8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

feveran

hafta sonları nargıleye devam mustafa pazar gunlerı madoda yedgnz herşey zıkkım haram olsun

brigand

Güya kaçak oynuyor, üzmüyor kendini. Gerçi üzse de gram yararı olmaz bu takıma. Yeteneksiz, kabiliyetsiz, tankdan da beter bir adam. İşin garibi yıllardır para kazanıyor bunun gibiler. Biride çıkıp ulan sen nasıl topçu oldun demiyor. Git kendine daha fazla sövdürmeden.

özkan

devre arasına kadar döktürür bu alsınlar beni diye.harbiden gitmek gibi büyük bir iyiliği bize yaparmısın la sarp ?

kýzýlyýldýz55

09 December 2011, 12:42:43 #198 Son düzenlenme: 09 December 2011, 13:06:44 kýzýlyýldýz55
boşuna okul köşelerinde sürünmüşüz şunun kadar yeteneğim yoksa yediğim her şey haram olsun

Ollivanders

M.Sap bizde mutsuzuz! bir tavsiyen var mı ? Ne yapalım ? Seni bulup getirenin ben... Kendini futbolcu sanan aciz ukala.

GökhanÇağlar

Murat Yıldırım varken seni kaptan yapan zihniyeti...

seydo55

Sırt numarandan başka bir numaran yok Mustafa devre arasın git mutlu ol..

Musti

Takım o kadar kötü ki Kayseri maçında çok iyi oynuyor gibi göründü. Verebileceği maksimum katkı budur. Suç sende değil sana gelir gelmez kaptanlık verende.

ercan0655

Ulan bu herifi futbolcu diye alanda suç TECRÜBELİ ya istediğini yapar, mutsuz olur, orada burada oynamak ister takımı ben yapayım diyebilir yakında haa belki İYİ olabilir  sanırım o işe yarar :D

Dartagnan

emin abı agzına yuregıne saglık yazında duygularımıza tercuman olmussun ...

fanatik samsunsporlu

kaptan güya herkese bağırıyor maç içinde.kendisi ne yapıyorsa

feveran

karabükle anlaşmış akşam akşam duydgm en güzel haber

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: feveran - 15 December 2011, 21:06:43
:holey: :holey: :holey:

altunay

Alıntı yapılan: feveran - 15 December 2011, 21:06:43
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

cany

Allah razı olsun  kara_buk