5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 07 February 2012, 22:20:33
Yine de Fink ortasahadaki en iyi oyuncularımızdan. Hem kalite, hem de performans açısından. Evet, beklediğimiz gibi, istediğimiz gibi değil, ama bence oynamalı.

Katilmiyorum. Ilk Genclerbiriligi macinda oynadi ondan sonra finisih.Fink icin sezon bitdi. Önünden gecen topu almaktan, kosmaktan aciz bir topcu. Dün Hakan Arslan'la beraber futbola küsmeme sebep oldular

fanatik samsunsporlu

orta saha futbolcularımızın çoğu bizi verem ediyor.hangisini oynatacağımızı bizim gibi hoca da şaşırıyordur.istikrar maalesef yok

beşnumara

Fink bir maç al be kardeşim kendi kalene de attın bir de rakibe at da maç aldır bize be ;)

AhmetDenizci

Şu gereksiz top kaybetmelerin, saçma sapan yerlere pasların bir maçta da olmasın be Fink.

5trawberry

Fink bu. Olacak.
Ama görünmez adam gibiydi, çokca pozisyonda top aldı.
Arada saçmalıyor ama, mücadelesini bırakmıyor.

alcadras55

bence fink ilk 11 de banko olmalı. çok iyi değil ama mücadele ediyor 90 dakika. bir şekilde göze batmıyor kötü yönden.

masbene

inatçı alman, biraz daha gayret edersen orta sahamızdan top geçmeyecek

AhmetDenizci

Sahada tek yaptığın şey yürümek. Defol git bu şehirden.

55__Gurbet__55

Herseyi gectim'de su kari gibi top kontrol edisin beni cileden cikariyor.

samsunmania

Tam bir hayal kırıklığısın.

Stelea

gördüğüm en rezil top oynayan alman futbolcusun

GurbetciFanatik

Almaynada yasayan biri olarak senden utaniyorum FINK.

burakbas

bu kadar vurdumduymaz bir topçu olmaz ya . bu da bir alman ise adam ister istemez çileden çıkıyor.

babasamsunlu

Ayberk

etkisiz eleman .:.:.

Benim bir de mesut hocaya önerim olacak; hocam zaten orta sahaya 3 tane adam koymuşun, ne basıp top kaparlar, ne oyun kurarlar. Boş ver anasını satayım orta sahasız oynayalım, uzun top şişirelim bundan sonra. Bance indirsin Ekigho Gekas biri alır gider. Bu arada çok ciddiyim ;)