Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

berusa55

Takımımızın günün ikinci antrenmanı saat 18.00'de başladı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde top tekniği organizasyonları yapan ekibimizin çalışmaları neşe içinde geçti. Antrenörümüz Serdar Dayat'ın 'dikkat' çalışması ise futbolcular arasında eğlenceye dönüştü. Antrenörümüzün çalışma sırasında aniden verdiği işaret ile sahaya konulan çubuklara en geç ulaşan oyuncularımıza şınav cezası verildi. Futbolcularımızın yer kapma mücadelesinde ise oldukca eğlenceli anlar yaşandı.

twitter

brigand

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 August 2011, 03:08:23
Takımımızın günün ikinci antrenmanı saat 18.00'de başladı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde top tekniği organizasyonları yapan ekibimizin çalışmaları neşe içinde geçti. Antrenörümüz Serdar Dayat'ın 'dikkat' çalışması ise futbolcular arasında eğlenceye dönüştü. Antrenörümüzün çalışma sırasında aniden verdiği işaret ile sahaya konulan çubuklara en geç ulaşan oyuncularımıza şınav cezası verildi. Futbolcularımızın yer kapma mücadelesinde ise oldukca eğlenceli anlar yaşandı.

nasıl bir şeydir bilmem ama şu adamları neşeli, yüzleri güleç görünce birden gülümsüyor insan. içine umut geliyor. :)

celebi

Kodalak

hakana bak çelebi hocam sanki 25 yaşında  :D sakalları olmasa 20 deriz herhalde :D

celebi

Kodalak

lucarelli

Antreman fotoğraflarının tümünde gördüğüm, bir mutluluk ortamı hakim. Kemal ve Hakan Bayraktar sanki kadro dışı sıkıntısı yaşamamış gibi mutlu görünüyorlar. Bu ortam bu sezon için beni oldukça umutlandırıyor.

Sercan

Hakan'ın ayağından top almak çok zor,adam antremanlarda takımı tek başına yönetiyor ...

masbene

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 August 2011, 10:39:53
Hakan'ın ayağından top almak çok zor,adam antremanlarda takımı tek başına yönetiyor ...
Maşallah diyelim Allah bozmasın

fanatik samsunsporlu

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: lucarelli - 24 August 2011, 10:34:15
Antreman fotoğraflarının tümünde gördüğüm, bir mutluluk ortamı hakim. Kemal ve Hakan Bayraktar sanki kadro dışı sıkıntısı yaşamamış gibi mutlu görünüyorlar. Bu ortam bu sezon için beni oldukça umutlandırıyor.

Yüzlerinde Gülücükler bi de Her Açıklamamlarında Bu sene Lige Renk Katacaz Sözleri Açıkçası benide umutlandırıyor...

serkancengiz

diğerlerini gördükte ekighoyu merak ediyordum oda hikaye çıktı takıma en az 3 transfer lazım bu maçta gördüğümüz sağ açık sol açık forvet ortasahayı hakan toplar

LisandroLopez

Alıntı yapılan: serkancengiz - 28 August 2011, 22:33:15
diğerlerini gördükte ekighoyu merak ediyordum oda hikaye çıktı takıma en az 3 transfer lazım bu maçta gördüğümüz sağ açık sol açık forvet ortasahayı hakan toplar

Hakan Bayraktar çok kaliteli bi ortasaha oyuncusu ama yaş itibariyle Bank Asya da bile sırf alternatifi olmadığı için 60'dan sonra oyundan almamız gerekip alamıyorken, süper ligde ne yaparız? Kimse bana Selim Teber felan demesin.Selim de hikaye..

mimar55

oyunu kuracak adam lazım diyorum ve demeye devam edeceğim ve orta sahaya çalışkan ve hırslı adamlar lazım giresun macındaki oyun beni çok kurkuttu.. ama umidim var..