15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

ngonge

Bu adamlardan ziyade bu adamların bu takımda ne aradığını sorgulamak lazım bence.

fat55

mustafa sarp ve ergün sadece ikiniz defolun gidin jimnastik maçında 11 de olursanız bu taraftar yuhlayacaktır.

Ayberk

sol beke beni alın bu haysiyetsizin yerine. Folloş olurum ama yüreğimle oynarım 1 kuruş da para istemem :x((

masbene

ergun yaptıgın son acıklamalardan sonra ne kadar yavsak bir insan oldugunu kanıtlamıssın. karaktersiz

masbene

yazıklar olsun. Allah yardımcın olsun işin çok zor

masbene

petkovic sen de bu adamı hala kadroya alacaksan sen de adam degilsin.
ti dico nella tua lingua se entri qua: che tu sei una persona incapace se metti Ergun Teber in squadra.

ercan0655

Toplama takımın  topsuz topçularından biri daha adam ne güzel söyledi parasız oynuyorum diye eeee parasız bu kadar ne diyeyim. Para varsa huzur var kalite var  yoksa buyur buradan yak.

ercan0655

Yahu ne oldu SAMSUN'un kendi bebelerine futbolumu unuttu hani alt yapıdan gelen söyle adam gibi oynayacak takımı toplayacak satılıkları gönderecek yok mu. Bİ BAKIN HELE

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 15 December 2011, 23:46:34
umarım bir an önce ayrılan futbolcularımız listesinde yer alırsın :redcard: :redcard:
Allah'ım dualarımı kabul ettin sana şükürler olsun :)

özkan

ahmetsefa55

FaTiH_HaN

Artistlik yapıp kahraman olmak istedin ama nerde olduğunu unuttun galiba, adamın eline verirler çıkış belgesini yürü ense traşına bakalım diyede söylerler yüzüne karşı çaat diye.

samsunluhakan

hadi bakalım yürüde boyunu görelim gol dışında hiçbirşey yapmadın pardon bide manisa maçında penaltı kaçırdın yürü git nere gidersen git

Serkan

Samsunspor camiasını  kasımpaşa ile karıştırdı kovuldu; umarım bir gün rakip formayla 19 mayıs'ın çimlerine çıkarsın

GökhanÇağlar

Trabzona attıgın gol dışında olumlu bir hareketini hatırlamıyorum.
bu yeteneksizliğine rağmen bir de yönetime iftira atıyorsun.
kovulmayı sonuna kadar hakettin..