18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

golü yanındaki adamlar bulacakta hani zenke penaltı atmaktan aciz adamlarmı gol atacak

5trawberry

Bance! ben hoca olsam ve senin gibi bir oyuncum olsa kendimi çok şanslı hissederdim.
Havadan gelen toplarda etkili olup sağa ve sola oyun yaysan, gol atmandan daha çok sevinirdim.
Nitekim bunu yapıyor musun?
Evet.
Havadan gelen toplarda müthiş etkilisin bunu kısmen Gs maçında, Büyük oranda Ts maçında gördük.
Ağırsın bunu sende biliyorsun ama, ağırlının sana zararı yok, kısa mesafe adamısın. Hata sende varsa, senden çok hocada var, arkana koymuş kendini bişey zanneden bir adam neye çalıştığını kendide bilmiyor.
Ama kendine biraz daha değer vermen ve acaba nerde hatam var diye sormalısın.
O golleri de atman lazım. Evet şanssızlık var biraz da ama, biraz daha inatçı olmalısın.

Fernandeslerin, Meloların, Alexlerin ... önünde oynasan kral olurdun kral..

Beslenemiyorsun.

cgr

Adam daha napsın ?

Takımda bi hucum sistemi yokki... Her top bu zavallı'ya şişiriliyor... Bütün maç boyu 2 bilemedin 3 kişiyle boğuşmak zorunda. Top indir, topu sakla, gol at, defansı yor...

Biraz fazla şey beklemiyomuyuz ? Azıcık insaf....

seydo55

ordu da 2 bu haftada 1 puandan etti bizi daha ne yapsın  :kafa: kara mamba çok can yaktı  :x((

55__Gurbet__55

@5trawberry

100'de 100 katiliyorum bance bu takim icin büyük bir sans. Bance'yi Almanya ligin'den az cok taniyorum iyi olacagini biliyordum ama bu kadar iyi olacagini zannetmezdim. Evet bariz goller kaciriyor ama oyuna katkisi müthis. Bance rakip savunmayi müthis yipratiyor ve mücadele ediyor. Tek sorun gol atamamasi. Birtane atsa rahatlayacak. Bide takima son anda katildi ve geldigi ligin kalitesi belli.Bu adam daha cok is yapar bizde. Güveniyorum sana Bance.

LisandroLopez

Bundan bahsediyorum bende beyler Bance siz Samsunsporun işi çok daha zor.

Tufan

o kaleciden dönen topu atamadıktan sonra isterse defansla savaşsın fayda etmiyor ha hak veriyorum takım kanattan oynamıyor top alamıyor ama onuda atacaksın topçuyum diyorsan.
bu adamda fizik var ama bence futbol zekası zayıf ve her konuda zamanlaması eksik.

LisandroLopez

Futbol zekası olup zamanlamaları iyi olsa zaten Mainz den Bayern Münihe giderdi bizde olmazdı şuan...

5trawberry

Alıntı yapılan: Tufan - 03 October 2011, 00:20:11
o kaleciden dönen topu atamadıktan sonra isterse defansla savaşsın fayda etmiyor ha hak veriyorum takım kanattan oynamıyor top alamıyor ama onuda atacaksın topçuyum diyorsan.
bu adamda fizik var ama bence futbol zekası zayıf ve her konuda zamanlaması eksik.

O pozisyonu bir kez daha izle bakalım.
Ne kadar, hemen asıp kesiyoruz ya!
Adam bile farkedemiyor kafa vurusundan sonra ayagına gelen topu, pozisyondan sonra eliyle savunmasını yapıyor, göremedim bile diyor.

mimar55

Alıntı yapılan: Tufan - 03 October 2011, 00:20:11

bunalra haftanın 7 günü futbol izleteceksin yanındaki adam boşsa topu ona verceksin boş kaleye atsın...

Tufan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 October 2011, 00:30:14
O pozisyonu bir kez daha izle bakalım.
Ne kadar, hemen asıp kesiyoruz ya!
Adam bile farkedemiyor kafa vurusundan sonra ayagına gelen topu, pozisyondan sonra eliyle savunmasını yapıyor, göremedim bile diyor.

çıplak gözle 3 maç izledim bu adamı 1 tane bile doğru zamanda kafa topuna çıkmadı, top kontrol(fm de first touch) kabiliyeti zaten yok, bugün yerden kesilen her ortada 1 adım geri kaldı ben futboldan çok anladığımı iddia etmem ama o statta ne forvetler gördüm bu adamda senede 15+ gol atacak takımı sırtlayacak potansiyel yok ama oynadığı mevki olarak beklenti bu o zaman kusura bakmada eleştirme hakkım olsun.

5trawberry

Alıntı yapılan: Tufan - 03 October 2011, 00:38:29
çıplak gözle 3 maç izledim bu adamı 1 tane bile doğru zamanda kafa topuna çıkmadı

Hocam kusura bakma da, bu lafından sonra bu konuda seninle tartışmam.
Fikirlerine saygı duyarım.

Tufan

03 October 2011, 00:45:03 #312 Son düzenlenme: 03 October 2011, 00:50:32 Tufan
4 tane gözüm var sanki yanlış görüyorum adam her hava topuna ya zıplamıyor göğsüne alıyor yada havadan aşağı inerken vuruyor kafa topu alamadı demedim zamanlaması hiç yok.

LisandroLopez

Ayıptır ya adam her maç en az 15-20 tane kafa topuna çıkıyor ve ben çoğunda topun bizde kaldığını görüyorum haksızlık ediyoruz...

isyan

Bance kesinlikle bu sistemle bir sezon'da 15+X gol atacak oyuncu degil, ama o golü atacaksin arkadas