8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

ugurozkan

Alıntı yapılan: muhalif - 16 September 2011, 15:22:46
Fakat orta sahadaki hırsı ile gençlere taş çıkaran Mustafa, kısa zamanda da Galatasaray taraftarının sevgilisi haline dönüştü.

haber gazetesinin editörleri bangladeş'te yaşıyor galiba :D

mimar55

Alıntı yapılan: iak5529 - 15 September 2011, 23:01:53
İnternette hakkında küfüre varan yazılar var gs taraftarlarınca..Bunun inadına daha bir hırslı olmalı ve gereğini sahada yapmalı Mustafa Sarp.

aynen kardeşim daha nerde intikam alacan

AhmetDenizci

Attığın gol sana laf söyleyenlere gelsin  :ok

mimar55

teşekkürler oynadığın oyun için attığın gol için...

AhmetDenizci

Attığı golden sonra gs tribünlere koşup elini ağzına götürerek sus işareti yapması çok anlamlıydı.

Lusage

Galatasaray'a karşı oynamasını çok istiyordum. Senden ekstra işler bekliyordum. Beklediğimide kısmen aldım. İlk yarı bitince keşke oynamasaydın dedim ama yenilsekte ikinci yarı golünü attın o tribunlere seni yuhalayanlara cevabını verdin ya senin adına sevindim.  :kanka:

AhmetDenizci

hacettepeli

yenemedik; bireyselde kaldı attığı golün anlamı.

babasamsunlu

ilahi adalet bu olsa gerek.
Hiç oynamadı mustafa dün gece..Ama top sanki gol olmak için onun ayağına gitti..
Kötü koşup kötü vurmasına rağmen ağlara gitti..

ugurozkan

sakatlıktan dönüp hazırlık maçlarımızın ve gençler maçımızın en çalışkan en hırslı ismi murat yıldırım'ı kesmesinin kariyerindeki gs basamağından başka açıklaması olamaz. pas hataları, hamlesizliği, topla oynama beceriksizliği umarım attığı golle örtülmemiştir.
ayrıca ilk onbirde forma giyerek orta saha üçlümüzün yaş ortalamasını 2.3 arttırarak 30'a çıkardı.

nomak55

Mustafa'nın gönlü kırık arkadaşlar bu çok belli aslına bakarsanız hiçte fena bir oyuncu değil aynen fink gibi oda huzuru mutluluğu burada bulacaktır bundan eminim her insan huzulu olduğunda ancak gerçek anlamda performansını sergiler iş yaşamında da böyledir sonuçta biraz daha zaman tanıyalım mustafa sarp'a çok hırslı bir futbolcu tribünlerlede bütünleşince bambaşka bir oyunc çıkacaktır ortaya

maço

malesef kötü bir oyuncu ,

her ikiye bir yapılan pozisyonda adamını kaçırdı.Dönemedi geriye muratı kesmeyecekti hoca.

sadece55

Dur hocam adam daha 1 haftalık antremanla oynadı

##kdc##

oyuncuları tutup sen getirdin tribünlere ısınıyoruz yavaş yavaş galiba   ;)

mehmet yılmaz

Yürekten oynayan bir oyuncu olduğunu biliyoruz.
TS maçında da bunu gösterdi. Biraz daha zamana ihtiyacı var.
Çok güveniyorum ben Sarp'a...