18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

Musti

05 October 2011, 22:04:18 #330 Son düzenlenme: 06 October 2011, 02:11:58 Musti
http://www.aristide-bance.com/videos/index.html

Güzel videolar var. Daha iyi fikir sahibi olmak için güzel bir kaynak. Kariyerinin en iyi dönemini Mainz'da geçirmiş. Umarım ordaki seviyesine bizde de ulaşır.

Borsalino

Bu bance ise bizdeki ne ?

ahmetsefa55

bance'a laf söylemek için demiyorum ama geçen sezonun ilk antep belediye maçında abdulaziz için bir video hazırlasaydık bjk ye basardık bence... ;)

işin özü video dan topcu alma devrı bıtelı 20 sene oluyo...

Musti

05 October 2011, 22:38:19 #333 Son düzenlenme: 05 October 2011, 23:09:58 Musti
Alıntı yapılan: muhalif - 05 October 2011, 22:28:17
bance'a laf söylemek için demiyorum ama geçen sezonun ilk antep belediye maçında abdulaziz için bir video hazırlasaydık bjk ye basardık bence... ;)

işin özü video dan topcu alma devrı bıtelı 20 sene oluyo...

Genel olarak haklısın da zaten "sadece" video izleyerek futbolcu alınmaz.

Bance'yi videolardan izleyipte mi almışız? Ne demeye çalıştın onu anlamadım :o :o

Borsalino

Almanya da yaşayıp da Mainz'i takip edenlerin Bance hakkında olumsuz konustugunu gormedim şahsen.Ritim bulması halinde gol sıkıntısının çözülecegine şüphem yok. Ayrıca Mainzden sonraki performansı ve gittigi takımlarda önemli. Sanki bir hedefsizlik ve futboldan uzak kalmıs olmanın  etkisi varmış gibi görünüyor.

Musti

800.000€ bonservis bedeliyle Mainz'a imza atan futbolcu 2010-11 sezonu başında 6.200.000€ bedelle Al-Ahli Dubai'ye transfer olmuş. Money talks yani. Zaten Dubai'de performansı düşüşe geçiyor.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Musti - 05 October 2011, 22:45:51
800.000€ bonservis bedeliyle Mainz'a imza atan futbolcu 2010-11 sezonu başında 6.200.000€ bedelle Al-Ahli Dubai'ye transfer olmuş. Money talks yani. Zaten Dubai'de performansı düşüşe geçiyor.

Dubaiye gidisinin sebebi para degilmis.Zamanin'da Ingiltere'den birkac takim bunu istemis ama sonradan vazgecmisler. Nedeni ise Bancenin dizinde sakatlik varmis ve agir antremana gelemiyormus.Hatta Mainz Yöneticisi Bancenin avrupada saglik köntrölünden gecemicegini söylemis.Dubaiyide pek mutlu degilmis gitmek istemis ama oynadigi Külüp elinden Pasaportunu almis.

Cok mis muslu yazdim cünkü bu bilgilere cesitli forumlar'dan aldim. Ne kadari dogru ne kadari yanlis bilinmez.

Musti

Bunlar doğru olabilir. Fakat bana pek mantıklı gelmiyor. Dubai neden sakat bir adamı-eğer sakatsa-bırakmak istemez? Pasaportuna el koydularsa nasıl bize transfer oldu? Ayrıca geçen sezon başka kulübe kiralamışlar yine.

Mainz'in para için sattığını belirtmiştim yukarda. Bize de şu kadrodan herhangi bir futbolcumuz için o kadar para teklif edilse satılsın isterim.

Bance Mainz'deki son sezonunda(2009-10) 30 maçta oynamış bunların 24'ünde 90 dakika forma giymiş 10 da gol atmış. Mainz'in en çok gol atan futbolcusu olmuş. Mainz o sene ligi 9. tamamlamış.

Yani bu adamı Mainz para için satmış. Bance de Dubai'ye uyum sağlayamamış ve gitmek istemiş olabilir.

salihcakir

Ben de buna benzer bir şeyler duymuştum. Almanya'daki tempo ve yükleme ile dizinin sürekli sorun çıkartacağı ve Avrupa'da futbol hayatının tehlikeye gireceğini söylemişler. Kendisi nispeten daha yumuşak liglere gitmeye karar vermiş. Ki bu tez bana mantıklı gelmiyor değil... Almanya'da 20 küsür gol atan ve Mainz'ı tek başına taşıyan adamdan bahsediyoruz sonuçta...

55__Gurbet__55

Vallaha ben okuduklarimi yazdim. Dogruluk payi nekadar bilmiyorum.Bance Bundesliganin cok konusulan isimlerin biriydi. Herkes onu büyük bir takima gitmesini beklerken bir anda dubaiye gitti. Mainz onu daha yüksek Fiyat'lara satabilirdi.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Musti - 05 October 2011, 22:38:19
Genel olarak haklısın da zaten "sadece" video izleyerek futbolcu alınmaz.

Bance'yi videolardan izleyipte mi almışız? Ne demeye çalıştın onu anlamadım :o :o
ben onu borsalino nickli arkadasa yazmıstım.
yanı bu bance ıse bızde kı nedır dıye sormus ya ; video dan izleyipte karar vermemek lazım diyorum..
video bir fikir verebilir belki futbol tarzı ile ilgili ama sadece o kadar.

hacettepeli

bu adama sonuna kadar güveniyorum. alabileceğimiz en iyi forveti aldık. transfer döneminin bitimine az kala bu kadar iyisi alınabilirdi. ben beğeniyorum biraz şansa ihtiyacı var.

altunay

artık kafa gollerini bekliyoruz banceeeeeeeeee

cany

atsın da nasıl atıyosa atsın. 1 m den kaçırdı manisa_spor :kafa:

beşnumara

Şu ayaklarını bi düzeltsen.O yakaladığın net pozisyonları atsaydın şimdi 12 puanla 2. sıradaydık.