Ankaragücü maçı ve Kemal Protestosu

Başlatan özkan, 05 August 2011, 16:41:19

« önceki - sonraki »

özkan

05 August 2011, 16:41:19 Son düzenlenme: 05 August 2011, 16:53:42 özkan
En başından beridir,yönetimin kemal konusundaki anlaşılmaz soğuk tavrı.Ve gelinen noktada trabzona satılmak üzere olan bir genç yıldız,göz göre göre bazılarının acizliği yüzünden kayan bir yıldız daha..

Kemal o kadar efendi,o kadar saygılı bir insan ki,her denilene evet dedi,evetlerine yönetimden cevap bulamadı,cevap bulamadığı gibi karşısında samsunsporda kalmak istediğini söylemesine rağmen defalarca,muhattap bulamadı.

İşin özü kemale yapılan bu ayıplar hangimize yapılsa onurumuz gururumuz zedeler,bulunduğumuz ortamda mutsuz oluruz haliyle.Hal böyleyken kafası rahat olmayan bir kemal ve dolaşan dedikodular..

Sezon başında beşiktaş'ın 4 Milyon Euro'suna hayır diyen yönetim şimdilerde kemal'i kaale bile almamakla rengini belli etmek üzeredir..Haliyle bu durumlardan gerek kemali isteyen klüpler,gerek menajerlerde haberdar.4 milyon euro'larda dolaşan kemal ismi şimdilerde milyon euro etmeyecek bedelle klüpten gitmek üzere..

Kemal'in canını dişine takarak oynadığı,süper lig'e çıkmamıza,özlemimizi gidermemizdeki o büyük emeğinin karşılıksız kalmaması,ve belkide yakınlardada bu kadar umut vaadeden genç bir oyuncuya sahip olamayacağımızı göze alarakdan yüreği samsunspor sevgisiyle dolu siz site ahalisini,yakınlarınızı,tanıdıklarınızı YARIN AKŞAM Kİ A.GÜCÜ MAÇINDA YÖNETİMİ UYARMAYA davet ediyorum..

sersa

erhan55

05 August 2011, 17:57:44 #2 Son düzenlenme: 05 August 2011, 18:03:32 erhan55
Ben de Kemal'in gitmesini istemiyorum hatta yönetime kızıyorum ama kimse olayları net bilmeden kimseyi suçlamasın bence. Kemal'i tanıyorum diyenler bile kapalı kapılar arkasında neler konuşuldu bilemez. Kemal'in şartları denip duruyor nedir bunlar biln var mı? Belki adam yüksekten atıp tutuyor? Belki de yönetim her istenileni yapmayız takımda sözü geçen biziz futbolcuya biz değil onlar bize boyun eğmeli mesajı veriyor. Bu açıdan da bakmak lazım. Kemal'in olayları tanıdıklarına kendi lehine anlatmadığı ne malum? Tekrar söylüyorum yönetimin savunucusu değilim. Hatta yazılarıma genel olarak bakarsanız zaman zaman en ağır dille eleştiren de ben oldum. Kemal'in imza atması gecikince ilk tepkiyi gösterenlerdendim ve o "zaman anlaştı dedik inanmayın siz" diye tepki gösterenlerle sorun olduğuna dair iddialarımı sürdürmüştüm. Ancak kimse gerçekleri bilmeden kimseyi suçlamasın ne Kemal'i ne yönetimi. En iyi yapılacak şey İlk maçımızda, o da büyük ihtimalle haftasonu, HEM YÖNETİME HEM DE KEMALE gerekli mesajı vermektir bence. Tek taraflı kemalin arkasında olmak Kemal'i samsunsporda bırakmaz masaya daha güçlü oturmasına ve karakteri ne kadar sağlam da olsa şımarsına neden olur. Tek başına yönetimin arkasında olmak kemali küstürür.

