18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

Musti

Alıntı yapılan: Lusage - 07 January 2012, 23:37:12
2 gol atman hiç bir şeyi değiştirmez. Hala ODUNSUN!

Alıntı yapılan: Lusage - 07 January 2012, 23:34:36
Maç oynanırken kafasına göre tedavi olmaya gitmeyen adam lazım.. Salak saçma topu auta çıkartıcam diye yırtınırken elaleme gol hediye etmeyen adam lazım.. 3'e 2 giderken şut atmayı bilen adam lazım.. Basit oynamayı bilen adam lazım.. Vakit geçirmeyi değil futbol oynamayı düşünen adam lazım..

Beyni olan adam lazım..  >:(

Alıntı yapılan: Lusage - 22 December 2011, 08:49:00
Yediğimiz goller Messi vari gollerdi ya. Bancè'ye kulp bulacağız diye ne yapacağınızı şaşırdınız..

Bancè elinden geldiği kadar mücadele ediyor. Bugün şansı yaver gitti gollerini de attı. Az inanın şu futbolculara. Destek olun.

Ahmet'e kulp tak. Mehmet'e laf sok. Biz Atlantis'ten gelecek superman futbolcularla değil bu adamlarla ve onlara olan inancımızla ligde kalacağız..

Öyle bir düşünce içinde olmadığım halde, yazdıklarımdan kafana göre bir anlam çıkartarak iftira atarcasına, bana atfettiğin lafları kendin yapman ne kadar acı bir tevafuk değil mi?

erkutdem55

Bance olsaydı Akaki'nin yerine geçer o kafayı vururdu dersem abartmış olur muyum?Stoperlerden fazla kafayla top çıkartan forvetimiz.gözler arıyo seni.

Lusage

Alıntı yapılan: Musti - 08 January 2012, 16:38:42Öyle bir düşünce içinde olmadığım halde, yazdıklarımdan kafana göre bir anlam çıkartarak iftira atarcasına, bana atfettiğin lafları kendin yapman ne kadar acı bir tevafuk değil mi?

Samsunspor'luluğumun gereği olan takıma olan inancım asla bitmez. Ancak benim takıma olan inancım Murat Yıldırım ve Aristide Bancè'nin takım için en çok mücadele eden oyuncu olduğunu ve Ekigho'nun odun, Akaki'nin kazma olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Son olarak..

Alıntı yapılan: Lusage - 22 December 2011, 20:36:12
Sonuçta aynı renklere aşığız boşu boşuna birbirimizi kırmaya dediğin gibi gereksiz uzatmaya lüzum yok.

Şurada ki mantığı anlayamadıysan benim senin için artık yapabilecek birşeyim de yok..

fındık

VARLIĞI olay YOKLUĞU koyar. İnadına BANCE

Burak

09 January 2012, 10:58:53 #859 Son düzenlenme: 09 January 2012, 11:03:15 Burak
Gekas ile beraber nasıl oynayacağını düşünüyorum Gekas'ın sağına Bance soluna Serdar Özkan konulabilir aslında Zenke ve Ekigho çok sık oynayamayacak gibi sanırım bundan sonra iyi toplar indirebilir Gekas'a

edit : şunun gibi mesela Uğur Boral ı alırsak ( Bahia ile Kemal'i ters koymuşum )

http://www.footballuser.com/309300/Samsunspor

özkan

Yalan yok,bance gibi pivot bir santrafor ile ilk yarıda 2-0 öne geçermiyidk bilinmez ama,bance olsaydı 2-0 dan sonra o kadar geri yaslanmaz,top o kadar bizim sahada kalmazdı o kesin..

Musti

Alıntı yapılan: Lusage - 09 January 2012, 10:29:48
Samsunspor'luluğumun gereği olan takıma olan inancım asla bitmez. Ancak benim takıma olan inancım Murat Yıldırım ve Aristide Bancè'nin takım için en çok mücadele eden oyuncu olduğunu ve Ekigho'nun odun, Akaki'nin kazma olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Son olarak..

Şurada ki mantığı anlayamadıysan benim senin için artık yapabilecek birşeyim de yok..

Ben de aynı şeyleri önceki mesajlarımda söyledim zaten. O zaman sen benim takıma olan inancımı nasıl sorgulayabiliyorsun? Bunu açıklar mısın?

Alıntı yapılan: Musti - 08 January 2012, 16:38:42
Öyle bir düşünce içinde olmadığım halde, yazdıklarımdan kafana göre bir anlam çıkartarak iftira atarcasına, bana atfettiğin lafları kendin yapman ne kadar acı bir tevafuk değil mi?

Ben ordaki mnatığı gayet iyi anladım. Zaten ordaki tartışmayı uzatmayalım diyen de bendim. Ama bana şu yukarda yazdığım gibi ithaflarda bulunup aynı şeyi kendin yaptıktan sonra benim tepem atıyor işte. Sonra da kendini x futbolcusu farklı y futbolcusu farklı diye mi savunuyorsun?

AlıntıAhmet'e kulp tak. Mehmet'e laf sok. Biz Atlantis'ten gelecek superman futbolcularla değil bu adamlarla ve onlara olan inancımızla ligde kalacağız..

Bak böyle bir laf etmnişsin. Samimi olduğunu düşünmüyorum. Burda konu x futbolcu y futbolcu değil. Hala anlamadıysan söyleyeyim. Burda konu senin bana attığın itiraflar ve yakıştırmalar. Yaptığın kabahatı ya anlamayorsun ya da anlamak istemiyorsun.

Öyle laf çakıp da gitmek yok.

Lusage

Tamam abi büyüksün. Hadi eyvallah...

silopilimuhsin

bance gekasla çok iş yapar

Musti

Alıntı yapılan: Lusage - 09 January 2012, 20:03:33
Tamam abi büyüksün. Hadi eyvallah...

Ne bu şimdi? Kimse kimseden büyük değil. Kaçtır sorularıma cevap vermiyorsun. En azından özür bekliyorum. Çamur atıp sonra da trip atmak olmuyor. O kadar kolay değil.

masbene

arkadaşlar sorun varsa aranızda özelden halledin barışın vs bitsin. forumu bu şekilde kirletmeyelim

Musti

Alıntı yapılan: masbene - 09 January 2012, 20:18:45
arkadaşlar sorun varsa aranızda özelden halledin barışın vs bitsin. forumu bu şekilde kirletmeyelim

Ben özelden yazmayı da düşündüm ama arkadaş ulu orta anlamsız şeiklde bana iftira atınca burdan yamaya karar verdim. Yaptığı şeyi ben kabul edemem. Sorun çözüldüğü an silerim mesajlarımı problem değil.

fındık

senin 2. sayfada olmaman lazım gel artık hadi da

FaTiH_HaN

Sensiz olmuyor selvi boylum mantar kafalım gel artık :)

Jnr.Serkan

Gönlüm hep seni arıyor,neredesin sen : )