SAMSUNSPOR ALTYAPI SEÇMELERI ??

Başlatan omer_123, 11 July 2011, 12:13:51

« önceki - sonraki »

omer_123

SAMSUNSPOR altyapı Seçmelerı Hangı Tarıhte Bılıyormusunuz  ? Lutfen Yanıt Beklıyorum??    samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

sadece55

Resmi internet sitesi www.samsunspor.org.tr incelersen cevap bulabilirsin

55JNR55

Aldığım bir duyumu aktarmak istiyorum bu konuda, alt yapıya zamanındaki özeni göstermedikleri ve şimdi toparlamaya çalıştıkları için alt yapı konusunda yönetim olarak amatör futbolcu bazında futbol akademisini doldurmaya çalıştıkları...

hacettepeli

altyapı seçmesi yapın güzel hoş da arada şu samsun amatör takımlarını da inceleyecek bir ekip oluşturun arkadaş. çok yetenekli oyuncular bulunacağından adım gibi eminim. kadıköyspor özellikle takip edin şöyle amatör takımları mahalle takımlarını. eskiden samsunspor'a girmek için hem yetenek hem de para gerekiyordu. ailelerden çok para talep ediliyordu. bırakın o işleri artık adam gibi takıma yıldız futbolcu kazandırın.

Harun55

Ey gidi 2005'de bende gürbetçi seçmelerine katilmistim Canik Tessislerinde..
Ozaman orda Kemal Dikmen hocamiz vardi oraya bakan..

Babamin zamaninda yöneticilik yaptigi zamanlar Ladikspor'da vardi..o yüzden gurbetçi seçmelerine girebilme imkanim vardi tanis olunca kolay oluyordu..
hosuma gidende Kemal hocamiz orda 25 oyuncu içerisinde Harun hanginiz demesiydi. :))

Özel izlemekteydi ama iste olmadi yeterince iyi degildik belkide..

Vallah fazla alakasi yok simdi benim anlattiklarimin ama aklima geldi guzel gunlerdi paylasmak istemistim.. :))

kalptenþimþek

celebi

abi senle biz yaşları küçültelim. mahkemeye başvuralım. bende biraz zayıfladın mı olay patladı gitti. taraftarın sevgilisi oluruz  :)

kalptenþimþek

taraftara nasıl bir sevgili oluruz hayal bile edemiyorum .:.:.

veis

sayın çelebi sen ve göbegin ayrı ayrı girerse seçmelere başarı gelir ama aynı anda zor. :D

celebi

Alıntı yapılan: veis - 12 July 2011, 14:29:39
sayın çelebi sen ve göbegin ayrı ayrı girerse seçmelere başarı gelir ama aynı anda zor. :D

yuok be zayıfladım

veis

sen burdamıydın abi  :D :D yoksun diye sallıyordum.şaka bir yana samsuna halı saha maçına gidiyorsun ya az taktik çalışdırda futbol nasıl oynanır ögrensinler yaa.

celebi

merak etme kardeşim. :evet: :ok