18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

hacettepeli

sen iyisin ama takım seni parlatamıyor Bance. ben beğeniyorum iyi futbolcu.

Kodalak

Alıntı yapılan: kamuri - 12 December 2011, 00:46:26
bence bi de takımımız bancesiz nasıl oynuyo  onu da bi görmek lazım ona göre banceyi değerlendirmek lazım.ama bence bance artık taktik anlamda takımıza zarar veriyo çünkü defanstaki elemanlar nasıl olsa  ilerde bance var diye her topu şişirip şişirip duruyolar. hiç pasla çıkma diye bişey yok her top şişirme adam en az iki üç kişiyle boğuşuyo tamam ama ne bilim  artık iki üç kişiyle boğuşmak yerine gol bölgelerinde diri kalıp gol atmasının zamanı gelmedi mi ya sezon sonuna kadar her maç 5 kişiyle boğuşsa ne olur gol atamadıktan sonra.  bi de bancesiz bi taktik bulmalıyız artık. yoksa her topu banceye şişir nereye kadar gol yok bişey yok

mersin maçında bance daha çok ekigho nun gerisinde orta sahaya yakın oynadı o şişirmleri yaptık yine ama ceza sahasının içinde değilde orta sahaya daha yakın,

ama bu adam mal malın önde gideni maç 1-0 yeniliyoz sağında zenke boş o çalım atmayı biliyormuş gibi rakibe çalım atmaya çalışıyor sonra şut çekiyor,topu oyuna sokmak için taksi çağırılıyor topu getirsin diye

la guş yuvası gafalı sağında zenkeye atsana pası girsene 2 ye 1 e daha rahat pozisyon olmazmı senin için ,

mustafa denizli geçen hafta yorum yapmışya bunun için ;" bance arkadaşlarıyla dalga geçer gibi oynuyor diye" evet resmen arkadaşları ile dalga geçiyor anlamsız şutları var hiçbiri doğru tercih değil...

lucarelli

Bance yerine topu şişiren ve ortasaha-hücum hattında Bance'yi yeteri kadar beseleyemeyen adamlara ayar çekmek lazım. Bu haftaya kadar kaç tane orta yapıldı Bance'ye. Asıl önemli konu bu. Ortasaha  hiç yaratıcı değil. Ortasahada kilit açabilecek bir tane bir adamımız yok. Bir tek Murat var o da savaşçı. Bu adamı sağdan soldan ortalarla besleyecek adamlara ihtiyacımız var. Herif her maç peşine dünya kadar adam takıyor. Bu adamı Hakan Şükür'ün ilk yıllarındaki haline benzetiyorum. Çok gol kaçıran ama defansa bile yardım eden, her topu indiren, yanındaki arkadaşlarını pozisyona sokan biri.

özkan

her maç bu adamın omuzlarına çöküyorlar,la birinede faul verin ya.Herşeyi açık açık net yazıyoruz,ama bu adama yapılanlar faul lan faul !

kuzey55

yakaladıklarını çok atıyo zaten.bitik adam bitik topa vuramıyo

FaTiH_HaN

mersinde nobre sezon başından bu yana gol atıyor ama nasıl? her maç 5-6 tane orta kesiliyor, orta da denmez aslında, adamlar sıfıra inip nobrenin kafasına pas atıyor, bizde ne sağ kanat var ne sol kanat, mersin maçında sol kanat bahia ve ergüne verildi, ne bahia bindirme yapıp orta kesebilecek bir futbolcu nede ergün adam eksiltip sıfıra inebilecek bir futbolcu, sağ kanadımızda aynı, ademin durumu zaten belli ya çok iyi ya çok kötü, bize devre arasında sağ ve sol kanata, birer bek, birer ofansif kanat oyuncusu lazım, orta sahanin göbeğinde hakan defansif, murat ofansif olarak oyunu idare edebiliyorlar.

Çok kaliteli olmasına lüzum yok, klasik splinter birer kanat oyuncusu sağ ve sola, o zaman bance'nin asıl performansını gözlemleriz.

altunay

bance aslında iyi futbolcu ama takımda pas atacak orta acacak adam olmadıgından adam defansa kadar gelip top almaya çalişiyo devre arası iyi bir oyun kurucu  sol ve sağ açıık forvet ile daha iyi olacağindan eminim

HoliganSamSunLu

son vuruşu olmayan hangi forvet iyi bir futbolcu olabilirki

samuray

ya tamam orta sahada top tutacak topfu taşıyacak oyuncumuz  araya paslar atıp verkaç yapacak duvar pasları yapcak yok ama bancede birçok pozisyonda arkadaşı daha müsait pozisyonhda pas vermek yerine şut atıyor sanki öyle gol atıyormuş gibi hocamı oyunu onun üzerine kuruyor ayağına topu alan doldur boşalt banceye doğru hiçbi topu da alamıyor ya herkes kolayına kaçıyor gibi sade bancemi takım olarak kötüyüz

kalptenþimþek

bance bu maçta üç gol atacak  :sag

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 17 December 2011, 20:21:42
bance bu maçta üç gol atacak  :sag

Yıldız takımı ile yapılan idman maçından mı yazıyosun abi?

twitter

adamin 8 maca 1 gol istatistigi var
sezon sonuna kadar atsada kafi 3 gol

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: AntZ - 17 December 2011, 23:12:26
Yıldız takımı ile yapılan idman maçından mı yazıyosun abi?

:sag bir gol kafayla çakacak, bir gol gelişine takacak, bir gol inceden atacak.. hep hayal ederdim bance bir maçta üç gol atacak mı? yazdım atacak..çünkü bu siteyi takip eden herkes bunları hakediyor... ;)

celebi

fanatik samsunsporlu

banceyi bugün kim tutar.sivok mu egemen mi toraman mı