SSKLA

Alıntı yapılan: erhan55 - 05 August 2011, 17:57:44
Ben de Kemal'in gitmesini istemiyorum hatta yönetime kızıyorum ama kimse olayları net bilmeden kimseyi suçlamasın bence. Kemal'i tanıyorum diyenler bile kapalı kapılar arkasında neler konuşuldu bilemez. Kemal'in şartları denip duruyor nedir bunlar biln var mı? Belki adam yüksekten atıp tutuyor? Belki de yönetim her istenileni yapmayız takımda sözü geçen biziz futbolcuya biz değil onlar bize boyun eğmeli mesajı veriyor. Bu açıdan da bakmak lazım. Kemal'in olayları tanıdıklarına kendi lehine anlatmadığı ne malum? Tekrar söylüyorum yönetimin savunucusu değilim. Hatta yazılarıma genel olarak bakarsanız zaman zaman en ağır dille eleştiren de ben oldum. Kemal'in imza atması gecikince ilk tepkiyi gösterenlerdendim ve o "zaman anlaştı dedik inanmayın siz" diye tepki gösterenlerle sorun olduğuna dair iddialarımı sürdürmüştüm. Ancak kimse gerçekleri bilmeden kimseyi suçlamasın ne Kemal'i ne yönetimi. En iyi yapılacak şey İlk maçımızda, o da büyük ihtimalle haftasonu, HEM YÖNETİME HEM DE KEMALE gerekli mesajı vermektir bence. Tek taraflı kemalin arkasında olmak Kemal'i samsunsporda bırakmaz masaya daha güçlü oturmasına ve karakteri ne kadar sağlam da olsa şımarsına neden olur. Tek başına yönetimin arkasında olmak kemali küstürür.

Abi ben onu bunu bilmemde Trabzona satcağıma adam 20 milyon € istese bile veririm  :x((

erhan55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 05 August 2011, 18:31:04
Abi ben onu bunu bilmemde Trabzona satcağıma adam 20 milyon € istese bile veririm  :x((

trabzona ben de günahımı bile vermem dostum
bu arada adı geçmişken atletico bilbao ile eşleşmişler buna da elenir bu mallar :D

samuray

hiç kimse net bilgi sahibi değil anlaşılan sorun kemalmi çıkarıyor yönetimmi bide bu konuda hocanın tavrı önemli olan yani olay bermuda şeytan üçgeni gibi pürüzü kemalmi çıkarıyor yönetimmi yoksa hocamı gitmesini istiyor çöz çözebilirsen  :( :(

fanatik samsunsporlu

idmanlarda kemal eskisi gibi değil gözüküyor.inşaallah lige kadar düzelir

özkan

06 August 2011, 08:27:08 #7 Son düzenlenme: 06 August 2011, 10:29:23 özkan
@ erhan 55

O zaman ellerimizin arasından kemalin travazana kayıp gidişini izleyelim seninle birlikte.Hiç kimse bişeybilmiyor değil,sen bişey bilmediğin bariz.

Son olarak şunu söyleyeyim başta sana olmak üzere pazarlık masasında akla gelmeyecek sözler bile edildi bu adama.Şu gün paranı vercez dediler verilmedi,kemal samsunsporda kalmak istiyorum dedi adamın telefonlarına çıkan olmadı.Daha bir topcu ne yapsın samsunsporda kalmak için,bir yönetim ne yapsın bi insanı takımdan uzaklaştırmak için ?

doðan

Arkadaslar bu konuda sesinizi bu aksam cikartin , kemal yonunden musterih olun cevaplarinizi ben birebir
Kemal ' den alip vericem soz

özkan

300 kişi bakıp es geçmiş,önemsiz bir konu doğan abi arkadaşlar için herhalde.

fanatik samsunsporlu

yönetim habire stoper alıyor inşallah kemal i göndermezler.kemale destek olalım bu akşam

Ahmeti

Kemal gibi oyunculara hak ettiğini vereceksin,böyle adamlar aldığı parayı oynadığı maçlardan fazlasıyla çıkartır kazanan yine biz oluruz.

4 milyon euro'ya beşiktaş'a vermeyip ucuza trabzon'a verirlerse kulaklarını tıkasınlar öyle gelsinler maça yoksa bu taraftar çok çınlatır kulaklarını.

