27- Akaki Khubutia

Başlatan Mert, 06 September 2011, 12:22:33

« önceki - sonraki »

ChucKeR

takımın geriye yaslanamasının sebebi akaki'ydi. o dengeyi çok iyi ayarladı. gerektiğinde ileri de attı kendini hakan kademesine girdi. bu değerli bence, savunmanın bu cesareti diğerlerine de güven verdi. öne geçtikten sonra pozisyon vermedik, ki bu bu sene ilk defa oluyor. 
  ama ben olsam son maça kelhar'dan şaşmam.

emre

Bu performansını sergileyecekse Kemal sağ beke çekilip Kelhar Akaki yapılabilir. Lazar daha bi' canlı bomba gibi geliyor bana.

Theofanis Gekas

ÖRNEK OLDU
Kırmızı-Beyazlı takımın Gürcistanlı defans oyuncusu Akaki Khubutia'nın ilginç bir özelliği ortaya çıktı. Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal bile yöneticilerle görüşmeden kenti terk etmesine, bazı oyuncuların ise sezon bitti diye takımdan ayrılmasına rağmen, Akaki takımla çalışmalarını sürdürüyor.

KALMAK İSTEDİ
Samsunspor ile maç başı anlaşması süren Akaki, Sivasspor maçı sonrası yönetimle görüşürek maçlar bitene kadar takımda kalmak istediğini bildirdi. Yönetimde teklifini olumlu karşılayarak Akaki'ye teşekkür etti. Bunun üzerine Akaki 4 günlük iznin ardından tekrar kulübe gelerek çalışmalara ve kupa maçlarında oynamaya başladı.

PARA İSTEMİYORUM
Samsunspor'a vefa borcunun olduğunu belirten Akaki," Anlaşmamda (sözleşmesi bitene kadar oynadığı resmi maçlarda maç başı parasını alır) ibaresi var. Ama ben para peşinde değilim. Bu takımdan ekmek yedim. Kalan maçlarda oynayacağım ve parada istemiyorum. Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Samsunspor benim yuvam" dedi.

hala kızı

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 24 April 2012, 14:05:20
ÖRNEK OLDU
Kırmızı-Beyazlı takımın Gürcistanlı defans oyuncusu Akaki Khubutia'nın ilginç bir özelliği ortaya çıktı. Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal bile yöneticilerle görüşmeden kenti terk etmesine, bazı oyuncuların ise sezon bitti diye takımdan ayrılmasına rağmen, Akaki takımla çalışmalarını sürdürüyor.

KALMAK İSTEDİ
Samsunspor ile maç başı anlaşması süren Akaki, Sivasspor maçı sonrası yönetimle görüşürek maçlar bitene kadar takımda kalmak istediğini bildirdi. Yönetimde teklifini olumlu karşılayarak Akaki'ye teşekkür etti. Bunun üzerine Akaki 4 günlük iznin ardından tekrar kulübe gelerek çalışmalara ve kupa maçlarında oynamaya başladı.

PARA İSTEMİYORUM
Samsunspor'a vefa borcunun olduğunu belirten Akaki," Anlaşmamda (sözleşmesi bitene kadar oynadığı resmi maçlarda maç başı parasını alır) ibaresi var. Ama ben para peşinde değilim. Bu takımdan ekmek yedim. Kalan maçlarda oynayacağım ve parada istemiyorum. Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Samsunspor benim yuvam" dedi.
adamın dibi olduğunu  Beşiktaş maçında tribünlere koştuğunda fark etmiştim :(

ugrass

Herhan hata yapcak gibi oynadi tummaclarinda ama bu hareketinden sonra helal olsun butun hatalari silindi gozumuzde.. Keske gidenlerde senin kadar ADAM olsaydida Samsunspor a yakisir sekilde gitseydi

Gorkem

kaçıp gidenlerden daha adammışsın teşekkürler.

ahmetsefa55

aslında adam akıllı.
biliyo 2.lig topcusu oldugunu.
düşersek kalacak.vefalıyım ayagına.
kalırsak da normalde gonderılecekken sımdı karakterlı adam kalsın denılecek.

Theofanis Gekas

valla gidenlerin çoğuda 2.lig ayarında topçuydu ama gittiler yinede  :) bank asyada çok faydalı olacağına inanıyorum,ama yabancı hakkı defansla doldurulur mu orası tartışılır

Kaya

Akaki sezon boyu bir şekilde işini yaptı..İlk sivas maçında grosicki'ye kafayla yaptığı asist dışında bir net hatasını hatırlamıyorum..Ayrıca kapasitesini bilip oynayan oyuncu..

Tufan

Adam yeri geldi forvet bile oynadı kapasitesiz ama işine saygılıymış demekki bizim Gürcü mafya.
takdir ettim.

samuray

eleştirdik kızdık topçu değil dedik ama adam çıktın be akaki gerçi son maçlarda da fena değil di senide topçu yaptı samsunspor biz daha kimleri alıyor faydalanamadan yolluyor sonrada adamlar gittikleri takımlarda golleri çakıyorlar eminimki akakide gitse gittiği takımda faydalı işler yapar onada örettik  ;D ;D ;D

Ayberk

Alıntı yapılan: muhalif - 24 April 2012, 16:13:48
aslında adam akıllı.
biliyo 2.lig topcusu oldugunu.
düşersek kalacak.vefalıyım ayagına.
kalırsak da normalde gonderılecekken sımdı karakterlı adam kalsın denılecek.

kanka öyleyse bile en azından o kadarını düşünmüş olması bile iyi bişey bence :D

buonanotte

Defansta saffet gururla veya kalırsa kemalle çok iş yapar.Çok şans bulamadığı halde oynadğı maçlarda çok büyük hatalar yapmadı.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 24 April 2012, 22:04:54
kanka öyleyse bile en azından o kadarını düşünmüş olması bile iyi bişey bence :D
aynen kanka adam zeki :/

Shane_Falco

Kiralık değil mi bu adam bizde ??