5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

masbene

artık bardağı taşırdın

Gorkem

rezalet adam  :kafa: :kafa:

twitter

Bi Ernst'e bakıyorum bi de sana bakıyorum..

HoliganSamSunLu

ben bu adamı anlamadım hep hadi fink bu sefer olucak diye diye sezon bitti ilk gb maçından sonra takıma verdiği katkı ortada

Jnr.Serkan

Üstün Alman teklonojisi ya hani...

cgr

Adam daha yeni sünnet olmuş beyler... :)

Koşarken açamıyor bacaklarını.... :)

burakbas

sezonun ilk maçında gençlerbirligi karşısında güzel oyun oynadı. hakkını yemeyelim. :)

saim55

Yok bizde olmazsın sen. Bize daha kalitelileri lazım

mehmet yılmaz

05 March 2012, 00:26:27 #368 Son düzenlenme: 05 March 2012, 00:27:43 **KaR6**
Antalya deplasmanında bir asist yaptı bir de penaltıya sebep olan ortayı...
Kötü değildi..

Maçtan sonra sohbet ettik biraz. Taraftara hayran. Her yerde oluyorsunuz diyor. Futbolcular olarak farkındayız, size layık olmak istiyoruz dedi. Ben de ona, Petkoviç'i tutarak çok zaman kaybettik dedim. Çok dertliymiş gerçekten de. Petkoviç çok kötüydü dedi. Taktik sıfır, diyalog yok. Konuşmuyordu. Kötüydü, şimdi iyi durum dedi. Samsun'u çok sevmiş, kalmak istiyor. Düşmememiz lazım diyor.

Hava limanındaki protestodan o da biraz nasibini almış :) Ancak durumun farkında. Seninle ilgili değildi, seni seviyor tribünler dedim. Evet dedi, Fink, Fink, Fink, çağırıyorlar :) Ahmet Şahin, Ergün Teber'eydi tepkiler dedim, peşine Mustafa Sarp diye kendisi ekledi. Biliyor durumu.

babasamsunlu

valla ben finkden nefret ediyorum. hemde çok. futboldan soğuttu beni..
asist felan değildi verdiği pastı sadece.
bizim kara tren kendi becerisi ile pozisyon yarattı ve golünü attı.

gitsin kalmasın buralarda.finkle minkle olmaz bu işler.

Kaya

Zaten Asist kurallarına bakıldığı zaman oyuncunun aldığı topu direk gol yapması gerek..Adam eksilttikten sonra asist olmaktan çıkıyor,atılan normal bir pas oluyor.Fink oldukça yetersiz.Fiziki açıdan ve zihinsel açıdan oyunun içinde değil.Son 5 maç verilebilecek desteğin tamamı verilmeli daha sonra ise yabancı hakkını daha kaliteli bir isimle kullanmalıyız.

babasamsunlu

kardeşim benim bende adamın çıldırtan oyunu yüzünden böyle konuşuyorum..
sinirden elbette.
iş desteğe gelince stadda en çok fink diye bağıranlardanız belki.
biz üstümüze yine düşeni yaparız..
yine fink fink diye bağırırız da inşallh şu son maçlarda bir iki kelam top oynar bu tuhaf alman ;)

samuray

maç boyunca yaptığı iki olumlu hareketin dışında penaltı pozisyonundaki ortayı bide ekighoya verdiği pas bu iki pozisyon dışında bütün topları ezdi adeta artık bi kesik de fink istiyor sanki

ChucKeR

bütün ortasahalar kötü. hiçbiri samsuna layık değil. ne as'ı ne yedeği ne gol atanı ne attıranı. kimse beğenmiyo bu adamları.
peki düşünelim. kimi beğeniyoruz. selçuk, batalla, fernandes, ernst,holmen. 6.cıyı bulun bakalım.
cristian iyi mi peki melo iyi mi. necip nasıl? bugun samsuna necip gelse 3. maç bundan olmaz denir, kalıbımı basarım.
getirebilseydik rios iyiydi bak. ama getiremedik.
bizim piyasada fink iyi topçu. kim ne derse desin. selim de iyiydi. ama oynayamadı. murat'lar da idare eder. sorun hücumu savunmasından biraz daha iyi yapan orta saha olmaması yani top kullanan. bizim fink'e top kullandırmamız lazım verim almak için. öyle bir adamın arkasında bizimkiler kral olurdu.
bi eleştiri yaparken standartları gözetelim. manisada-kayseride-antalyada daha iyileri varsa kötüleyelim topçualrımızı.
bir de futbolcuları izlerken sadece top ayaklarına geldiği andaki yaptıklarını değil, top rakipteyken sarfettiği eforu dikkate alalım. kimin ter akıttığı kimin yattığı daha iyi anlaşılır.

Kaya

Tartışmak için söylemiyorum da kardeşim eleştiri demişsin,standart demişsin,top ayaklarında değilken izleyin demişsin felan filan da bunları yapmadığımızı nereden biliyorsun  ;) Defalarca izlediğim Fink top rakipteyken stoperin önünde gizlenen,top bizdeyken aman bana atmasınlar diye sırtını dönen ilkel orta alan oyun stiline sahip birisi(bir oyuncuya top kullandırılmaz o topa gider..Bknz Hakan Bayraktar).

Şimdi ben sana otur azıcık Fink'i izle topsuz alanda desem güzel mi ifade etmiş olurum ? Standartları gözetelim ve diğer takımlarda Fink'in mevkiindeki oyunculara bakalım; Selçuk,Emre B,Zokora,Fernandes,Soner Aydoğdu,Pele,Hürriyet,Adem Koçak,Batalla,Holmen,Hakan Bayraktar,Gosso,Bekir Ozan Has,Uğur İnceman...Bunlar Fink gibi defansif ortasaha görevini yapan aklıma gelen isimler..Yine söylüyorum son haftalarda tüm futbolcularımızı isim gözetmeksizin destekleyeceğiz..Ama biri çıkar da X oyuncuyu beğenmiyorum diye kişisel görüşünü benim gibi ortaya koyarsa saygı duyulmalıdır..Umarım anlatabilmişimdir..