İSA TURAN İSTIFA ETTİ

Başlatan atakumlu83, 12 August 2011, 11:48:24

« önceki - sonraki »

samuray

bu ne ya gerçi isa turan gitsin gitmesinede diğer olaylar suat çakırda ayrılacak falan dedikodular hiç hoş değil yönetim içindeki çatlaklar olmamalı hayırlısı iyi olur inşallah

ibrakadabra55

Daha sağlıklı bir kişi geliceğine eminim :) Habere sevindim Samsunsporumuz için çok iyi bir haber.

orhan

eğer haber doğruysa isabetli bir karar olmuş.Benim anlayamadığım 300 binliralık tazminat.İnsan onu oraya yazdırırken utanır.Sen bu kulübten aldıklarını ödedindemi tazminat istiyorsun onurun varsa istifa edersin.

celebi

nedense İsa Turana hiç ısınamamıştım. hayırlısı olsun

turgayergeni

sersa

Mesele anlaşıldı istifa etmemiş yönetim göndermiş o da ayak oyunları yapıyor :x((

hacettepeli

güle güle gitsin bir daha gelmesi mümkünse.

Desiqner

Aynen bende nedendir bilmiyorum ama bu adama hiç ısınamamıştım.İyi oldu gittiği.Ne zamandır şuraya şu kadar şuraya şu kadar transfer yapılacak deyip duruyordu.Taraftarı havalanına dökecek transferler yapacaktı.Yaptıda bizmi duyamadık bilmiyorum :) Samsunsporumuz için hayırlı olsun...

sersa

Sportif Direktör İsa Turan yönetim kurulu kararıyla Çinik Tesisleri'ne görevlendirildi. Dün tesislere girmek isteyen Turan, güvenlik engeliyle karşılaştı

YÖNETİM KARAR ALDI
Yönetimle ters düşerek görevden alınması beklenen Sportif Direktör İsa Turan olayında şok gelişmeler yaşanıyor. Dün yönetim Kazım Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda Sportif Direktör İsa Turan'ın durumu görüşüldü. Yapılan görüşmenin ardından İsa Turan'ın Çinik Tesisleri'nde görevlendirilmesi kararı alındı ve bu da karar defterine işlendi.

KAPIDA ŞOK ENGEL
Bu arada, dün sabah Nuri Asan Tesisleri'ne işinin başına giden Sportif Direktör İsa Turan şok bir olayla karşılaştı. Kapıdaki güvenlik İsa Turan'ı yönetimin kararı olduğunu ve içeriye alamayacağını söyledi. Duruma çok şaşıran İsa Turan bunu şahitlerle tutanak haline getirtti ve yöneticilerle görüştükten sonra içeriye girdi.

300 BİN LİRA
Öte yandan Sportif Direktör İsa Turan ile iplerin kesinlikle koptuğu, artık geri dönüşün mümkün olmayacağı öğrenildi. Ancak, en büyük engelin İsa Turan'ın sözleşmesinde yazan 300 bin liralık tazminat gösteriliyor. Yönetimin bu tazminratı vermemek için İsa Turan'ı Çinik Tesisleri'ne gönderdiği de gelen haberler arasındı.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29046

Tribün_ali

Gitsin yeri doldurulmaz değil

SametYılmaz55

sıktı artık bir gidip bir geliyor >:( >:( >:(

samuray

zamanında elemizde tutamadığımız süleyman hurma gibi bi menejer gerekirmi diyorum ? :(