23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

5trawberry

Seninle değil bir saat,, bir dakika
Konuşmak aslında hata..
Bu ilişkinin son adı,''umutsuz vaka..''

Umutsuz Vaka ( Versiyon Erhan Bayrak ) (Demet Akalın)

twitter

Alıntı yapılan: twitter - 06 August 2011, 23:03:57
pek ışık vermedi bana..

ankaragücü maçındaki yorumum..
gençler maçında ufaktan yaladım tükürdüğümü ama yok abi bir cacık olacak gibi değil

GökhanÇağlar

çok umutluydum bu adamdan ama olmadı.

6 haftada tek aklımda kalan Gençlere attığı klas gol...

zenke

senin hala ilk 11 oynaman ancak böyle açıklanır

##kdc##

23 October 2011, 23:43:27 #214 Son düzenlenme: 24 October 2011, 00:02:52 Cüneyt
son dklarda orta sahada kayarak giden pası durdurdun ya sen de faydalı bişiler yapabiliomuşun demekki  :-\

**KaR6**

beni bilen herkes bu adamla ilgili duygularımı da iyi biliyor artık  :) czanım evlaadım..

Ollivanders

Umutluydum ama tam anlamıyla REZİLLİK...

55__Gurbet__55

24 October 2011, 00:17:12 #217 Son düzenlenme: 24 October 2011, 00:26:02 55__Gurbet__55
Bügün bari yüzünü görebildik ismini duyabildik. Abi seni kim futbolcu yapti. Hoca kiyagi ile oyniyorsun. Cok merak ediyorum hoca ile bir akrabaligin mi varda hoca sana kiyak geciyor

Jnr.Serkan

Seni Saathaneden mi getirdiler ne yaptılar anlamadım ki

ngonge

Dominguez son maç fena değildi gerçi ama artık ahı gitmiş vahı kalmış gibi duruyor. Selim'in yokluğunda alternatifi de yok. Hakan Arslan ne yapar bilmiyorum ama Dilaver o bölgede oynayamaz. Dilaver de Ufuk da topla birlikte etkili isimler ama top dağıtımı konusunda zayıflar. Serbest oynayınca etkili olabiliyorlar.

Ortasahada Fink ile birlikte pas alışverişine girebilecek Selim vardı onun yokluğunda istemeseniz de Dominguez sürekli forma giyecektir.

Sizce Mustafa Sarp mı Dominguez mi?

##kdc##

sezon öncesi izlediğimiz vidyolardaki adamın saçı uzundu bu adamın tepesi açılmış artık başka birini mi kastılar yoksa bize  :deli:  :peeh:

SametYılmaz55

yürümekten başka ne işe yararsın sen ? şut atmazsın,orta açmazsın yardıma gitmezsin ne ayaksın sen :x((

ali ihsan

Bunu seyredince gözlerim sahada Hakan Bayraktar'ı arar oldu.Takımda olsa cidi katkı sağlardı kesinlikle.Selim çabuk iyileşir umarım...

Dartagnan