HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 August 2011, 11:38:22
Maça illa ki gideceğiz. Benim anlatmak istediğim bu değil ki. Sabah 8'de de olsa, gece 3'te de olsa gideriz, orası ayrı. Benim kızdığım şey bu takımı yönetenlerin düşüncesizliği ve insanlara çok geç duyurmuş olmaları

Saat olayı tabiki saçma ama kulüpten yapılan açıklamada 'ankaragücü takımının maçtan sonra hemen ankaraya döncek olması sesbiyle'diye saat 20'de yazılmış bunuda dikkate almak lazım ;)

Ayberk

Neyse bişe demedim zzzzz

Hemen dönmesi gerekiyorsa 18:00'de yaparsın maçı, Kahire'de yaşamıyoruz aman aman sıcaklık olmayacak falan filan... Neyse karar verilmiş, bir bildikleri var illa ki

sersa

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 August 2011, 11:46:53
Neyse bişe demedim zzzzz

Hemen dönmesi gerekiyorsa 18:00'de yaparsın maçı, Kahire'de yaşamıyoruz aman aman sıcaklık olmayacak falan filan... Neyse karar verilmiş, bir bildikleri var illa ki

aynen bi bildikleri var demekki olan oldu artık :)

cembaba

edmontdante

Bence de gerektiği gibi  duyurulmadı ve maç saati saçma.Öyle yada böyle zaten gideriz ama  daha farklı düzenlenebilirdi 

fındık

en çok tribün gruplarını merak edıyorum bir arada nasıl bağıracaklar acaba  :D yoksa ayrı taşlara çıkarak tribün mü oluştururlar artık akşam bakıcaz :D

red_white

Alıntı yapılan: seko - 06 August 2011, 12:30:15
en çok tribün gruplarını merak edıyorum bir arada nasıl bağıracaklar acaba  :D yoksa ayrı taşlara çıkarak tribün mü oluştururlar artık akşam bakıcaz :D

en çok merak ettiğim konu.İnşallah bir sorun çıkmaz...

King1965

fındık

King1965

mimar55

macı aks da verecek mi malum benkktcdeyim bu maca gelme gibi bir şansım yok =( :kanka:

Stoper

Umarım Şirinler grubu maratonda olur.. Olurda diğer gruplar maça gelirse tribün nasıl yapılırmış daha yakından öğrenirler.

özkan

Lusage

Ankaragücü'nün dönüş uçağı 22:30 da olduğundan dolayı maç bu saatte imiş. Neye yetişeceklerse artık. :kafa:

cembaba

O ne ya öylesine maçmış gibi. Oynayalım gidelim. Zaten 22.00' de maç bitiyor. 10 dk. da hazırlanıp hemen havaalanına mı gidecekler. Vay arkadaş