8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bu maçın katili...
Ergüne en ufak bir şey diyemiyorum bu dallamanın kaçırdığı golden sonra..
Ergün gol dışında bence bu seneki en doğru maçını oynadı..
am bu şeref yoksunu o golü atsa pamuk ipliğine bağlı olan bursa çoktan dağılacaktı..

*******.. yok olasın ısı yata soğuk kalkasın Mustafa............... :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

cembaba

Hayal kırıklığı...

kamuri

daha hangisini gol yapacan  :kafa:

55.hakan

Yazık yazık 6 pastan bu kadar gol hangi takım kaçırır acaba.Kaç haftadır bu kaçıncı

Kaya

İnsan top stoperindeyken bir orta saha oyuncusu olarak sırtını dönmekten utanır.Futboldan parasını kazanan bir işçi için,iş ahlakına saygısızlıktır bu yaptığın..Ailen var çoluğun çocuğun var tamam da binlerce kilometre yapan taraftarının da var..Onlar sen milyarları yürüyerek cebe indiresin diye işlerinden,ailelerinden ve zamanlarından feragat etmiyorlar Mustafa Sarp bey  :kafa: Yarıda git bence birazcık gururluysan!

cany

finkle ikisi kafayı yedirtti bize bu akşam be :kafa:

lucarelli

Her geçen maç beni daha fazla hayal kırıklığına uğratıyor. Bir an önce toparlanması gerekli

FaTiH_HaN

kýzýlyýldýz55

Emek vermeden'de alınan para haramdır Mustafa bey aklında bulunsun.

özkan

Her anadolu klübünün teknik ekibinde oranın bir gediklisi bulunmalı.Yoksa adnan-kazım gibi iş birlikçiler böyle papazları dolduruyor işte klübe.

kaptan 55

amacın ne?,neyin peşindesin mustafa?

kumköylü ahmet

bu macda sanki biraz hareketliydi ama o golu atacaksin mustafa

HoliganSamSunLu

ya mustafa sarp geldipği günden beri söyledim bu adamın samsunda ne işi var

Dartagnan

naber lan jetonu üçgen !!!

saim55

Senin kadar adi bir topçu görmedim. Tamam anlıyorum hoca mal. Ama adam ol hocaya de bari beni oynatma seyirci anama sövmesin. Sen futbolcu olamazsın. Dinazor!