18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 27 January 2012, 00:55:39
bance ve arkadaşları yine kaybetti. grubun son maçını ayın 30unda sudan ile oynayacaklar. sonuç ne olursa olsun kupadaki son maçları olacak. aslında iyi bir yönetim olsa burkina faso federasyonuyla iletişime geçip '' banceye ihtiyacımız var küme düşecez'' diyip ibb maçına çıkartabilir. zaten 2 maçta yarım saat oynamadı. ama takıma hoca bulamayan yönetimden bunları beklemek benim ayıbım olur sadece. :kafa:

Sence izin verirlermi. Hadi diyelim izin verdiler. O zaman Rennes'de Pitroipa'yi ister, Auxerre Traore'yi ister, o bunu, su onu ister, adamlarin elinde oyuncu kalmaz. Hem hocalari disiplinli birisi, izin vermez.

özkan

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 27 January 2012, 12:30:21
Sence izin verirlermi. Hadi diyelim izin verdiler. O zaman Rennes'de Pitroipa'yi ister, Auxerre Traore'yi ister, o bunu, su onu ister, adamlarin elinde oyuncu kalmaz. Hem hocalari disiplinli birisi, izin vermez.
Yok vermezse vermesin,sıkıntı değil,de mesele şu o girişimi göstersin yönetim onu demek istedi anladığım kadarı ile chucker arkadaşımız.

kalptenþimþek

erken gelmesini geçtim karabük maçında sahada olsun yeter ki..

ChucKeR

Alıntı yapılan: özkan - 27 January 2012, 13:59:59
Yok vermezse vermesin,sıkıntı değil,de mesele şu o girişimi göstersin yönetim onu demek istedi anladığım kadarı ile chucker arkadaşımız.

evet tam anlamıyla bunu diyorum. bu kadar kritik bir durumda bu kadar alternatifsizken bance, eboue için gs'nin yaptığı çingenliğin yapılmasını istiyorum. isa olsa direktör beklemem böyle birşey ama madem adnan'a o kadar para veriliyor bir girişimden bari bulunsun. hem bance türkiyeden kampa en erken giden oyuncuydu erken giden erken gelsin :D
auxere'deki traore'nin yedeğiyle bizim bance'nin yedeği arasında burdan ordu kadar fark var. :(

FaTiH_HaN

AlıntıBance'nin 2 gün içinde Samsun'da
Samsunspor'un forvet oyuncusu Bance'nin formasını giydiği Burkino Faso milli takımı Afrika Kupası'ndan elendi

Bance'nin 2 gün içinde Samsun'da olması bekleniyor

Afrika Kupası'nda mücedele eden Burkino Faso milli takımında bulunan Bance'den sevindirici haber geldi. Yaklaşık 1 aydır Samsunspor'dan ayrı kalan Bance'nin takımı Burkino Faso, önce Angola'ya, sonrada dün akşam Fildişi Sahili'ne yenildi. Böylelikle kupada bir üst tura çıkma şansı kalmayan Burkino Faso, milli oyuncularının bazılarını oynadığı takımlara geri gönderecek. Bu oyuncular arasında Bance'de bulunuyor. Samsunspor kulübü yetkilileri Bance'nin 2 gün içinde Samsun'da olacağını bildirdiler.

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=bance-39nin-2-gun-icinde-samsun-39da&exec=page&nid=350298

Efsane geri dönüyor  :)

Lusage

Gelsin tabi özledik Vileda'mızı  :D

burakbas

yilmazselcuk55

AlıntıBance 2 gün içinde Samsun'da

Bance'nin 2 gün içinde Samsun'da olması bekleniyor
Afrika Kupası'nda mücedele eden Burkino Faso milli takımında bulunan Bance'den sevindirici haber geldi. Yaklaşık 1 aydır Samsunspor'dan ayrı kalan Bance'nin takımı Burkino Faso, önce Angola'ya, sonrada dün akşam Fildişi Sahili'ne yenildi. Böylelikle kupada bir üst tura çıkma şansı kalmayan Burkino Faso, milli oyuncularının bazılarını oynadığı takımlara geri gönderecek. Bu oyuncular arasında Bance'de bulunuyor. Samsunspor kulübü yetkilileri Bance'nin 2 gün içinde Samsun'da olacağını bildirdiler.

ngonge

Şu takım için Bance varsa ümit vardır. İnşallah Gekas'la iyi bir ikili olurlar.

5trawberry

Aruna Dindane'nın eniştesiymiş :)

Sol Açık

Karabük maçında kesin oynar ama bugün-yarın gelecekse Fener maçında da sahada olur. Umarım olur...  ;)

binikalamadım

bance gekas bakkal... fener maçında işi halletse yeni bir kapı açılsa...

fanatik samsunsporlu

bance afrika kupasında gol de atamadı.inşallah bizim maçlarda gollerini atar yada gekasa asist yapar

Lusage

Sarı saçlı Kara Mambam. Tez gel. Seninle birlikte çok farklı bir takım olacağız. Kopta gel Bancé. Çabuk gel Bancé.  .:.:.

muzaffer4

gekas çok top indirecek off hadi yaa gel son maçın bugün gece atla uçağa gel sabaha fb maçında ilk 11 (biraz abartı ama)