Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

Ayberk

Valdomiro; Menajer kazığı
Selim; Umursamaz tavırlarda
Ekigho; Forvet değil orası kesin de futbolculuğu tartışmalı bugünkü oyunuyla
Yenal; Top tutmaktan aciz. Orhan'dan kötü, Sezer Sezgin'den 3 gömlek düşük. En azından Başaran oynasın da belki bir genç kazanırız
Geçen seneden şimdi burun kıvırdığımız Savaş Esen'ler şunlar bunlar olsa bugünkü oyundan daha iyisini sahaya yansıtırdık :rulet: 

Ollivanders

zor dostum zor. Yapılan yabancı transferler yerinde olabilir ki bence voldamiro dısındakiler işimizi gorur. Ancak takım yabancılardan ibaret degil. Sen takıma yetenekli , kaliteli , isim yapmıs yerlileri katamazsan iş yapamazsın. Petkoviçin de takıma katkısını goremedik. Bir verkaç yapamıyoruz veya akıcı ataklar geliştiremiyoruz. Ayrıca 3 lu defams anlayışı ile deplasmana gelen takımlar yarı sahayı geçmeden 3 puanı alabilecek şansa sahip. Gerçekten durumumuz kotu. İzlemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Sevdamız koşulsuz yapacak birşey yok.

55_samsun_55

maçı izleyemedim yorumları okurken içim karardı bu takım bu kadar kötüyse ankaragücü ibb 5 lik 6 lık yapmalıydı bilmiyorum hocada görmüştür durumu bi kaç takviye yapılırsa belki bişiler olur.neticede sıfırdan yeni bi sistem yeni hoca yeni futbolcular işimiz kolay olmayacak ama öldük bittik demek için erken

kuzey55

hadi sağ beke lazar geldi sola acil yenal harici sağlam bi adam alınmalı...orta sahaya selim ve murata yardımcı iyi çok yönlü adam eksiltebilecek top tutacak adam lazım ve forvete mümkünse zenci olmasın (ekigho ve zenke hiçbişey yapmıo zenci forvet istemiyorum)hızlı bir FUTBOLCU alınmalı...o zaman elle tutulur takım oluruz...tabi dilaver,hakan oynadığı takdirde...

maç için söylenecek bişey yok oldukça vasattık...biz nasıl iyi oluruz diye düşünmekten vazgeçtim diğer takımlara bakıyorum artık inşallah bizden kötü 3 takım vardır :(

Ayberk

Diğer takımların da elbet eksik yanları var lig farklı bir ortam falan... Amaa; biz de çok eksiğiz. Sistemi düzeltsek yine zar zor bir şeyler çıkar bu takımdan. En basiti orta sahada Selim-Murat adeta 2'li orta saha gibi. Dilaver'i bir kanada koyup, diğer kanada transfer yapsak forvet arkasına da Dominguez'i koysak az buçuk takım oluruz işte. Geride de Lazar-Kemal-Bahia-Başaran veya Lazar-Ersin-Kemal-Bahia gibi bir 4'lü olsa yine çok kötü olmaz. İleride de olacaksa şayet yeni transfer(ki bu dakikadan sonra ne kadar faydası olursa) veya yine el mahkum Zenke ile en azından çok gol yemeden, arada da duran toptan falan sıkıştırabilirsek atarak devre arasını çıkarırız iyi kötü ;)

davidsavage

ahmet şahin
     kemal valdamiro bahia  
murat hakan dominguez yenal
    ekigho zenke dilaver

Madem hoca bu sistemde ısrar ediyor;şuna yakın bi takım çıkarsa ortaya,en azından biraz daha ofansif yönü olur. Giresun maçındaki oyunculara bakıyoruz 5 tane savunma yönlü oyuncu var,kemalde sağ açık oynuyor hiç bi verimi olmuyor o zamanda.

