Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

Harun55

Arkadaslar dusunceleriniz icin tesekkurlerimi sunuyorum..
Benim görevim burda bitti artik Samsundaki GERCEK TARAFTAR'a emanet ediyorum samsunsporu  :'(

Ben yatiyorum sabah annemi alacagim hava alanindan..hayirli geceler tekrar herkeze yorumlari icin tesekkurler..  :kanka:

Serkan

Gerçek taraftar sizin gibi km'lerce uzakda bile bu sevdayı sürdürebilenlerdir hocam takdir ediyorum bu durumunuzu...

Lusage

Alıntı@tribundergi Ankaragücü'nün Düzenleyeceği Turnuvaya Katılacak Takımlar:Ankaragücü,Karabükspor,Samsunspor,Gençlerbirliği,Orduspor,Sivasspor.

Ayberk

Lusage

Ayberk

Yalnız en son bizim yerimize Mersin'i yazmışlar katılacak diye :-\

Harun55

Alıntı yapılan: Serkan - 29 July 2011, 09:06:31
Gerçek taraftar sizin gibi km'lerce uzakda bile bu sevdayı sürdürebilenlerdir hocam takdir ediyorum bu durumunuzu...

Eyvallah hocamm  :--*

King Of The North

Alıntı yapılan: Lusage - 29 July 2011, 16:07:05

Habertürk gazetesinin haberinde bizim takımın adı geçmiyor ancak mini turnuva için dah çok takımın katılması mümkün, umarım Samsunsporumuz da katılır da son kez lig başlamadan takımın genel durumu hakkında bilgi sahbi oluruz çıplak gözle.

Lusage

furkan5534

ahmetsefa55

Yılmaz Haber'e konuştu
[ 30.07.2011 ]

Hollanda kampında takımı yalnız bırakmayan Başkan Kazım Yılmaz, hazırlık maçlarında sergilenen performanstan memnun olduğunu söyledi. Yılmaz, "Yönetim ve teknik heyet olarak ne kadar doğru işler yaptığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi

KAMP BOYUNCA TAKIMLAYDI
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, kendi özel işlerini bir kenara koydu ve takımını Hollanda kampında yalnız bırakmadı. Bu davranışıyla hem teknik heyeti, hem de futbolcuları sevindiren Başkan Kazım Yılmaz, aynı zamanda da çalışmaları yerinde izleme imkanı bulmuş oldu. 20 Temmuz'da başlayıp, 28 Temmuz'da sona eren kamp çalışmalarındaki gözlemlerini anlatan Kazım Yılmaz, ileriye umutla baktıklarını söyledi.

OYNANAN FUTBOL SEVİNDİRDİ
Başkan Kazım Yılmaz, "Takımımız oynadığı üç hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı. Bunlardan ikisinde 90'ıncı dakikalarda yediğimiz gollerle galibiyeti kaçırdık. Futbolcularımızın ortaya koyduğu performans beni gerçekten çok sevindirdi. Sonuçta bunlar hazırlık maçıdır ve skorlara takılmamamız gerekiyor. Bu düşünceyle yaklaştığımızda takımımızın her geçen gün iyiye doğru gittiğini rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

KORKTUĞUMUZ OLMADI
Futbolcular arasında çok iyi bir uyum yakalandığını vurgulayan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Yönetim ve teknik kadro olarak bizi en çok endişelendiren yeni transferlerle mevcut oyuncuların uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağıydı. Ancak Hollanda kampında böyle bir sorun olmadığını ve tüm oyuncuların birbirleri ile çok iyi anlaştığını gördük. Tam bir kolej takımı hüviyetine kavuştuk. Bu da bizleri son derece sevindirdi" diye konuştu.

PETKOVİÇ DOĞRU TERCİH
Teknik Direktör Vladimir Petkoviç ve ekibi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Kazım Yılmaz, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: "Ligde herkes yerli hocaya yönelirken biz teknik adam tercihimizi yabancıdan yana kullandık. Bu durum bazı kesimler tarafından eleştirildi. Ancak 8 günlük Hollanda kampında hoca konusunda ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı gördüm. Hocamız ve teknik heyetimiz hem saha içi, hem de saha dışındaki performanslarıyla bizi mahcup etmedi, etmeyecek."

Hocamız yanıltmadı... Başkan Kazım Yılmaz, teknik direktör konusunda Vladimir Petkoviç'i seçerek ne kadar doğru bir iş yaptıklarını Hollanda kampında bizzat gördüğünü söyledi.

Oynanan futbol umut verici... Hollanda'da ki üç hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, "Sergilenen futboldan ilerisi için umut verici" dedi.

Hiç yalnız bırakmadı... Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, 8 gün süren Hollanda kampında takımı bir an olsun yalnız bırakmadı.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=79519

samuray

biz niye samsunda bi turnuva düzenliyemiyoruzki karadeniz takımları olarak mademki samsunspor yerine m.i,y adı geçiyor . ama benc e en sağlıklısı süper lig takımlarıyla deplasmanlı karşılıklı maçalr düzenlemek daha mantıklı hem takımımızın durumunu görürüz hem lig maçları için şimdiden havayı koklarız

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samuray - 30 July 2011, 20:20:09
Süper Toto Süper Lig'in Ertelenmesi İle boşta kalan kulüplerimiz Ankaragücü'nün düzenlediği Başkent Turnuvasında buluşuyor ...

Ankara'da düzenlenecek turnuvaya ANKARAGÜCÜ-GENÇLERBİRLİĞİ-SİVASSPOR-SAMSUNSPOR-ORDUSPOR ve K.KARABÜKSPOR'un katılması bekleniyor.

Önemli bir nokta ise stad konusunda,Gençlerbirliği Kulübü turnuva'nın 19 mayıs stadyumunda düzenlenmesi için ısrarını belirtmiş ama organizasyonu düzenleyen kulübün  Saray Spor Kompleksinde oynamasını istemesiyle bu karar geçerli olmuştur ...
http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haberdetay.asp?ID=6233

King1965

Alıntı
SAMSUNSPOR'UMUZ BAŞKENT TURNUVASINA KATILIYOR !
Ankaragücünün düzenlemiş olduğu Başkent turnuvasına katılacak takımlar ; Ankaragücü, Sivasspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Orduspor, Samsunspor'umuz , 10 - 14 Ağustos tarihleri arasında oynanacak Ankara Saray Tesislerinde turnuvalar düzenlenecek. Maçlar 19:00 ' da başlıyacak
kaynak:F.com/samsunsportv

Saat ankara sıcagna gore erken baslıyor.. Tv olayı olsa super olur trt bu organızyonu yayınlasa keske :)

lucarelli

İyi oldu bu turnuva. İnşallah fırsat bulup gidebilirim.