5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

ngonge

Elinden geleni yapıyor ama pil bitmiş artık.

Giderken kötü anacağım bir oyuncu olmayacak Fink.

Theofanis Gekas

bugün hayatının maçını oynadın ve oynamayada devam ediyordun ama cezanı bodur mesut kesti hemen

5trawberry

Hangi takım alacak seni acaba?
Hangi taraftara azap olacaksın?

samuray

34 haftanın en iyi maçını oynadı onuda mesut hoca kesti orta sahanın en iylerindendi tepkisinde haklıydı o çıkınca alınan murat ceylan ne katkı yaptı takıma orta sahamız iyice oyundan düştü elini kolunu salyaan sivaslılar ceza sahamıza girdi

binikalamadım

ilk maçta ve son maçta çok iyi oynadı onada hoca izin vermedi nedense

yilmazselcuk55

miy_x nun talip olacağı konuşuluyormuş

atalanta8

elinden geleni yapmışmış  >:( >:(

hala kızı

Alıntı yapılan: yasef5506 - 17 April 2012, 16:24:36
elinden geleni yapmışmış  >:( >:(
kızma bence sivas maçında bir kaç dakika da olsun sevindirmişti bizi :(
ayrıca maçtan sonra bazı futbolcu bozuntuları gibi koşmadı soyunma odasına yüzünde ki üzgün ifade ile tribünlere bakıyordu...

5trawberry

Fink elinden geleni yapti evet. Ama kapasite bu. Zaten adamin yapisi agir kosan bi tip degil elinden geleni sozunde hakli ama onun elinden gelen Samsunsporumuzu degil ancak 1461 traşzonu yada arsin buyukkoy belediyedporu kurtarir.

babasamsunlu

5trawberry kardeşim onu bunu bırakta sen bu karcemaskasın kötü bir kaleci olduğundna bahsetmiştin bir ara..
şimdi baktımda gsden sonra ligin en az gol yiyen takımın kalecesi..
yetmedi bidaha baktım son 8 maçta hiç gol yememiş..
hakkatten çok kötü kaleciymiş :D :D

5trawberry

Yok abi kotu demedim de Erdogan arikana sormuslardi ligin en iyi kalecisi kim diye Karce dedi bende icimden hass demistim tabi inkar edemem ama futbol sans ve istikrara dayali bir oyun ve su da bir gercekki hikmet takimi saha kaldirdi adamlar gol yemedi nerdeyse gel de kafayi daga tasa vurmaaa

lucarelli

Hikmet Karaman Samsuna gelse durum bundan farklı olmazdı. Çünkü bizim kadro Antepe göre daha zayıf. Antep'in kadroya almadığı Murat Ceylan bizim kurtarıcımız oradan hesaplayın. Muhtemelen son haftaya kadar da taşımazdık umutlarımızı. Hikmet Hoca bir kaç mağlubiyette hemen topçularını atmıştı medaynını kucağına. Mesut Bakkal o anki şartlarda doğru bir seçimdi. Ki Uğur Boral'ın Sivas maçında penaltısı verilse herkes bu konuda hem fikir olacaktı.

AhmetDenizci

AlıntıGenç oyuncularla birlikte Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Demirhan, ''Oyuncularımızdan Kemal ve Zenke sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı hazırlıklarını sürdürüyor. Selim Teber'in sakatlığı da sürüyor. Kısıtlı kadromuzla Ankaragücü deplasmanında başarılı bir mücadele ortaya koymak istiyoruz'' dedi.

Oyuncuların durumuna değinen Demirhan, ''Michael Fink ile Bahia Dos Santos Viana bizim oyuncularımız ancak Fink'in sözleşmesinde 'TFF 1. Lig'e düştüğümüz zaman fesih olur' ibaresi var. Bu yüzden Fink bizim oyuncumuz olmuyor.

Jnr.Serkan

The Express reports Rangers have made a move for German midfielder Michael Fink, who is a free agent having left Turkey's Samsunspor

lucarelli

İskoçya 3. ligine mi gidiyor Fİnk efendi