mimar55

kanattaki futbolcular daha cok çalıştırılmalı ve oyun kurucu adam lazım oyunu kuracak kimse yok kimse bu kadro cok kötü demesin cok iyi değil ama süperligden düşmez o kadar karamsar değilim bence ciddiye alınmamış bir mac hırs yoktu sanki sezon sonunu gelmiş orta sıralarda yerini almış bir takımın macı gibiydi koşan çalışan futbolcu yoktu bu futbolcular bu oyunlarla bank asyada bile oynayamaz.....

supernatural_55

Sistemin oturması bu oyuncularla çok çok zor,4lü orta saha var ama hiçbiri sanki orta sahada oynamıyorlar gibi,en güçlü olacağımız yer en zayıf bölge ki ileri top taşıyamıyoruz doğru dürüst.orta saha transferi kesinlikle şart,ekigho pert,valdomironun pert kaydı yok direk trafik dışı,valdomiroyu iyi basmış bize menajer..Hiç değilse 4 3 3 sistemi olsa da defanstan kazansak yoksa defans da acayip açık veriyor..

mimar55

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 29 August 2011, 00:14:14
Sistemin oturması bu oyuncularla çok çok zor,4lü orta saha var ama hiçbiri sanki orta sahada oynamıyorlar gibi,en güçlü olacağımız yer en zayıf bölge ki ileri top taşıyamıyoruz doğru dürüst.orta saha transferi kesinlikle şart,ekigho pert,valdomironun pert kaydı yok direk trafik dışı,valdomiroyu iyi basmış bize menajer..Hiç değilse 4 3 3 sistemi olsa da defanstan kazansak yoksa defans da acayip açık veriyor..

yüzde yüz katılıyorum ortasaha şart

pitbul055

Gidip canlı canlı seyredelim dedik maça 10 dakkika geç geldik kapılar kapanmış maratonda.2 tane salak güvenlik koymuşlar neymiş efendim biletlerin üzerindre tarih 28 yazacakmık.basılan biletlerde tarih 06.15 dakika bekletti öküzler.oynanan futboluda gördükten sonra salak güvenlikcisinden takımına hiçbirşey degişmemiz ne yazıkki.

mehmet yılmaz

Ben işin taktik kısmından çok anlamam ama sadece şunu söyleyebilirim. Hoca, 3-4-3 oynatmaya çalışıyor; hatta bugün 3-5-2 ya da 3-4-2-1 gibi de oynadık. Bu taktikleri 4-4-2  ya da 4-5-1 ile kıyasladığımıda gerideki 3'lüden 1'nin her zaman fazladan geride kaldığını görüyorum. Yani orada sabit ikili varken 3. bir adama gerek yok. Böyle olunc hücum yapamıyoruz. Halbuki 4-4-2'de kanat beklerinden en az biri hatta bazen ikisi birden hücuma çıkabiliyor ve bu da ileride adam fazlalığı sağlıyordu.

Takımın halen "takım" olamadığını düşünüyorum. Düzelir mi? Birkaç takviyeyle birlikte düzelir lakin halihazırdaki durumumuz çok da iyi görünmüyor. Diğer rakipler ne alemde açıkçası çok da bilmiyorum, belki onlar da kıvamında değiller ama bzi için zaman çok daha değerli artık.

Bu akşam Giresun'u yenmeliydik, 0-0'ın üstüne "şöyle oldu, böyle oldu" demenin bir anlamı yok benim için.

babasamsunlu

ligler başlasın inşallah burda bu akdar olumsuz yazan arkadaşları tekrar tekrar alıntı yaparak önlerine getirecem.
tamam takım  kötü ama bir hazırlık maçı olduğunu herkes unutuyor.
bir sıkıntı var ortada ama sanki hiç çözülemeyecek kadar kötüymüş gibi vah biz yandık ettik diyemiyorum ben.
iki tane kilit transferle iyi olur bu takım..

