Ankaragücü maçı ve Kemal Protestosu

Başlatan özkan, 05 August 2011, 16:41:19

« önceki - sonraki »

erhan55

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 August 2011, 15:35:35
Abi sorun hakkının verilmemesi değil.Hakkı kişiye göre değişir ama yönetim bu 5 günlük dönemde telefonlarına çıkmadı sorunu aşmak için.15 gündür oyalanıyor hesabına para yatmadığı için.Bana göre yönetim satma aşamasında onun için parayı hesabına yatırmak istemiyor söz verildiği halde.O zaman en azından telefonlarına çık adamlar muhatap olacak kimse bulamıyor.Durum bu şekilde.
Abi böyle bilgi ver canımı ye ya. Her ne kadar yönetimi de dinleyelim diye ısrarla iki tarafa da tepki göstermemizi savunsamda yönetimin gerçekten tutarsız davranışları var. ben daha önce de dedim bu yönetime güvenim pek yok. açıklama yapmazlar haber vermezler, daha birçok saçmalıkları var. ama yine de tek taraflı kemal'in arkasında durmak yanlış olur bgn için.

beşnumara

Kardeşim bazı olanları net şekilde açıklayamıyoruz her iki taraf da bu süreçte zarar görebilir diye.Bizim niyetimiz sadece kemal'in takımda tututlması değil.Satılmayacak futbolcu yoktur ama bu hareketlerle oyuncu gözden çıkarılır ve en az piyasası yarı yarıya düşüyor.Bugün 2 milyon avro verilirse bile iyi para ama bu 1 ay öncesinde öyle değildi.Söylemek istediğim kemal'in piyasasını kendimiz düşürüyoruz.

twitter

senede 800 bin versen adama 1 galibiyete çıkartıyor parasını
kemal.. defans-genç-hırslı-karakterli en önemlisi yetenekli

Uğur Yıldız

Yıllar sonra genç,yetenekli ve karakterli adam bulmuşuz onu da elimizden kaçırmaya uğraşıyoz bu maç kesinlikle protesto olmalı.

Ahmeti

Protesto edelim etmesinede kaş yaparken göz çıkarmayalım

Sadece taraftar olarak Kemal konusunda ne kadar hassas olduğumuzu anlasınlar ve taraftara ona göre açıklama yapsınlar.

Ayberk

Peki ne yapacağız fikri olan var mı?

sersa

Yönetim uyuma Kemal'e sahip çık!!! diye bağırmak en iyisi olur bence  >:(

Ahmeti

Alıntı yapılan: sersa - 06 August 2011, 17:03:17
Yönetim uyuma Kemal'e sahip çık!!! diye bağırmak en iyisi olur bence  >:(

Evet bence bu en mantıklısı

atakan

5 sene sonra yeniden ligdeyiz.anlaşılan pek değişen bişe yok kulüpte.palavralar gırla.

ChucKeR

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 06 August 2011, 16:58:18
Protesto edelim etmesinede kaş yaparken göz çıkarmayalım

Sadece taraftar olarak Kemal konusunda ne kadar hassas olduğumuzu anlasınlar ve taraftara ona göre açıklama yapsınlar.

açılış maçında yönetime sallamak bana da ağır geliyo. bi pankart ayarlansaydı inceden daha iyi olabilirdi.

Ayberk

Yönetime sallamaya lüzum yok. Kemal'in kalmasını istediğimizi belli edecek bir şeyler olsa da yeter. Taraftarın istediğini dile getirmesi bu. Sitem falan değil. Sonuçta kamuoyuna açıklanmış bir şey yok ortada ;)

mimar55

ne yapıldı merak ettiğimden soruyorum

LisandroLopez

fanatik samsunsporlu

ikinci yarı kemali sağbekte beceriksizliğini görenler ses çıkarmadı herhalde.kemali harcamayalım

fat55

benim düşüncem kemal gidici.birkaç futbolcuyla takas edilecek artı para alınacaktır.