27- Akaki Khubutia

Başlatan Mert, 06 September 2011, 12:22:33

« önceki - sonraki »

brigand

Alıntı yapılan: feveran - 16 December 2011, 12:25:02
YOK HALIL EKLI DEGIL ÖZELDEN MSJ ATIYO

Tamam işte bırak cevap verme sil gitsin. 2 gün sonra gidecekler zaten, uğraşmaya, kafa yormaya, zamanına değmez.

kýzýlyýldýz55

Abi karışmak gibi olmasın ama engelle bence .

Ollivanders

Şu küfürlü mesajlar silinse nasıl olur ?

brigand

Sil at adamı engelliyor musun artık nasıl oluyorsa. Adamın küfürlerini mi okuyacağız sabah akşam.

feveran

ne kadar kötü olursa olsun bir taraftar denmez ben adam a neden oynamısysnz adam yanından yuruyerek gecıyor dyrm aldgmz cvp bak aynısı sana olsa nasıl hırs alırsn

**KaR6**

burası köy kahvesi mi? yeter artık.. burada ne olur olsun kufur yazmak yasak, yok yazmadan duramıyorum dersen gidin baska yerde yazın, illa sileyim mi yani? yeter vallahi yeter billahi yeter!

brigand

Alıntı yapılan: feveran - 16 December 2011, 14:46:09
ne kadar kötü olursa olsun bir taraftar denmez ben adam a neden oynamısysnz adam yanından yuruyerek gecıyor dyrm aldgmz cvp bak aynısı sana olsa nasıl hırs alırsn

Aynısı bana olmaz. Değer verdiğim biri olursa elbette sohbet etmek isterim. Ama defolsun gitsin dediğim adamla da işim olmaz. Neyse benim görüşüm sil at uğraşma bunlarla. Adamın küfürleri bize kadar ulaştı zaten  >:(

LisandroLopez

cgr

SAkaki, uzaklaştırmaya çalıştığın 2 top gol oldu... Adamlara resmen asist yaptın... Öküzsün...

babasamsunlu

55__Gurbet__55

Senin sayende Sivas bügün 12 kisi ile oynadi.

kamuri

22 December 2011, 00:19:26 #131 Son düzenlenme: 22 December 2011, 00:47:48 kamuri
daha öncede yazdım senden futbolcu felan olmaz bomboş pozisyonda topu ceza yayının oraya vuruyosun rahatsız eden yok bişey yok seni daha amatörde öğretirler yandan gelen ortalarda topu kesinlikle ceza yayı ve civarına uzaklaştırmayın diye ama sende o amatör ruhta yok inşallah devre arasında kurtuluruz senden al_sana

**KaR6**

stoperliğe giriş 101 de öğretiyolar yandan gelen top ortaya vurulmaz uzaklaştırmak için.. 2 sefer aynı hata pat 3-1.. bravo..

kamuri

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 December 2011, 00:20:36
stoperliğe giriş 101 de öğretiyolar yandan gelen top ortaya vurulmaz uzaklaştırmak için.. 2 sefer aynı hata pat 3-1.. bravo..
amatörde yapılmayacak hataları yapıyolar maalesef kardeşim bizim sözde profesyonel futbolcularımız  :(

Turuncu

22 December 2011, 00:45:35 #134 Son düzenlenme: 22 December 2011, 00:49:32 Turuncu
Direk fesh etmek lazım.