hepimizin unuttuklarını bi hatırlatayım..5 yıldır bu ligden uzak kaldık..
yönetimsel anlamda süper lig kültürünün  en az 5 yıl gerisindeyiz.
bu öyle hemen kapanacak bir şey değil.
bu sene düşmemeye oynayacağımız aşikar ama öyle yorumlar okuyorum ki elen 5 atar giden 5 atar diyeceksiniz neredeyse.

daha düne kadar köy takımlarıyla oynadığımız maçlarda 5 felan yiyen kadrolara sahiptik.
ne ilhan ummaklar ne yücel ömürler gördük..
daha durun 3 tane hazırlık maçı seyrettik.
hemen yaktınız yıktınız..

tamam polyannacılık oynamayalım ama durum sizin anlattığınız vaya düşündüğünüz kadar vahim değil bence.

ben bu takımın düzeleceğine ve iki tane ilaç transferle iyi bir takım olabileceğine inanıyorum.
İnşallah Rabbim utandırmaz Samsunsporumuzu ele güne karşı.

mimar55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 August 2011, 00:20:19
ligler başlasın inşallah burda bu akdar olumsuz yazan arkadaşları tekrar tekrar alıntı yaparak önlerine getirecem.
tamam takım  kötü ama bir hazırlık maçı olduğunu herkes unutuyor.
bir sıkıntı var ortada ama sanki hiç çözülemeyecek kadar kötüymüş gibi vah biz yandık ettik diyemiyorum ben.
iki tane kilit transferle iyi olur bu takım..

hepimizin unuttuklarını bi hatırlatayım..5 yıldır bu ligden uzak kaldık..
yönetimsel anlamda süper lig kültürünün  en az 5 yıl gerisindeyiz.
bu öyle hemen kapanacak bir şey değil.
bu sene düşmemeye oynayacağımız aşikar ama öyle yorumlar okuyorum ki elen 5 atar giden 5 atar diyeceksiniz neredeyse.

daha düne kadar köy takımlarıyla oynadığımız maçlarda 5 felan yiyen kadrolara sahiptik.
ne ilhan ummaklar ne yücel ömürler gördük..
daha durun 3 tane hazırlık maçı seyrettik.
hemen yaktınız yıktınız..

tamam polyannacılık oynamayalım ama durum sizin anlattığınız vaya düşündüğünüz kadar vahim değil bence.

ben bu takımın düzeleceğine ve iki tane ilaç transferle iyi bir takım olabileceğine inanıyorum.
İnşallah Rabbim utandırmaz Samsunsporumuzu ele güne karşı.

amin ne diyelim benimde ümidim var geçen sene kesin çıkarız diyen kaç kisiydik zaten

ali ihsan

Hazırlık maçındaki amaç takımdaki arızaları tespit etmektir.Başımızda aklı başında bir hoca var.Oynanan futbol ortada ve önlem alacaktır muhakkak.
Düştüğünde affetmeyecek ve fiziği kuvvetli bir santrafor bu takımın çehresini değiştirir.Ekigho onun yanında boş alanda iş yapar.Zenke bence kulübeye alışsın.
Ayrıca rakibi ısıran bir ön libero şart.Murat o yükü kaldıramaz,Hakan ise fiziki olarak yetersiz kalır.Bence Mustafa Sarp şu an piyasadaki isimler içerisinde en iyisi,Adnan Sezgin getirir herhalde.

Ayrıca 3 lü defans bizi zorlayacak.Lazar ve Bahia iki bek,ortada ise Kemal ile Valdomiro ikilisi ile dörtlü savunmayı da denesek hiç fena olmaz.

Ön libero ve santrafor gelirse ve takım "takım " olabilirse bu sezon sıkıntı yaşamayız.

LisandroLopez

İyi hoş da ben Bahia yı hiç bindirip orta yaparken görmedim bu adam stoper olarak alındı sol bek oynayabilecek mi?