İSA TURAN İSTIFA ETTİ

Başlatan atakumlu83, 12 August 2011, 11:48:24

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

İsa Turan'a nedense hiç ısınamamıştım. Nedense bu habere sevindim. Umarım haklı sevinçtir. Aklımda ne yazık ki hiziple yanya olarak ismi kalmış.

Hayırlı olsun.

Stoper

Geçen senede sıkıntı yaşayıp ayrılmıştı. Bu senede aynı durum söz konusu. İsa daha kovalama Samsunspor'u olmuyor ışte! Atakentte hali sahan var, inat etme gel başında dur.Güle güle.

Lusage

Levent ÖCAL

Samsunspor Kulübü Muhasebe Sorumlusu Şenay Öztürk de bugün itibari ile istifa etmiştir. Bilginize...

özkan

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 12 August 2011, 15:13:53
Samsunspor Kulübü Muhasebe Sorumlusu Şenay Öztürk de bugün itibari ile istifa etmiştir. Bilginize...
:kafa: :kafa: :kafa:

Gorkem

gitmesine sevindim güle güle.

GökhanÇağlar

haydaaa..neyse hayırlısı olsun..

cany

erhan55

Gelmesine hiç sevinmemiştim gideceğini bildigi için tazminat maddesi koydurmustur. Onun yerine Tanju bile gelse daha iyiydi hiç olmazsa milli takım için altyapı portföyü var. İsme takılmayın tanjuyu sevdiğim istediğim için değil sadece bana göre bu göre bu gorev ısa Turan'a fazla.anlaşıldığı gün de söylemiştim.kaldıramıyor.teknik direktörün üzerinde bir pozisyona en az onun kadar bilgili ve ağır biri getirilmeli sürekli küsen giden değil

kamuri

geçen sene de hüseyin kalparla sorun yaşamıştı bu sene de petkoviçle belki de gitmesi daha hayırlı olur geçen sene öyle olmuştu çünkü

samet_55

oktay delibaltayı sen bu külpten gönderdin.dimi bir zamanlar..

##kdc##

Takm için hayrls olsun in,

samsunluhakan

nedense hiç üzülmedim aksine çok sevindim şimdi oldu be başkan

Uğur Yıldız

inşallah ercan yine geri gelir isanın yerine.

twitter

sedat karabük gelecekti ne güzel