Ertuğrul Sağlam

Beni üzen şey Kemal'in ne 8jk nede trabzona verilmesi, beni asıl üzen hakkının verilmemesi...

erhan55

06 August 2011, 15:30:21 #13 Son düzenlenme: 06 August 2011, 15:33:43 erhan55
Alıntı yapılan: özkan - 06 August 2011, 08:27:08
@ erhan 55

O zaman ellerimizin arasından kemalin travazana kayıp gidişini izleyelim seninle birlikte.Hiç kimse bişeybilmiyor değil,sen bişey bilmediğin bariz.

Son olarak şunu söyleyeyim başta sana olmak üzere pazarlık masasında akla gelmeyecek sözler bile edildi bu adama.Şu gün paranı vercez dediler verilmedi,kemal samsunsporda kalmak istiyorum dedi adamın telefonlarına çıkan olmadı.Daha bir topcu ne yapsın samsunsporda kalmak için,bir yönetim ne yapsın bi insanı takımdan uzaklaştırmak için ?

tamam dostum sen o an anlaşma odasındaydın herşeyi biliyorsun biz birşey bilmiyoruz. sen doğrusun.
yazıma okursan tekrar tekrar bir defada anlamadın sanırım. ben kemalin gitmesini istemeyen ve bu konuda sorun olduğunu dile getiren ilk kişilerdenim ve yönetime tepki gösterirken savunanlara karşı lafımı esirgemeyen şimdi de kızdığımı dile getiren biriyim. TEKRAR SÖYLÜYORUM KİMSE BİR ŞEY BİLMİYOR O AN NE SEN NE BEN ORADAYDIK. KEMAL'İN TELEFONUNA ÇIKILMAMIŞ YA BAŞKAN BİZZAT HOLLANDAYA KADAR GİTTİ HAVAALINDA BERABER FOTOĞRAFLARI VAR KAÇ AYDIR KAMPLARDA BERABERLER NE TELEFON AÇIYOR BU ADAM. KİMİ ARIYOR. NE MASALLAR BUNLAR. KEMAL O ZAMAN SORAMADI MI DA TELEFON AÇIYOR. GİDİN YA BEN İNANMIYORUM ARKADAŞ BU MASALLARA. SADECE KEMAL'İ DİNLEYEREK TEPKİ GÖSTERMEK YANLIŞ İKİ TARAFA DA MESAJ VERİLSİN DİYORUM. YOKSA KEMAL'İ ŞIMARTIRSAN ZATEN ANLAŞMA ZEMİNİ OLMAZ ADAM DAHA DA İSTER SONRA DA SIRTINI ÇEVİRİR BEN İSTANBULA GİDİYORUM TRABZONA GİDİYORUM DER. SEN İKİSİNE DE TEPKİNİ GÖSTER HERKES CEVABINI ALSIN DEDİM. YAZIM OLDUKÇA AÇIKLAYICI VE ILIMLIYKEN TEPKİNİ CEVABINI VE ÇOK BİLMİŞLİĞİNİ SANA BIRAKIYORUM. BU KONUDA SENİNLE DAHA FAZLA KONUŞMAYALIM. AYRI FİKİRDE DEĞİLİZ AMA SEN KARŞINA ALMAYA ÇALIŞIYORSUN.

beşnumara

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 August 2011, 15:29:34
Beni üzen şey Kemal'in ne 8jk nede trabzona verilmesi, beni asıl üzen hakkının verilmemesi...
Abi sorun hakkının verilmemesi değil.Hakkı kişiye göre değişir ama yönetim bu 5 günlük dönemde telefonlarına çıkmadı sorunu aşmak için.15 gündür oyalanıyor hesabına para yatmadığı için.Bana göre yönetim satma aşamasında onun için parayı hesabına yatırmak istemiyor söz verildiği halde.O zaman en azından telefonlarına çık adamlar muhatap olacak kimse bulamıyor.Durum bu şekilde.