Somali'ye yardım.

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 12 August 2011, 02:58:31

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

12 August 2011, 02:58:31 Son düzenlenme: 13 August 2011, 12:58:28 6 Ertuðrul Saðlam

Şu mübarek ayda.
İnsanlığın ölmediğini gösterelim.
Lütfen Somaliye yardım edelim..

KIZILAY

2868'e boş mesaj atarak KIZILAY aracılığıyla Somali'ye 5 TL yardım yapabilirsiniz...

İHH(İnsani Yardım Vakfı)

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan "SOMALI" yazıp 3072'ye SMS göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. (www.ihh.org.tr)

Kimse Yok Mu Derneği

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan "ACLIK" yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.(www.kimseyokmu.org.tr)

( Kontorluler mesaj gönderebilir,)

Deniz Feneri Derneği

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA'nın tüm faturalı ve kontörlü hatlarından 5560'a boş SMS göndererek 5 TL bağışlayabilirsiniz.

www.denizfeneri.org.tr

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

1 Ağustos'tan itibaren başlayacak olan uygulama ile bütün operatörlerden"AFRIKA" yazıp 5601'e gönderilecek olan SMS'ler 5 TL karşılığında olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacak

King1965

dun 10 tl sms attım bende.. herkes sms atsa bıle ne kadar buyuk mevla olur..

maraton

beyler bu işe mutlaka katkı verin.. bende hem sms kampanyalarına hemde diyaneyin sms fitre kampanyasına katıldım bi de her bulduğum telefondan sormadan sms yolluyom.. sizde bu insanlık dramına kayıtsız kalmayın.. bu mübarek ayda yüce rabbim açlığı size hatırlatırken orucun nedenini bir kez daha hatırlayın ve bu insanları düşünün.. hadi sms yağdırın samsunspor.biz..  :ok

Serkan

en pratik yolu sanırım sms olayı; yolladık üstümüze düşen kadarını

cembaba

Sms atabilirsiniz arkadaşlar. Bende yolluyorum şimdi.

Burak

bende sms'mi attım inşallah paralar yerlerine ulaşır faydamız olur

sosaka

http://www.diyanetvakfi.org.tr/ 
Diyanet vakfının sitesinden online bağış da yapılabiliyor.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: kaan - 12 August 2011, 15:20:18
Fitre zekatı buraya yollayınca kabul oluyor mu? Sms atıyorum bende şimdi.

kaan sen niyetinde şu kadarı fitrem şu kadarı zekatım diye niyetlen gönder kardeşim. Allah kabul etsin..

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar ben sitemiz adına birşeyler yapalım istedim gönderdiğiniz sms lerin hayrını Allah kabul etsin ama biz site adına bir miktar toplayıp gönderirsek güzel olur diye düşünmüştüm.

celebi

biz a,lecek şahsen zekatımzıı göndereceğiz.

Tribün_ali

Ben msj attım ve sadece faturalı hatlar için diyor neden acaba ?

Tribün_ali

Tamamdır kızılaya yolladım o kabul etti:)

Elazığsporlu

Alıntı yapılan: kaan - 12 August 2011, 15:20:18
Fitre zekatı buraya yollayınca kabul oluyor mu? Sms atıyorum bende şimdi.

Fitreyi bilmiyorum ama zekat muhtaç sahibi kişinin bizzat şahsına verilmesi gerekiyor.Yani gönderilen parayla Afrika'da su kuyusu filan açılacaksa zekat borcunuzu ifa etmiş olmazsınız..Allah Somalili kardeşlerimizin şahsında dünyanın dört bir yanında acı çeken,sefalet içinde ve savaş altında olan mü'min kardeşlerimize sabır ve metanet verip imanlarını korusun.Kendilerine hayırlı bir kapı açsın Yüce Rabbim.SMS göndermeyi ihmal etmeyelim.Allah hayır ve hasenatlarımızı kabul etsin.

hacettepeli

adamlar açlıktan ölüyor. bir de bir sürü çocuk yapıyorlar. Allah herkese ilk önce akıl fikir ilim versin.

minci

Somaliye açılan yardım, oraya gösterilen olağanüstü ilgi iyi güzel de doğuda neredeyse hergün şehit olan bunca vatan evladı (daha dün biri yüzbaşı olmak üzere 3 evladımız şehit oldu.), memlekette bulunan bunca genç işsiz dahamı az önemli Somali halkından? Günlerdir bakıyorum medyada Somaliden başka birşey yok. Ülkemizde bunca insan çöplerden edindikleriyle yaşama tutunmaya çalışırken biraz da kendi ülkemize kendi çocuklarımıza ilgi göstersek nasıl olur acaba?