27- Akaki Khubutia

Başlatan Mert, 06 September 2011, 12:22:33

« önceki - sonraki »

Ollivanders

GökhanÇağlar

bırakın sivasta almayın otobüse,nerden buluyorlar arkadaş bu odunları...

mehmet yılmaz

Tam bir Bank Asya futbolcusu!
Çok iş yapar orada...  :kafa:

Kaya

Amatördeki stoperler yapmıyor o hatayı..Topu birinci bölgeye indirmek ne demektir arkadaş..Çektin pimi verdin elimize.. Direk köyüne..

Tufan

Gürcüden topçu bu kadar oluyor Chelidze'den sonra 2. Gürcü kazığı oldu bu bize her tarafta var böyle kazma stoper.

Burak

direk kaleye atsan belki Ertuğrul tutardı !

masbene

kayseri macına kadar bu adama hep guvendim. o maçta yaptığı hataları affedemiyorum. gerçi o maçta herkes hatalıydı ama  son adam olarak o kadar açık vermemeliydi. 1 tane pas atamadı düzgün. hava hakimiyeti ve diri duruşu yetmiyor

fat55

beğenmediğimiz veli kızılkaya buna bin basar.bankasyada anca oynarsın.

özkan

kiralıkmış bu artisde.direk fesih..

5trawberry

Alıntı yapılan: uçarlı - 22 December 2011, 15:04:32
iyi bir golcü olur şuan takımın en etkili kafa topuna sahip hücumlarda.

Hocam ne içtiysen ben de istiyorum.

Defansta kafa alamayan adamın hücumundan banane.

kýzýlyýldýz55

böyle konuşmak için para felan alıyon heralde bunlardan

brigand

Valdomiro, Akaki, Ekigho, Lazar, Domingez bunlardan iyi top toplayıcı bile olmaz. Ama saha içindeler. Kahroluyorum :rulet:

kaptan 55

Alıntı yapılan: brigand - 22 December 2011, 15:09:06
Valdomiro, Akaki, Ekigho, Lazar, Domingez bunlardan iyi top toplayıcı bile olmaz. Ama saha içindeler. Kahroluyorum :rulet:

suç bunları bize basmalarına izin verenlerde,bakın bizim gibi lige çıkan mersin ve ordu bildik yabancıları aldı daha transfer sezonu başlamadan ligi nerede bitireceğimizi yabancı oyuncuların kalitesi belirleyecek dedik ama nafile ödediğin paraya bak adamların takıma katkısına.basan iyi basmış ona eyvallah da bu takımda hiç mi transfer komitesi yok ?

fanatik samsunsporlu

gurur bir an önce iyileşir inşallah.yoksa bu kazmayla işimiz zor

AhmetDenizci

Samsunspor.org.tr'ye girdiğimde, futbolcularımızdan Akaki Khubutia ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak fesh edilmiştir yazısını görmek için sabırsızlanıyorum.  :kafa: