 sene sonra teknik direktör,daha sonra başkan.Adamı tapusuyla almışız Altay'dan demek ki

abi yiğit 20 yaşına geldiğinde yeter kenan bırak artık diye bağaırcak sanki maçlarda   .:.:. .:.:. .:.:.

kalptenþimþek

kenan aslında gençler maçında sembolik olarak takımıyla saha çıkmalı..

Ekrem

HAyırlısı olsun verdiğin emekler için teşekkürler kaptan  >l<

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 08 September 2011, 23:50:18
abi yiğit 20 yaşına geldiğinde yeter kenan bırak artık diye bağaırcak sanki maçlarda   .:.:. .:.:. .:.:.

Maçlarda Orhan'a bağıracağına Kenan'a bağırsaydın çoktan kurtarmıştık kendisinden. :D

babasamsunlu

samsunmania

Şaka maka en zor günlerde bir çok Samsunlu futbolcunun bizi yüz üstü bırakıp gittiği yerde o hep yanımızdaydı. Yetenekleri bir yere kadar olabilir ama benim için değerli bir futbolcuydu. 1-1 biten ve küme düşmekten son anda kurtulduğumuz Adana maçı sonrası beyanatı beni çok duygulandırmıştı.Takım arkadaşlarından bazılarının 8 eksikle Samsun'a gelen rakip takıma karşı gereken mücadeleyi göstermedikleri için veryansın etmiş, beni 17 yaşındaki çocuklara maç içinde yalvarttınız demişti. Yolun açık olsun kaptan. Öz?? evlatlarımız Adnan, Sercan,Caner'in yanında kralsın sen.

kumköylü ahmet

zamaninda ve yerinde isabet helal olsun kaptan >l<

SametYılmaz55

Kenan Yelek Samsunspor'dan ayrıldı
8 Eylül 2011 21:26 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da, takım kaptanı Kenan Yelek'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da, takım kaptanı Kenan Yelek'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildi.
Samsunspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, takım kaptanı Kenan Yelek ile kulüp arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Açıklamada, ''Kenan Yelek ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kenan Yelek'in kendi talebi de değerlendirilerek, bundan böyle teknik adamlığa uzanan yoldaki ilk çalışmalarına mevcut teknik kadromuz ile başlayacaktır. Kendisine profesyonel futbolcu olarak kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, ilk adımlarını attığı teknik adamlık yolunda başarılar dileriz'' denildi.

Böyle bir başlık atmak yerine futbolculuk kariyerine son noktayı koydu v.s yazsalar daha iyi olurdu >:( >:(

Atakumlu

Bundan sonraki hayatında başarılar..inşALLAH Ertuğrul Sağlam gibi başarılara ulaşırsın ...Adamsın Kenan ...

Sercan

Bende Kenan'a verdiği emekler için teşekkür ediyorum.Ancak en kötü dönemde bile bırakmadı diyen kişilere pek katılmıyorum.Birincisi adam düzenini kurmuş,yaşı da epey vardı neden gitsin? İkincisi gitse Kenan'ı kim alacak? Ayrıca düştüğümüz sezon bence çok kötüydü.Takımda yalandan yere yer kaplıyordu isabetli bir karar olmuş.

Teşekkürler Kenan Yelek..

kaptan 55

09 September 2011, 09:57:08 #73 Son düzenlenme: 09 September 2011, 10:14:07 kaptan 55
hayırlı olsun ALUCRA'lı..

şunuda belirtmekte yarar var kenan bu takımda oynadığı sürece hep yüreğiyle oynadı,daha bir kaç sene önce akçaabat maçında tüm takım yuhalanırken tribünlere çağrılıp alkışlanan tek oyuncuydu,bu örneği geriye dönüp çoğaltmak mümkün,tabi ki yetenekleri kısıtlıydı,tabi ki babasının hayrına bunca yıl oynamadı ama en ezından bazıları gibi orası burası hiç oynamadı,elinden geldiğince,kapasitesi yettiğince terini akıttı,en iyi yıllarında beşiktaşa,tabzona en paralı zamanında malatyaya gitmemesini efsane başkanın büyüklüğüne borçluyuz.
düzgün aile yapısı gençlere gösterilebilecek en iyi örnek keza bunca yıl futbol oynamak bu yaşda kolay değil,doğru zamanda doğru iş yaptı camiaya hayırlı olsun.bülent uygun gibi adamlar bu ülkede teknik direktörlük yapıyosa bırakın kenanda yapsın.

34_55

kenanı düştüğümüz senenin başında sezon başı trabrumspor istedi,rizespor istedi ve 1.2 kulüp daha vardı  hatta geçen sezon başı bankasyadanda 3 takım onu istedi ama o bana dediki ben hiç bir yere gitmem demişti o zaman neden abi dedim oda bana ben burada kenan oldum çocuklarım burada doğdu büyüdü  ailemde bende artık samsunluyuz samsunsporluyuz demişti beni herkez dışarıda samsunlu diye tanıyolar soranlarada evet samsunluyum diyorum demişti  bilmem anlatabildimmi arkadaşlar şöyle bir 11 yıl öncesine dönelim bakalım kimler gelmiş kimler geçmiş buradan ama kenan burada...55