HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

isyan

Alıntı yapılan: erhan55 - 05 August 2011, 21:10:14
ben bir maç yüzünden değerlendirmiyorum yazılarıma bakarsan genel olarak benim kanaatimce tespit ettiğim yanlış hareketlerini ve gelecekteki sorunların sinyallerini işaret ettiğimi görürsün.saygılar
Genel olarak yazdiginiz ortada ama ben bu güne kadar sahsen yeni yönetim'in abartilacak bir yanlisini görmedim, bir Kemal konusu var. Yeni yönetimi herkes begenecek degil ama bir Tutu ile karistirmak biraz abartili kacti gibi   :-\

erhan55

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 05 August 2011, 21:20:47
Genel olarak yazdiginiz ortada ama ben bu güne kadar sahsen yeni yönetim'in abartilacak bir yanlisini görmedim, bir Kemal konusu var. Yeni yönetimi herkes begenecek degil ama bir Tutu ile karistirmak biraz abartili kacti gibi   :-\

bence fenerbahçe ile ilgili açıklama yapması bir hata, vize alamamaları bir hata, transfer konusunda geç kalındı ama allahtan ligler ertelendi, transferleri daha görmedik ama beklenenin altında olduğunu düşünen çok. trabzon ve istanbul takımlarına 4 büyük diye demeç vermesi bir hata.... sayıyim mi daha? bunlar benim görüşüm. Tutu yönetimiyle ya da adnan ölmezlerle ahmetle mehmetle karşılaştırmıyorum ben asla kimseye karşı da yapmam. ancak bence tutu yönetimi para gücü olmadığı için biraz boynu bükük olmasına rağmen vefa borcumuzun olduğu ve kimse ortada yokken şimdiki gibi seyehat yastıkları hediye edilmiyorken taşın altına elini koyup samsunsporumuzu süper lige çıkardı. şimdi piyasa çıkanlar o zaman tutuya kapılarını kapatıyordu.

isyan

Tamam' Vize ve 4 Ezikler ile yaptigi aciklamayi bende yadirgadim-ki bence bu takimin Basin sözcüsü Baskani olmamali- bu konuda hata yapmis olabilirler ama Baskani ve yeni yönetimi bu denli erken yargilamak cok erken olur  >:(
Kazim Baskani savunma sebebim yaptigi veya yapmadigi seyler degil, benim demek istedigim zamaninda bu takimin basinda "Samsunspor'lularin yüzde 90'i cift takimli" diyen yöneticisi, 20 Ocak Kazasini bilmeyen bir yönetici, ve son olarak trabzon'a yalakalik eden bir Baskan vardi bu takimin basinda  >:( Ben sahsen Kazim Baskan'in Samsunspor'a gelisi ile böyle yöneticilerin bu takimin basina bir daha gelmeyecegini düsünüyorum. Ama neyse bur tartismanin uzatmanin anlami yok herkesin farkli görüsü vardir  :kanka:

fanatik samsunsporlu

herkes gelmem diyor ama bence kalabalık olur yine de stad.ben de orada olacağım nevalemle.

fanatik samsunsporlu

Ayberk

Samsunspor'u hala hak eden kişiler yönetmiyor bence. Kazım başkan iyi niyetli falan olabilir, çok iyi de bir insan olabilir bilemem. Ama yönetim olarak Süper Lige çıkılan şu senede çok daha iyi işler yapılabilirdi. Kendi evindeki hazırlık maçını rakip takımdan geç duyuruyorsan burada bir sıkıntı vardır. Maçı iftar saatinde oynatıyorsan ayrı bir sıkıntı vardır. Maçtan sonra gideceklerse maçı yaparsın 18:00'de isteyen istediği yere gider! Şimdi lig başlasa saat kaçta oynayacaktık?

Ertuğrul Sağlam

Beyler bırakın artık maç saati muhabbetini, Samsunsporun maçına gelecek adam iftarı bahane etmez. hayatımızda birkezde hakem düdüğü ile oruç açalım...

cembaba

binikalamadım

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...

TÜRKİYE'DE BİR İLK

iftar çadırlarından sonra iftar stadyumu ; ülkemizin çeşitli yerlerinde rastladığımız devasa iftar çadırları marifetiyle toplu iftar açılış programlarında son noktaya gelindi...

çeşitli tribün etkinlikleri ile Türkiye gündemine oturan Samsunspor taraftarları stadyumda topluca iftar açmak suretiyle ülkemizde ilk kez denenecek bir tribün etkinliğine imza atacak...

taraftarlar bu etkinlik için belediyelerden ve hayırseverlerden de destek bekliyor...

bihaberalamadim.com :--* :deli:

twitter

bi yemek şirketi ile anlaşıp erzak dağıtmayı akıl ederler inşallah

bir de ücretli maç  :rulet:

supernatural_55

ücret olayını taraftarı sadece maratona alacakları için talep kısmak amaçlı yapmışlardır...

Sercan

sahurda da olsa gidecez kimse konuşmasın  :evet: :evet:

Ayberk

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 August 2011, 10:44:02
Beyler bırakın artık maç saati muhabbetini, Samsunsporun maçına gelecek adam iftarı bahane etmez. hayatımızda birkezde hakem düdüğü ile oruç açalım...

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 August 2011, 11:26:26
sahurda da olsa gidecez kimse konuşmasın  :evet: :evet:

Maça illa ki gideceğiz. Benim anlatmak istediğim bu değil ki. Sabah 8'de de olsa, gece 3'te de olsa gideriz, orası ayrı. Benim kızdığım şey bu takımı yönetenlerin düşüncesizliği ve insanlara çok geç duyurmuş olmaları

Sercan

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 August 2011, 11:38:22
Maça illa ki gideceğiz. Benim anlatmak istediğim bu değil ki. Sabah 8'de de olsa, gece 3'te de olsa gideriz, orası ayrı. Benim kızdığım şey bu takımı yönetenlerin düşüncesizliği ve insanlara çok geç duyurmuş olmaları

orasını bende anlamadım,ücretli yaptılar.Heralde takımı kimsenin izlememesini istiyorlar..

Ayberk

Ücret her ne kadar sembolik bir meblağ da olsa gerçekten saçma oldu. İster istemez benim de aklıma geldi, acaba taraftarı istemiyor olabilirler mi diye, çünkü mantıklı bir izahı yok şu maçla ilgili hiç birşeyin .:.:. zzzzz İnşallah takım güzel top oynar da bari, bu saçmalıkların hepsinin önüne geçer